Medvjeđu uslugu smo valjda napravili sebi. Izvini na ispravci.voltron30 je napisao/la:E ovome je forumas inkognito pisao. Znači, Amar odradi svoj dio posla, odlično pripremi ekipu, koja je nikad jača i spremnija, a s druge strane mlatimudani nisu mogi srediti teren. Igramo možda dvije najvažnije utakmice u 4 dana, a teren je katastrofa. Kako da dođe do izražaja Željina dominacija i tehnička potkovanost veznog reda na krompirištu? Učinili smo medvjeđu uslugu Širokom i Borcu, jer će se moći mnogo lakše braniti.arzaminjo je napisao/la:sad dosao s ciscenja terena i mogu vam recen da je teren katastrofalan , igrat cemo u 6 dana 2 utakmice tako da ce teren biti unisten do kraja sezone a ovi iz KJKP nista ne rade morali smo ih izgrudvat da bi ustali i poceli radit samo cignce
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Da u pravu si, u zanosu pisanja mi se potkrala greška.avlami97 je napisao/la:Medvjeđu uslugu smo valjda napravili sebi. Izvini na ispravci.voltron30 je napisao/la:E ovome je forumas inkognito pisao. Znači, Amar odradi svoj dio posla, odlično pripremi ekipu, koja je nikad jača i spremnija, a s druge strane mlatimudani nisu mogi srediti teren. Igramo možda dvije najvažnije utakmice u 4 dana, a teren je katastrofa. Kako da dođe do izražaja Željina dominacija i tehnička potkovanost veznog reda na krompirištu? Učinili smo medvjeđu uslugu Širokom i Borcu, jer će se moći mnogo lakše braniti.arzaminjo je napisao/la:sad dosao s ciscenja terena i mogu vam recen da je teren katastrofalan , igrat cemo u 6 dana 2 utakmice tako da ce teren biti unisten do kraja sezone a ovi iz KJKP nista ne rade morali smo ih izgrudvat da bi ustali i poceli radit samo cignce

[youtube][/youtube]
Momci, je mozemo ocekivati ovakav teren ili cak gori od ovoga? Hvala
Momci, je mozemo ocekivati ovakav teren ili cak gori od ovoga? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Vako neutralno sa strane,80% vas forumasa i navijaca Zelje je poletilo u visine,da cete lako prosetat ligom ,a evo sad i kupom,samo pazite da ne bude " Ko visoko leti,nisko pada ".......
Zadnja izmjena: magic, dana/u 06 mar 2012, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' si nam rek'o. Da si naučio gramatiku kao što znaš poslovice, tvoj post bi i imao neku težinu.magic je napisao/la:Vako neutranlo sastrane,80% vas forumasa i navijaca Zelje je poletilo u visine,dacete lako prosetat ligom a evo sad i kupom,samo pazite da ne bude " Ko visoko leti,nisko pada ".......
Svaka čast za Inkognita! Ono je post. Sve ima smisla. Sviđa mi se i pojam "mainstream" navijača. To su oni što furaju popularne ideje. Ali opet, treba jedan post forumskog autoriteta, pa da mu se svi pridruže i progovore
Što sad nema onih što daju krv za čišćenje snijega i što im je totalno nebitno hoće li Jug biti otvoren?!
Čudi me da Inkognito kao bistar momak nije prepoznao svrhu mog "obavještenja", ali bravo za post. Previše radikalno za moj ukus, ali sadrži više smisla od jedno 1000 strana na ovoj temi.

Čudi me da Inkognito kao bistar momak nije prepoznao svrhu mog "obavještenja", ali bravo za post. Previše radikalno za moj ukus, ali sadrži više smisla od jedno 1000 strana na ovoj temi.
znaci, mi vec trecu godinu zaredom igramo po 4 utakmice sa borcem u sezoni... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Pojeli smo vnago. Izvini na ispravciavlami97 je napisao/la:Medvjeđu uslugu smo valjda napravili sebi. Izvini na ispravci.voltron30 je napisao/la:E ovome je forumas inkognito pisao. Znači, Amar odradi svoj dio posla, odlično pripremi ekipu, koja je nikad jača i spremnija, a s druge strane mlatimudani nisu mogi srediti teren. Igramo možda dvije najvažnije utakmice u 4 dana, a teren je katastrofa. Kako da dođe do izražaja Željina dominacija i tehnička potkovanost veznog reda na krompirištu? Učinili smo medvjeđu uslugu Širokom i Borcu, jer će se moći mnogo lakše braniti.arzaminjo je napisao/la:sad dosao s ciscenja terena i mogu vam recen da je teren katastrofalan , igrat cemo u 6 dana 2 utakmice tako da ce teren biti unisten do kraja sezone a ovi iz KJKP nista ne rade morali smo ih izgrudvat da bi ustali i poceli radit samo cignce

