Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Halo ljudi pa rekli su da se pripremamo za Euro 2028
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Bezveze ste se uhvatili toga, Austrija sigurno neće uzeti San Marino 1:0 nego s 4:0 ili 5:0, i onda će ti trebati 4 gola razlike u Beču.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa imaju i Kipar i gostima? Sta ako im se potpeti protiv SM pa ih uzmu 2:0..sta ako ih mi tamo uzmemo tipa 0:3?CAGarfia je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:54Ne znam čemu dižete galamu oko te izjave kad je tu skroz u pravu. Ako Austrija uzme 3 boda protiv Rumunije, za nas su kvalifikacije gotove. Imaju prije toga San Marino, tu će se osigurati što se gol razlike tiče i biti iznad nas.
Druga je stvar što je bosanski Guardiola zajebao i šefa i stanicu na Bilinom polju protiv San Marina gdje je jedva pobijedio.
Mislim totalno neozbiljno...jbt ti ko selektor trebas ugradit vjeru i optimizam u ekipu, kako ce ekipa u nesto vjeorvat kad i ti sam ne vjerujes u to
=\_1921_/=
Pogledao sam na dijelove pressicu i mogu samo reći da su novinari glupi ko qurac.
-
- Kontakt:
Pa rekao je da ide na 3 pobjede, pogledajte cijelu pressicu.
Dobra pressica sve je bolji i bolji, ali 70% onih novinara ne zna postavit strucno pitanje.
Dobra pressica sve je bolji i bolji, ali 70% onih novinara ne zna postavit strucno pitanje.
Dobili su oni san marino 0:4
Ima jos da se igra i oni su jedva kipar i rumuniju pobjedili, a i nas su jedva realno
Trenutno imaju imaju dva manje gola i utakmicu manje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ali ce vrlo vjerovatno dobiti San Marino sa makar 4-5 razlike. Znaci tu su odmah u plusu.NoDi80 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:23Dobili su oni san marino 0:4
Ima jos da se igra i oni su jedva kipar i rumuniju pobjedili, a i nas su jedva realno
Sto se tice Kipra i Rumunije, takodjer i mi smo ih jedva dobili. Lagano smo mogli u ta 2 meca imati samo 1 bod.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ja se najvise uzdam da mora i njih jednu stat...realno provukli su se tri utakmice...puno je amidzaNoDi80 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:23Dobili su oni san marino 0:4

=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Da se malo vratim na najrealnije ishode...ocekujem kiks Austrije protiv kipra i rumunije, cak sam ubjedjen u to...medjutim nazalost mislim da cemo i mi kiksatDamirT je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:26Ali ce vrlo vjerovatno dobiti San Marino sa makar 4-5 razlike. Znaci tu su odmah u plusu.
Sto se tice Kipra i Rumunije, takodjer i mi smo ih jedva dobili. Lagano smo mogli u ta 2 meca imati samo 1 bod.

=\_1921_/=
Naravno da ne bi volio da kiksamo, ali morat cemo negdje izgubiti dozu srece sa ovim rezultatima. Logicno, nismo sve na srecu dobili, ali realnost je da smo je dosta imali u proteklim mecevima (osim Austrije).invincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:29Da se malo vratim na najrealnije ishode...ocekujem kiks Austrije protiv kipra i rumunije, cak sam ubjedjen u to...medjutim nazalost mislim da cemo i mi kiksat![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Najveci crnjak bi bio da nas kosta 1:0 protiv SM, mada kakvi smo ne bi me cudiloDamirT je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:31Naravno da ne bi volio da kiksamo, ali morat cemo negdje izgubiti dozu srece sa ovim rezultatima. Logicno, nismo sve na srecu dobili, ali realnost je da smo je dosta imali u proteklim mecevima (osim Austrije).invincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:29Da se malo vratim na najrealnije ishode...ocekujem kiks Austrije protiv kipra i rumunije, cak sam ubjedjen u to...medjutim nazalost mislim da cemo i mi kiksat![]()

=\_1921_/=
Kojem se novinaru nagovorio i rekao da su mu tekstovi losi i neutemeljeni, pogotovo ovaj zadnji?
Daj radije da nas nabiju u Becu 5-0, nego toinvincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:33Najveci crnjak bi bio da nas kosta 1:0 protiv SM, mada kakvi smo ne bi me cudiloDamirT je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:31Naravno da ne bi volio da kiksamo, ali morat cemo negdje izgubiti dozu srece sa ovim rezultatima. Logicno, nismo sve na srecu dobili, ali realnost je da smo je dosta imali u proteklim mecevima (osim Austrije).invincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:29
Da se malo vratim na najrealnije ishode...ocekujem kiks Austrije protiv kipra i rumunije, cak sam ubjedjen u to...medjutim nazalost mislim da cemo i mi kiksat![]()
..

