HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

benfica1923
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la benfica1923 » 11 apr 2012, 22:58

tomgreen je napisao/la:Benfica ti ocito nisi gledao utakmicu Bibic je odigrao solidno i stvarno mi je neshvatljivo zasto ga je izveo onaj Musa budala.
A zamjenio ga moja greska,zamjenio ga s onim sto je pocrvenio........ivesic **** se on..........sve u svemu 3 su boda tu,iako kozara nije izdrzala zadnji 5 minuta da izvuce x,a momci su se borili sto je,je..........nezzz onaj pehar sta je ono majke ti mile,jeste vidjeli jacksona kad je umalo kontru istrcao,drazi mi je od mile sto je je.....

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 11 apr 2012, 23:02

Ma volio bih ja da Mumke proigra već u Tuzli i upravo sam to i napisao da nam fali netko poput njega.Samo imam osjećaj da on trenutno nije spreman da odigra na takvom nivou.Naglasak je na ovom trenutno kako sam napisao u onom podužem postu.Bilo je i prije njega igrača koji se po dolasku u Zrinju nisu odmah najbolje snašli a kasnije su nam nosili igru.Nitko sretniji od mene ako on bude jedan od takvih :D .
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 11 apr 2012, 23:04

tomgreen je napisao/la:Benfica ti ocito nisi gledao utakmicu Bibic je odigrao solidno i stvarno mi je neshvatljivo zasto ga je izveo onaj Musa budala.
I meni je bilo čudno ali ovi oko mene su komentarisali da je sam Bibić tražio izmjenu.Valjda povreda ili tako nešto ali ja to nisam upratio.

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 11 apr 2012, 23:07

acovic1 je napisao/la:Ma volio bih ja da Mumke proigra već u Tuzli i upravo sam to i napisao da nam fali netko poput njega.Samo imam osjećaj da on trenutno nije spreman da odigra na takvom nivou.Naglasak je na ovom trenutno kako sam napisao u onom podužem postu.Bilo je i prije njega igrača koji se po dolasku u Zrinju nisu odmah najbolje snašli a kasnije su nam nosili igru.Nitko sretniji od mene ako on bude jedan od takvih :D .
Proradit ce on bio sam s njim na kavi...........ova mi jedna od najjjbolji postava sto je izveo do sada,samo radi malo vise iskustva mara ili markic a i radeljic me iznenadio,dobra skok igra samo da popravi malo dugu loptu kad gadja napadace....

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 11 apr 2012, 23:10

Ma samo da napadači nešto zabiju.Mi svakom napravimo bar 2-3 šanse i moramo ih koristiti ako mislimo izboriti 4 mjesto.Borac sada doma pred praznim tribinama sa Olimpicom a onda ide Želji.Moglo bi biti zanimljivo!Za dva kola Široki-Sarajevo itd.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 apr 2012, 23:11

Jesam rekao da će vam Mrva biti dobro pojačanje (Bibić).Raja ga u Sarajevu zovu Mrva zbog fizičke građe uglavnom. :mrgreen:
btw. ima mlađeg brata koji je strašan potencijal jedan od najboljih u svojoj generaciji

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 11 apr 2012, 23:13

benfica1923 je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:Ma volio bih ja da Mumke proigra već u Tuzli i upravo sam to i napisao da nam fali netko poput njega.Samo imam osjećaj da on trenutno nije spreman da odigra na takvom nivou.Naglasak je na ovom trenutno kako sam napisao u onom podužem postu.Bilo je i prije njega igrača koji se po dolasku u Zrinju nisu odmah najbolje snašli a kasnije su nam nosili igru.Nitko sretniji od mene ako on bude jedan od takvih :D .
Proradit ce on bio sam s njim na kavi...........ova mi jedna od najjjbolji postava sto je izveo do sada,samo radi malo vise iskustva mara ili markic a i radeljic me iznenadio,dobra skok igra samo da popravi malo dugu loptu kad gadja napadace....
Zanimljivo da su nam Borac i Željo u 180 minuta napravili zajedno dvije šanse a zadnja linija nam se iz utakmice u utakmicu mjenja.Znači ako zabijemo dobijamo tekmu.Koda smo talijani :lol:

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 11 apr 2012, 23:16

acovic1 je napisao/la:
Zanimljivo da su nam Borac i Željo u 180 minuta napravili zajedno dvije šanse a zadnja linija nam se iz utakmice u utakmicu mjenja.Znači ako zabijemo dobijamo tekmu.Koda smo talijani :lol:
Nista,nego u Tuzlu po bodove.....bit ce tesko,njima gori za ostanak,al vjerujemo u 3 boda,dosta je vise nerjeseni utakmica.....

