Nego...
http://www.youtube.com/user/ziokonfa/playlists
Ko voli stare highlightse ovaj kanal je sve. Stotine utakmica iz sezona sa Lippijem, Capellom, Ancelottijem itd., sve organizovano u playlistama i ide redom kako su se igrale.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Nesto kontam da u slucaju da vidal dodje kod kineza,da bi sa njim i radjom imali jaku sredinu a pojacali su odbranu sa onim iz lazia da bi mozda oni bili najozbiljiniji kandidati za 2 mjesto mislim da cemo se sa njima boriti ove ostale na uzimam za ozbiljnoMig_Mig je napisao/la:Vidal na korak do InteraVjerujem da bi sve uradio da se moze vratiti u nas, nema povtatka, izdao nas je zbog par miliona i upropastio karijeru.
Pa stoji to da je jedan od omiljenih likova, al i mala izdaja kod transfera u Bayern. Bilo kako bilo veliko hvala Vidalu. Sto se tice Howedesa, hmm nisam pametan, u najboljim je godinama, spojio je pola godine bez povrede i moguce da bi nam valjao.Pogba je napisao/la:Nikakva izdaja. Samo respekt za velikog Artura.
Ne znam zasto dobijem proliv kad vidim ovu formaciju,ali ovo mi se svidja sa ovim bekovima i pjanke kao pirlo a berna mi bas nekako lezi na desetki moglo bi mozda nesto biti i od ovogaPogba je napisao/la:I dalje fali veznjak koji bi se kupio da nije izbila priča oko CR-a i čini se da su odustali od toga. To ne mijenja činjenicu da i dalje fali. Artura bi u svaka doba doveo. Howedes ako je zdrav onda više nego rado, pokriva stopera i desnog beka, doveo bi se za siću, a bolji je 10x od Darmiana.
John Elkan novi predsjednik Ferraria, zanimljivo.
Šteta što će krucijalan dio priprema opet proći bez okosnice ekipe. Praktično na turneju idemo s djecom, bez ijednog napadača iz prve ekipe.
Valjda nećemo gledati 5-5-0 formaciju kao lani protiv Barcelone.
Pokupih sa VS-a jednu 3-5-2 koju mogu igrati na turneji:
------------------------Szczęsny-----------------------
--------------Caldara Benatia Chiellini--------------
-Cancelo Khedira Pjanic Emre Can Alex Sandro-
------------------Bernardeschi Favilli----------------
Juventus today contacted Pjanic's new agent, Fali Ramadani, and informed him that the player is not for sale at any price. In return, the agent reassured Juve, that he will not even consider any offers that are less than 100m. Contract renewal expected in coming weeks. #SkyItalia
Ma nema sanse i to je to. Ne vidim igraca koji bi ga mogao zamjeniti, evo da mozemo birati ofanzivno ne postoji bolji igrac. Usutili smo se zadnjih dana, pune se baterije?Nedved11 je napisao/la:Juventus today contacted Pjanic's new agent, Fali Ramadani, and informed him that the player is not for sale at any price. In return, the agent reassured Juve, that he will not even consider any offers that are less than 100m. Contract renewal expected in coming weeks. #SkyItalia
Sportitalia - Bonucci vicino al clamoroso ritorno alla Juventus!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.