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Prpa je, opet se napadaju novinari napadnut je ego okorjelog kockara i alkoholicara, koji je se napio navece pred odlazak za englesku prva njegova zvanicna tekma pa je moro odkazat let zbog "loseg osjecanja". Ostaje u sarajevu da se otrjezni. Nakon sto su ganibega kupili sa Kelme opremom i fino ga dresirali da nema vise skakljivih pitanja, izgleda sada i drugi su na listi usutkavanja. Ko te ne zna klaunu tesko se njemu.
Laze za Tarika da je je ga on uveo u seniorski fudbal kakvo smece,momak igro sa 18 vec u austrijskoj bundesligi u wolfsberger u prvih 11 prije nego sto ce u juve. Isto tako laze za esmira zeli kupovat poene gdje on nije zasluzan momak igro u mls seniorski fudbal za koji se sam izborio. Prestani da lazes glupsone ima jos malo pametnih koji slusaju pazljivo sta ti lazes. Ali kako tepa beljaminu zove ga BENI , njegov igrac sto mu sjedi u kuci sa njegovim sinom . Laze on kerima uveo u seniorski fudbal ahhahq momak sam se izborio kvalitetom u Salzburg nisi ga ti uveo klosaru koji kupis jeftine poene od truda i rada mladih talentovanih momaka. Ti da mozes nekog ucinit igracem nebi sjeo sa 55 godina na klupu dokazane kriminalne menadzerske reprezentacije, nego bi prije nekog napravio igracem i digo neki klub na veci nivo. Kockar dokazani lazov i manipulator sve ti yebem raspalo.
Laze za Tarika da je je ga on uveo u seniorski fudbal kakvo smece,momak igro sa 18 vec u austrijskoj bundesligi u wolfsberger u prvih 11 prije nego sto ce u juve. Isto tako laze za esmira zeli kupovat poene gdje on nije zasluzan momak igro u mls seniorski fudbal za koji se sam izborio. Prestani da lazes glupsone ima jos malo pametnih koji slusaju pazljivo sta ti lazes. Ali kako tepa beljaminu zove ga BENI , njegov igrac sto mu sjedi u kuci sa njegovim sinom . Laze on kerima uveo u seniorski fudbal ahhahq momak sam se izborio kvalitetom u Salzburg nisi ga ti uveo klosaru koji kupis jeftine poene od truda i rada mladih talentovanih momaka. Ti da mozes nekog ucinit igracem nebi sjeo sa 55 godina na klupu dokazane kriminalne menadzerske reprezentacije, nego bi prije nekog napravio igracem i digo neki klub na veci nivo. Kockar dokazani lazov i manipulator sve ti yebem raspalo.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ovaj odgovor za Karica je
. Kako ce neko ko uopste ne igra tu poziciju (Mujakic i Burnic) biti bolji bek od njega?! To je isto da kazes da je recimo Tabakovic na krilu bolji od Memica. Ne da frajer pitati za dodatne igrace. Sta uopste hoces da te pitaju - mozda kakva je atmosfera u ekipi? 

Profa razumijem te potpuno....sve potpisati 100%bhfanatic14 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:56Prpa je, opet se napadaju novinari napadnut je ego okorjelog kockara i alkoholicara, koji je se napio navece pred odlazak za englesku prva njegova zvanicna tekma pa je moro odkazat let zbog "loseg osjecanja". Ostaje u sarajevu da se otrjezni. Nakon sto su ganibega kupili sa Kelme opremom i fino ga dresirali da nema vise skakljivih pitanja, izgleda sada i drugi su na listi usutkavanja. Ko te ne zna klaunu tesko se njemu.
Realno receno ni Karić nije nista specijalno, pod presingom je bas rizican, ako se tako moze reci, mozda za nijansu bolji od dvojice koje si spomenuo. Ali sigurno da bi se bolje snasao na toj poziciji, koja mu je svakako prirodna, od Mujakica i Burnica.Ghuraba je napisao/la: ↑06 okt 2025, 13:11Ovaj odgovor za Karica je. Kako ce neko ko uopste ne igra tu poziciju (Mujakic i Burnic) biti bolji bek od njega?! To je isto da kazes da je recimo Tabakovic na krilu bolji od Memica. Ne da frajer pitati za dodatne igrace. Sta uopste hoces da te pitaju - mozda kakva je atmosfera u ekipi?
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 44 gosta.