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 11 apr 2012, 23:30

Slobodi je protiv nas biti ili ne biti utakmica.Nakon Zrinje im na Tušanj dolaze Željo,Borac,velež.Nama se vraćaju Mara Aničić,Pero Stojkić i vjerovatno Toni Markić.Dosta ih je danas požutilo e sada neznam hoćeli još tko faliti osim Ivešića.Opet će istrčat 42 :o različit sastav od kada je Slava došao za trenera.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 apr 2012, 10:22

acovic1 je napisao/la:Najlošija tekma koju smo igrali protiv Borca od kada ja pamtim a dugo pamtim.Loše,bezidejno.Mi smo nešto napravili u prvih 20 minuta imali tri dobre šanse ali se onda Borac oslobodio pritiska i počeo nas pritiskati.Srećom smo zabili taj gol u najbolje moguće vrijeme.Drugo poluvrijeme nije vrijedno spomena.Borac tek u 93 minuti napravio neku šansu.
Što se tiče igrača:Melher nas iščupao u zadnjim trenucima,Popović standardan ali može puno više,Džida kapitenski ,Radeljić pokazao da imamo vrlo dobrog stopera i da unatoč Šunjićevom odlasku imamo 4 vrlo dobra stopera,Žuržinova više volim gledati naprijed nego pozadi,Bibić mi se sve više sviđa i potvrdio je moje predviđanje da bo mogao biti novi Smaić.Fali nam jedan dobar iskusan veznjak A Muminović to trenutno nije,Na Ivešića sam ljut zbog naivnog drugog kartona,Krišto za malo vremena malo i pokazao,Lazar pokazuje neke male naznake buđenja ali za njegove mogućnosti to je vrlo slabo a o napadačima (Bekić,Pehar i Jackson) je deplasirano i govoriti jer ništa nisu zabili već mjesecima.Ali nismo ni svjesni kakav biser imamo u timu (Hrvoje Milićević -1993 godište),momak igra drugu seniorsku sezonu i to igra jako zrelo za svoje godine.Samo bojim se da će nam ga oteti i to vrlo skoro netko od jačih klubova iz okruženja.Nije džaba HNS zapeo za njega i jedan je od glavnih igrača u U19 Hrvatske.Sve u svemu ima se na čemu graditi ekipa za slijedeće prvenstvo ali treba istrpiti nekoliko ovih mlađih momaka i nadograditi sa 2-3 iskusna ali prava pojačanja prvenstveno u vezi i napadu.Nisam nas otpisao iz borbe za evropu jer slijede međusobni dueli naših konkurenata ali teško da možemo nadoknaditi izgubljene bodove protiv Čelika koji će se pokazati ključnima.
utamica nije bila nesto zanimljiva,ali tri boda se pisu,unatoc kisi i radnom danu na stajanju je bilo dosta ljudi
obrana nam stvarno briljira,svaka im cast,bibic dobro odigro,momku podhitno ugovor dat da igra,on ilazar po bokovima ce nas nositi,bajzi svaka cast kako decko igra sa 19 ggod,mumin je dobar igrac skroz,samo je nespreman ne sumnjam kad uhvati formu da ce biti onaj pravi,ivesic dobi crveni bezze,napdaci bruka,pa sta je ono ne znaju lopte primit,ne zna se koji gori pehar,jackson ili bekic...a melheru svaka cast,kako covjek brani
uglavnom ostali smo u utrci za europu jos se mozemo nadati
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 apr 2012, 10:26

acovic1 je napisao/la:Slobodi je protiv nas biti ili ne biti utakmica.Nakon Zrinje im na Tušanj dolaze Željo,Borac,velež.Nama se vraćaju Mara Aničić,Pero Stojkić i vjerovatno Toni Markić.Dosta ih je danas požutilo e sada neznam hoćeli još tko faliti osim Ivešića.Opet će istrčat 42 :o različit sastav od kada je Slava došao za trenera.
u tuzli ce biti veoma tesko,mada smo gore znali donositi bodove i ona velika pobjeda od 6 komada,sada slobodi prijeko potrebna pobjeda radi ostanka u ligi,ne znam,nadam se da mozemo do bodova,ali napad nam mora proradit ili smo donji
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 12 apr 2012, 11:54

