jbga lova je u pitanju, koga jos zanima fudbal ovdjeOsim13 je napisao/la:Pa šta fali meni se sviđa
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kao što bi rekao komentator čist penal imao je kontrolu nad loptomstaragarda je napisao/la:Vraćamo se na vrijeme poslijeratnih utakmica.....pištolja, seljacko kabadahijskog k u r c e nj a,njiva,sudijskih lakrdija i svega što je obilježilo taj periid miki maus lige...al lik hladno odsvira poluvrijeme...nedosuđen penal i lopta u petercu.....ahahahahahah....mislim da se kvalitetniji fudbal u đibutiju igra.....zadovoljni iz Slobode....ispadnite iz lige,j e b e m li vam majku muljarošku....što vas lujo nije sve j e b o u svlačionici
.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dragan je izjavio da je bio penal za Sarajevo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Panta79rei
- Kontakt:
To se ti čudiš?MortemHz je napisao/la:Dragan je izjavio da je bio penal za Sarajevo?
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Rekao je da je napadac crvenih prije stigao do lopte i da se iz jednog jedinog ugla koji ima za tu situaciju ne moze tvrditi da je ni da nije bio penal, ali da je sudija dobro postavljen i da mu treba vjerovati.MortemHz je napisao/la:Dragan je izjavio da je bio penal za Sarajevo?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Pa i to je bio : Određeni kontakt, koji nije bio penal!Vanja8 je napisao/la:A filozofa sve jedan do drugog-PRAVEDNICI...A kad bi penal za Zrinjski protiv ovog istog Sarajeva nad Veselinovicem u Mostaru (2:2),svi USTASE i u glas POVIKASE-CIST PENAL...Hajde zacepite labrnje![]()
![]()
Isto ko i za Sarajevo prije!
Kompenzacija, rak rana suđenja!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
UDBAS ne budi smijesan,Mujakic metar i po od njega i bilo kontakta....Gradonacelnik je napisao/la:Pa i to je bio : Određeni kontakt, koji nije bio penal!Vanja8 je napisao/la:A filozofa sve jedan do drugog-PRAVEDNICI...A kad bi penal za Zrinjski protiv ovog istog Sarajeva nad Veselinovicem u Mostaru (2:2),svi USTASE i u glas POVIKASE-CIST PENAL...Hajde zacepite labrnje![]()
![]()
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Ne znam majmune što išta pišeš o tome više kad sam rekao da nije penalVanja8 je napisao/la:UDBAS ne budi smijesan,Mujakic metar i po od njega i bilo kontakta....Gradonacelnik je napisao/la:Pa i to je bio : Određeni kontakt, koji nije bio penal!Vanja8 je napisao/la:A filozofa sve jedan do drugog-PRAVEDNICI...A kad bi penal za Zrinjski protiv ovog istog Sarajeva nad Veselinovicem u Mostaru (2:2),svi USTASE i u glas POVIKASE-CIST PENAL...Hajde zacepite labrnje![]()
![]()
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
UDBAS,nadudlaj mi ga se pa onda podrigni...Gradonacelnik je napisao/la:
Ne znam majmune što išta pišeš o tome više kad sam rekao da nije penal
- samoposteno
- Kontakt:
Ja kazni za Zelju i Sarajevo 
samoposteno je napisao/la:Ja kazni za Zelju i Sarajevo
Sarajevu radi koreografije haha
- samoposteno
- Kontakt:
Sa ovom kaznom Sarajeva su pokrali Slobodu bar 2-3 hiljade marki glupost ziva
-
GradKamena2
- Kontakt:
Kakva je zabrana nema ic na gostovanje,ako vec moraju zar nisu trebali zatvorit tribinu iducu domacu.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Taj lik dođe u emisiju samo da pere sudije.Panta79rei je napisao/la:To se ti čudiš?MortemHz je napisao/la:Dragan je izjavio da je bio penal za Sarajevo?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ZABRANA ZA GOSTOVANJE ZBOG BAKLJADE NA GOSTOVANJU ....ahahahahahah....šta je ba ovo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi iz saveza dvije ekipe iz TZ guraju kao nekog ko bi Sarajevu klepio titulu. Prvo te ostete pa onda te malo poguraju, a u biti te iskoriste. Nadam se da ce Sarajevo na oranicama u Srebreniku i Tuzli uzeti 6 bodova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:ZABRANA ZA GOSTOVANJE ZBOG BAKLJADE NA GOSTOVANJU ....ahahahahahah....šta je ba ovo
"Da Bog da ti ćerka bila ku.rva, a sin zaposlen u NFSBiH"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Derbi na Pecari izneđu Širokog Brijega i Zrinjskog će suditi Haris Kaljanac (Sarajevo), a kako je riječ o derbiju i veoma važnoj utakmici N/FSBiH je za ovaj meč delegirao sudijsku "šestorku".
Duel Slobode i Sarajeva na Tušnju će sudibit Miloš Gigović iz Gradiške, dok će pravdu u susretu Željezničara i Krupe dijeliti Sabrija Topalović (Zenica).
Frano Jelić iz Širokog Brijega će biti glavni arbitar duela Mladosti i GOŠK-a, dok će Adis Mulahasanović suditi meč Radnika i Zvijezde 09.
Mateo Musa će dijeliti pravdu na Bilinom polju na kojem Čelik dočekuje Tuzla City.
Duel Slobode i Sarajeva na Tušnju će sudibit Miloš Gigović iz Gradiške, dok će pravdu u susretu Željezničara i Krupe dijeliti Sabrija Topalović (Zenica).
Frano Jelić iz Širokog Brijega će biti glavni arbitar duela Mladosti i GOŠK-a, dok će Adis Mulahasanović suditi meč Radnika i Zvijezde 09.
Mateo Musa će dijeliti pravdu na Bilinom polju na kojem Čelik dočekuje Tuzla City.
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta ovo nema Irfana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.