Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne pamtim ovakav meltdown analiticara
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Huge news coming from #LFC tonight at 10pm.
Our understanding is that board have received and confirmed a resignation that will cause an earthquake at #LFC. #lfc #aw #ootd #potd
Evo sranja
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Čitam sad slične komentare na r/liverpoolfc. Neki kažu da je ovih naših 4-3-3 identično onom što je on gurao u NECu. Statistika: 22 meča, 11 pobjeda, četiri remija i sedam poraza. Kad je došao NEC je bio drugi, bod iza prvog. Na kraju treći, pet bodova iza prvog i ispao u doigravanju za prvu ligu. Poraz u gostima 4:0 i pobjeda kući 4:1 i poslije toga se vratio u Liverpool.
Čak mi se čini da su njih dvojica zamislili neki ultimativni 4-3-3 sustav, a nemaju igrače za njega, a neće da promijene nešto
I smijem se zakleti da sam i ja čitao taj članak ili neki isječak tog članka.
Generalno, ova naša igra ne liči na ono prije. Nema trke, nema intenziteta (neka je knjigu objavio sa tim imenom) i sve kreće od veze. Nemamo noge u sredini i to je to. Protivnici znaju šta ćemo uraditi, a i šta možemo uraditi.
Najlakše je kao svi uperiti prst u vezu i tu jeste najveći problem, ali onda zašto primamo amaterske golove nazad? Zašto svaku utakmicu dolazi 50 ubačaja sa lijeve strane i Arnold ostaje sam između dva igrača i primamo gol? Zašto danas čovjek na petercu prima loptu i bez ometanja šutira? To su neke defanzivne osnove i smiješno je iz meča u meč da se tako prima gol.
Ovo kad primimo gol iz pasa koji nam je presjekao sredinu je zbog nedostatak defanzivnog veznog koji može pokriti prostor. Fabinho ne može igrati iz meča u meč i tu nema šta da se priča.
Ofanzivna strana također ne funkcionira, Salah - Elliott igraju na istom prostoru, a kada nema Elliotta Salah grli aut liniju. Nejasno skroz.
Nije valjda Klopp dao otkaz?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fake news ko bi napustio ovakvu priču u zenitu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ajde nek je i on pogodio konacno. Bez buldoga u vezi nemamo sanse za top4
Jürgen Klopp has RESIGNED from his position as manager of #LFC.
More to follow. #lfc #aw #jklol
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Jao loseg trolla
Ma ja, jednom kad te insan treba da budes negativa ti se nakljukas antidepresiva.
Nova terapija pocela da djeluje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako je ova tema bolja kad gubite 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zamisliti da nema Allissona, bili bi u borbi za opstanak.
Al' zapravo mi je odbrana fascinantna. Casually bi nam ekipe iz naše Premijer lige dale koji gol kad bi došle do par kornera i par ubačaja sa lijeve strane.
I ja ne znam šta mi pokušavamo igrati? Koji tip fudbala? Koje su to glavne ideje? Visoka linija koja svaki meč bude uništena jer ispred nje nema protekcije, veza koja je nevidljiva jer u njoj faktički nema veznjaka osim Thiaga. Napad je jadan. Kad vidim Salaha kako grli aut liniju muka mi dođe. Nunez nastavlja sa svojim promašajima, ono na početku je morao biti gol.
Jebote utakmica u kojoj je nama polomljeni Ox najbolji igrač, a uvodimo Keitu za živost. I što ne ulazi Carvalho više? Toliko ga gurao na početku i sad ga nema nikako.
Oni su sebi utuvilli u glavu neki 4-3-3 totalni sistem i ne odustaju od toga.
I Jude će nas ****, imaš Alissona, Thiaga, Salah, VVD, ekstra bekove i trošiš njihove godine cekaju Judea. Šta on treba da dođe, pa da troše njegove godine onda čekajući neko novo desno krilo?
Imaš sve, imaš ekipu koja je prvak Evrope, prvak Engleske godinu poslije, ekipu koja je prošle sezone ima preko 90 bodova, igrala finale Lige prvaka i ti drkaš **** cijelo ljeto i dovedeš Arthura koji se povrijedi. Jebote više i FSG i Klopp i njegov jaranski odnos sa igračima.
Daj Oxu sad novi ugovor, makar izgleda kao da mu je stalo.
**** se i vidimo se naredni meč.
Al' zapravo mi je odbrana fascinantna. Casually bi nam ekipe iz naše Premijer lige dale koji gol kad bi došle do par kornera i par ubačaja sa lijeve strane.
I ja ne znam šta mi pokušavamo igrati? Koji tip fudbala? Koje su to glavne ideje? Visoka linija koja svaki meč bude uništena jer ispred nje nema protekcije, veza koja je nevidljiva jer u njoj faktički nema veznjaka osim Thiaga. Napad je jadan. Kad vidim Salaha kako grli aut liniju muka mi dođe. Nunez nastavlja sa svojim promašajima, ono na početku je morao biti gol.
Jebote utakmica u kojoj je nama polomljeni Ox najbolji igrač, a uvodimo Keitu za živost. I što ne ulazi Carvalho više? Toliko ga gurao na početku i sad ga nema nikako.
Oni su sebi utuvilli u glavu neki 4-3-3 totalni sistem i ne odustaju od toga.
I Jude će nas ****, imaš Alissona, Thiaga, Salah, VVD, ekstra bekove i trošiš njihove godine cekaju Judea. Šta on treba da dođe, pa da troše njegove godine onda čekajući neko novo desno krilo?
Saddest thing I read on Twitter yesterday: PSG replaced Gini before we did.
Imaš sve, imaš ekipu koja je prvak Evrope, prvak Engleske godinu poslije, ekipu koja je prošle sezone ima preko 90 bodova, igrala finale Lige prvaka i ti drkaš **** cijelo ljeto i dovedeš Arthura koji se povrijedi. Jebote više i FSG i Klopp i njegov jaranski odnos sa igračima.
Daj Oxu sad novi ugovor, makar izgleda kao da mu je stalo.
**** se i vidimo se naredni meč.
Jedan veznjak u 4.5 godine, haha, pa golemo i da imamo prime Xavi - Busquets - Iniesta vezni.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne laži narod.
Evo, Bajcetic nam je kao novi igrač.
Ox I Keita su se toliko puta vratili i svaki put su bili nova pojačanja.
Doveli smo više veznjaka nego City
Kad Newcastle uđe u Ligu prvaka, pa dovede Judea
Zadnje 2 utakmice nam je Trent najbolje defanzivno igrao, wild.
Ima istine
Sreca pa su HG mozemo se lako rijesiti i Eliotta i Carvalha
Neka ih odvedu u teretanu.
Izgubili su konce Klopp i Pep, ne ide Ward bez razloga iz kluba.
Pored toga, stalno mijenjaju doktore, uvijek povrede. Imam osjećaj da su veliki problemi i neslaganja u pozadini na raznim relacijama.
Izgubili su konce Klopp i Pep, ne ide Ward bez razloga iz kluba.
Pored toga, stalno mijenjaju doktore, uvijek povrede. Imam osjećaj da su veliki problemi i neslaganja u pozadini na raznim relacijama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.