Rosas7 je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:Slobodi je protiv nas biti ili ne biti utakmica.Nakon Zrinje im na Tušanj dolaze Željo,Borac,velež.Nama se vraćaju Mara Aničić,Pero Stojkić i vjerovatno Toni Markić.Dosta ih je danas požutilo e sada neznam hoćeli još tko faliti osim Ivešića.Opet će istrčat 42 :o različit sastav od kada je Slava došao za trenera.
u tuzli ce biti veoma tesko,mada smo gore znali donositi bodove i ona velika pobjeda od 6 komada,sada slobodi prijeko potrebna pobjeda radi ostanka u ligi,ne znam,nadam se da mozemo do bodova,ali napad nam mora proradit ili smo donji
Sloboda ima i ime i tradiciju i pokušaće da se zadrže u ligi na sve načine i zato bez obzira na njihovo stanje u klubu i lošu formu igrača teško ćemo gore do pobjede mada smo donosili bodove sa Tušnja.Nadam se korektnoj tekmi pa šta bude,bude.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 apr 2012, 12:03

Prilično sam siguran da ćete slaviti na Tušnju.
Porazi od Rudara i Travnika, su čiste sabotaže igrača ..tako da, ne znam čemu se nadati u subotu.

A ta pobijeda od 0-6, također je bila sabotaža naših igrača ..da budemo realni, dati 6 golova nekome u gostima, a pogotovo Slobodi, to je i smješno i nevjerovatno.

No dobro, ako ne bude sabotaže, biti će dobra tekma ..mada, pokušajte na kladži, sa 2 na Zrinjski :-D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 apr 2012, 12:06

JTS je napisao/la:Prilično sam siguran da ćete slaviti na Tušnju.
Porazi od Rudara i Travnika, su čiste sabotaže igrača ..tako da, ne znam čemu se nadati u subotu.

A ta pobijeda od 0-6, također je bila sabotaža naših igrača ..da budemo realni, dati 6 golova nekome u gostima, a pogotovo Slobodi, to je i smješno i nevjerovatno.

No dobro, ako ne bude sabotaže, biti će dobra tekma ..mada, pokušajte na kladži, sa 2 na Zrinjski :-D
na kladari je uvijek na zrinjski,s kim gosd igro :D

nadam se pobjedi u tuzli,i da im ga bekic zabije :D

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 12 apr 2012, 15:50

Rosas7 je napisao/la:

na kladari je uvijek na zrinjski,s kim gosd igro :D

nadam se pobjedi u tuzli,i da im ga bekic zabije :D
Tako ce ti ga i biti.......2 ko kuca.....Mada Sloboda nece ispasti,ove godine ispadaju 2 kluba iz RS

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 12 apr 2012, 20:00

[youtube][/youtube]

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 12 apr 2012, 23:26

Što se tiče ovih 0-6.Pogledaj sastav Zrinjskog tada i sve će ti biti jasno.Taj sastav danas bi se prošetao ovom ligom bez imalo problema.

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 13 apr 2012, 00:30

Koji si ti nepoznavatelj nogometa benfica to je za nepovjerovati, prvo kazes da bibic nije nesto a zrinjski imo 3 prilike a on je bio glavni akter u sve 3 i zahvaljujuci njemu zrinjski je i dobio, a momak najneiskusniji i najmladji na terenu uvjreljivoo, kazes da je muminovic igracina i da je to pokazao u 1. pol ( a zasto si to rekao vidim odmah koji post ispod, zato jer si s njim dobar i bio si na kavi, smijesno ), momak nista nije pokazo, niti smrdi niti mirise, kazes da radeljic treba popravit dugu loptu, pa covjece skoro svaka mu je dobra bila ( mozda 1-2 maximalno da nisu, ali to nije nista, ti pamtis one sto ne valjaju a ne vidis dobre lopte, koliko sam skonto), i vec sad sa 21 godinom nije uopce losiji od njegovih mnogo iskusnijih kolega ( Dzidica, Anicica i Markica ) koji nisu puno stariji od njega ali su iskusniji po broju odigranih utakmica, naprotiv, cini mi se bolji od svih stopera, ovako iznenada upast u ekipu i igrati onako hladno i smireno(ovo se odnosi i na bibica), mogu samo veliki igraci, a upravo mi se cini da bi on to mogao biti u buducnosti, i uz bibica je najvece osvjezenje u ovoj ekipi ...

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 13 apr 2012, 00:43

Sto je zapad prazan,3,4 covjeka?
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 apr 2012, 10:03

Hard Bass je napisao/la:Sto je zapad prazan,3,4 covjeka?
zbog el presidentea,koji zeli da otjera sve sa stadiona i da utakmicu gledaju on i 50 hdz-ovaca puu j... mater,ali ultrase nemoze otjerat ;)
bilo je ljudi,u natkrivenom prostoru,samo se to ne vidi na tv-u

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.