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
nek si ti frajer ispo ,da mi ga spustis,greske se događaju....voltron30 je napisao/la:Nek' si nam rek'o. Da si naučio gramatiku kao što znaš poslovice, tvoj post bi i imao neku težinu.magic je napisao/la:Vako neutranlo sastrane,80% vas forumasa i navijaca Zelje je poletilo u visine,dacete lako prosetat ligom a evo sad i kupom,samo pazite da ne bude " Ko visoko leti,nisko pada ".......
Nek si ti upozorio. Joj, hvala ti. Eto, sad će se svi spustit da ne budu žrtve strašne poslovice. Hvala još jednom! Da je takvih upozorenja više...magic je napisao/la:nek si ti frajer ispo ,da mi ga spustis,greske se događaju....voltron30 je napisao/la:Nek' si nam rek'o. Da si naučio gramatiku kao što znaš poslovice, tvoj post bi i imao neku težinu.magic je napisao/la:Vako neutranlo sastrane,80% vas forumasa i navijaca Zelje je poletilo u visine,dacete lako prosetat ligom a evo sad i kupom,samo pazite da ne bude " Ko visoko leti,nisko pada ".......
i oni s namatm84 je napisao/la:znaci, mi vec trecu godinu zaredom igramo po 4 utakmice sa borcem u sezoni...

kome teze pada

http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Muharemović: Svi polufinalisti su jednako kvalitetni
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120306084" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120306084" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Baš me zanima protiv koga sarajevo igra u kupu? 

Prvi polufinalni susreti na rasporedu su 14. marta, revanši su 4. aprila, dok je prvi susret finala 21. aprila, a ravanš 15. maja.likusa je napisao/la:Mrsko mi trazit kad se igra protiv Borca ?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- molotovljev
Mene lično ne pogađaju ove teen provokacije,ali mislim kako ovome treba stati u kraj.THC je napisao/la:Baš me zanima protiv koga sarajevo igra u kupu?
@Stole je dobio ban zbog mnogo blaže provokacije...a ovaj je baš uporan,to sam upratio,čak je i upozoren.
Tako da...baš me zanima šta kaže admin.
F.K.SARAJEVO
Stole iz Bora dobio ban? 
Cijenim za je zdrava zajebancija i humor (ne nuzno dobar) dozvoljena na forumu. Nije ovo gulag neki na Sibiru..
Inace, jesmo mi prosle godine Borca tukli isto u polufinalu ili ranije? Jbt kolika je ova pauza, zaboravim ponekad da smo prvi na tabeli.

Cijenim za je zdrava zajebancija i humor (ne nuzno dobar) dozvoljena na forumu. Nije ovo gulag neki na Sibiru..
Inace, jesmo mi prosle godine Borca tukli isto u polufinalu ili ranije? Jbt kolika je ova pauza, zaboravim ponekad da smo prvi na tabeli.

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 06 mar 2012, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ljudi moji vi samo znate kritikovat i govoriti da uprava, marketing i sta vec ne valja...Pa pogledajte samo sta se novo uradilo u timu i razliku izmedju nas i ostalih timova u ligi...Magazin kakav nema niko u drzavi, zeljo TV koji nema niko, Fan shop sa najvise artikala u drzavi, budzet koji je najveci u drzavi, najduze ugovore u drzavi, web stranica kakve nema u drzavi....Sta vam sad smeta termin tekme, teren, tribina...Najlakse je pričati o losim stvarima i kritikovat ali kada se uradi nesto dobro a mnogo toga se uradilo niko nista da kaze nego trazi nesto novo, neku novu temu da bi se moglo kritikovat i blatiti...Mnogo ste nezahvalni...Svi trebate biti ponosni sto navijate za Zelju i sto svjedocite mozda i najuspjesnijoj poslijeratnoj generaciji u svakom pogledu...
Lijep pozdrav
Lijep pozdrav
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Teren je katastrofa.Ne znam samo kako će se moči išta odigrati.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Hrammm1921, MrkiMedo, Pact1921 i 50 gostiju.