FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- harebianconero
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Ma daaaj pa jel moguce ovo 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pronaći će Magica neko objašnjenje, ne sikiram se! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vidi jarane ono sto je bilo kolo prije ovog protiv napolija je katastrofalno, al eto haj desi se, al kad se desi i sljedecu utakmicu nesto slicno tome.....eh onda nesto ne valja...ako razumijesBianconeri1988 je napisao/la:Pronaći će Magica neko objašnjenje, ne sikiram se!
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing." Helenio Herrera
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Razumijem ja vas, penal nije postojao i priznam da ste oštečeni...što jest jest, ovo sam ja samo replicirao Magici jer spominje Juventus...
Ž '21!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ima da taj penal nad Zalayetom pominjete ceo vek.Bianconeri1988 je napisao/la:Razumijem ja vas, penal nije postojao i priznam da ste oštečeni...što jest jest, ovo sam ja samo replicirao Magici jer spominje Juventus...
gledam klip ovo je sramota, inter drastično oštećen nema se tu šta pričati. sramota.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Inter je los i to je jedino evidentno...Gledo sam drugo poluvrijeme, pa vi poluprilike niste napravili...
Sve ostalo je nedostatak srece i splet okolnosti. Mnogobrojne povrede, rano primate gol u 2. poluvremenu, sto vas je poremetilo, pa onda penal, opet jedan lijep pad
...povreda Samuela...
Nemate vala ni srece, ali tanko je to. Tesko je o sudijama pricati, kada je stvarni problem u necemu drugom, ali razumijem vasu frustraciju...
Ali, ipak imate srece, Bologna i Lecce gostuju, a Cesena domacin Fiorentini...tako da nakon ovoga kola ne bi trebali biti posljednji, bar to
ali duga je sezona 
Sve ostalo je nedostatak srece i splet okolnosti. Mnogobrojne povrede, rano primate gol u 2. poluvremenu, sto vas je poremetilo, pa onda penal, opet jedan lijep pad
Nemate vala ni srece, ali tanko je to. Tesko je o sudijama pricati, kada je stvarni problem u necemu drugom, ali razumijem vasu frustraciju...
Ali, ipak imate srece, Bologna i Lecce gostuju, a Cesena domacin Fiorentini...tako da nakon ovoga kola ne bi trebali biti posljednji, bar to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Š u p a k ! (ništa uvredljivo - čovjek iz šupe)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Koja je poenta tvog posta!?adointer je napisao/la:Š u p a k ! (ništa uvredljivo - čovjek iz šupe)
Riječ šupak u našem jeziku ima dvojako značenje, ali ovo koje si ti naveo definitivno nije tačno .
Ovo ide u najsmješnije postove
Ž '21!
Ajmo realno : sudije nisu krive (uticale jesu,al nisu kljucne),povrede uticu al nije ni do toga... Nas najveci problem je sto manekeni koji izadju na teren ne igraju dostojno Interovog dresa...Ovo je sramota sto je veceras odigrano.Ok,penal je nepostojeci al nema Boga da je to jedini razlog ovakvoj igri.
Mi smo dali go i povukli se ! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej protiv je.bene Catanie mi smo se branili ??? Generalno uzasno igramo do sad ove sezone i ako se nesto drasticno ne promijeni mi iduce sezone ni EL necemo vidjet...
Milito ne smije igrat u prvoj postavi ni iz zajbancije,pa frajer hodat ne moze.Stankovic trci a kad ga gledas isto ko da hoda
Lucio i Samuel su uzas (pogotovo Samuel.Lucio jos i lici na igraca),pa samo izbijaju lopte isto ko da ne znaju dodat do sebe.
Generalno uzas smo,i da nas sudije nisu ovako j.bale cisto sumnjam da bi imali vise od 7,8 bodova...
I da,nadam se da se necemo obrukat protiv Lillea u LP (iako je to i vise nego izgledno)...Drago mi je da je Ranieri ovako kulturno reagovo na penal,svaka mu cast
P.S. Laku noc
Mi smo dali go i povukli se ! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej protiv je.bene Catanie mi smo se branili ??? Generalno uzasno igramo do sad ove sezone i ako se nesto drasticno ne promijeni mi iduce sezone ni EL necemo vidjet...
Milito ne smije igrat u prvoj postavi ni iz zajbancije,pa frajer hodat ne moze.Stankovic trci a kad ga gledas isto ko da hoda
Lucio i Samuel su uzas (pogotovo Samuel.Lucio jos i lici na igraca),pa samo izbijaju lopte isto ko da ne znaju dodat do sebe.
Generalno uzas smo,i da nas sudije nisu ovako j.bale cisto sumnjam da bi imali vise od 7,8 bodova...
I da,nadam se da se necemo obrukat protiv Lillea u LP (iako je to i vise nego izgledno)...Drago mi je da je Ranieri ovako kulturno reagovo na penal,svaka mu cast
P.S. Laku noc
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Mag nam je opet iznio svoje stajalište.sarajlija89 je napisao/la:Inter je los i to je jedino evidentno...Gledo sam drugo poluvrijeme, pa vi poluprilike niste napravili...
Sve ostalo je nedostatak srece i splet okolnosti. Mnogobrojne povrede, rano primate gol u 2. poluvremenu, sto vas je poremetilo, pa onda penal, opet jedan lijep pad...povreda Samuela...
Ali, ipak imate srece, Bologna i Lecce gostuju, a Cesena domacin Fiorentini...tako da nakon ovoga kola ne bi trebali biti posljednji, bar toali duga je sezona
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 16 okt 2011, 08:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu da vjerujem da Cordoba ima prednost nad malim Caldirolom, kakva je to politika pa igra Ivan Ramiro je teško za skontati.Yuto je napisao/la:
Milito ne smije igrat u prvoj postavi ni iz zajbancije,pa frajer hodat ne moze.Stankovic trci a kad ga gledas isto ko da hoda![]()
Lucio i Samuel su uzas (pogotovo Samuel.Lucio jos i lici na igraca),pa samo izbijaju lopte isto ko da ne znaju dodat do sebe.:
Wally mi je bio zakletva, no ovo što on radi i kako igra postaje smiješno i pod hitno se jedan štoper mora uzeti u januaru
A za ostalo si u pravu Mago, sudije plus povrede i loša igra ( uzrokovana stalnim izmjenama trenera u zadnjih nešto više od godinu ) i tu smo gdje jesmo.
Nadati se da će biti bolje sa Wesom u utorak, ako uopšte bude igrao??!!
od 11 igraca na terenu 9 defanzivaca i opet se primaju golovi kao na traci...ocigledno je doslo vrijeme za velike, ali baas velike promjene u ekipi...Stankovic bolje da se oprostio od dresa Intera, a ne reprezentacije...rijesis se Marige, a ostavis konjinu Muntaria, dovedes Luca, a igra ti mrtvi Milito koji ne moze 20 izdrzat na terenu...Cordoba
svaka ti cast kralju, ali i ti se trebao u paketu sa Matixom...
al smo najebali ove sezone
al smo najebali ove sezone
- senad_flamin
- Kontakt:
Najveci problem Intera je u sporoj odbarni
Napad nije nimalo los,treba nesto mijenjati nazad
Napad nije nimalo los,treba nesto mijenjati nazad
-RIVALDO-
- anton 1983
- Kontakt:
Reci ak si mi obriso post, tak da ga ne stavljam ponovo, nije bed. I to je znak nervoze! 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Idi bolan odavde,dobit ce neko ban radi tebe.Nemoj nervirat raju,ionako su svi vec nervozni 
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- sarajlija89
- Kontakt:
Anton, budi ljubazan, pa nastavi normalano diskutovati...mozes i bez takvog nacina pisanja da ukazes na aktuelnu problematiku u Interu. Ne mora sve biti vrijedjanje...
Jutro je ljudi, polako.
Jutro je ljudi, polako.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Smaras bre.anton 1983 je napisao/la:Reci ak si mi obriso post, tak da ga ne stavljam ponovo, nije bed. I to je znak nervoze!
@Yuto
Samo za tebe:
[youtube][/youtube]
We offer Muntari in every deal,his own mother would reject him

He will get himself sent off from plane to Istanbul
He will get himself sent off from plane to Istanbul
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.