Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sve ga strah rec da ga ne banuju opet.DANTES je napisao/la:KopLfc?KopLfc je napisao/la:Tko zna pod kojim je sad nickom na forumu
topnik1 je napisao/la:Još samo fali ona noć kad je Džumhur igrao![]()
Sheyi je napisao/la:Za nezaborav![]()
eusebio2 je napisao/la:enver joj poručuje "ovo je bosna!"eusebio2 je napisao/la:Australka premlatila Envera jer je skontala da snima nju a ne meč
![]()
habib je napisao/la:Ja sam cuo da meni vise kita ima centimetara nego sto je aragonu iq
mostar_mo je napisao/la:Tačno znam kako se ovi Mađari osjećaju ...meni je žena isto rekla kad sam se oženio da sam najboljeplasirani treći.
FliX je napisao/la:Mislim da je 43, mozes i 44 na deblje carape.mostar_mo je napisao/la:Ima li iko Mešin broj da mu javim?
Bas gledam gdje sam citiran.. jer znam da nisam ovdje pisaoPerryFred je napisao/la:EURO 2016 ( kvalifikacije )
mostar_mo je napisao/la:Tačno znam kako se ovi Mađari osjećaju ...meni je žena isto rekla kad sam se oženio da sam najboljeplasirani treći.FliX je napisao/la:Mislim da je 43, mozes i 44 na deblje carape.mostar_mo je napisao/la:Ima li iko Mešin broj da mu javim?
Nedimko je napisao/la:
u mojoj fameliji 99 odsto navijamo za bayerm samo daiđa selim je za rijeku al to zato što je tamo bio izbjeglica pa ko momak išao na utakmice i drag mu klub mi navijamo za bavarce pa skoro sto godina koliko vodimo statistiku još dedo rahmetli imao prvi šal u selu doduše niko nije bio na utakmici bayerna ali pratimo kroz televizor i štampu kad bayern izgubi niti se ide raditi niti u školu a tako i kad pobjede živio bayern
Ne mogu da vjerujem hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaNedimko je napisao/la:
može li igrač dobiti crveni card ako npr. prije meča nekome opsuje mamu ili zavali šljagu dal bi ako je najavljen u prvi tim morali početi bez njega npr. kad se zagrijavaju i utakmica samo što nije počela on slučajno pljune i vjetar pojača i njegovu pljuvačku u zrak odnese protivniku u lice on ga prijavi i sudija mu da karton dali ga mogu mjenjati ako je početak samo što nije počeo???
majstorija10 je napisao/la:
monologe sta je ovo momcino banovao si pola foruma mislim nije ti to dobro svoje ljude tako da ganjas
apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim
aleksandar_veliki je napisao/la:
Pretjrali ste, nemoj da mi se nakon ovog posta ko javlja na face i u inbox sa molbom da ga vratim na forum. Dakle, pretjerali ste, sad je do vas.
master1015 je napisao/la:
nisam ovo vido prije mog posta gore izvini momciluko i smiri se malo ako moze
Reakcija na uvlačenje forumaša pod nickom @solinas pitarima, koji između ostalog ima ovo kao potpis..BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ja da sam pitar otisao bi na kosevo i posrao se da nas drug solinas vidi uzivo nas najveci stadion![]()
master1015 je napisao/la:
nisam ovo vido prije mog posta gore izvini momciluko i smiri se malo ako moze
Ajzea je napisao/la:Kako ono pastrmka reče, trebali ste se posrati da @solinas vidi najveći BH stadionShooter je napisao/la:Sta me ovo zulja u pakasu![]()
LjumanM95 je napisao/la:houston čujemo li se? ako se čujjemo yebem vam familiju
don_burza je napisao/la:Rutinski Bayern sa 40% snage .
Bio sam nervozniji kad su u scooby doo skidali maske
Sutra nema potrebe za treningom imali su danas
Sent from my iPhone using Tapatalk
megaffon je napisao/la:don_burza je napisao/la:Rutinski Bayern sa 40% snage .
burza i sa naftnih platformi, i kruzera u dalekim okeanima, kvalitetno podyebavamegaffon je napisao/la:don_burza je napisao/la:Rutinski Bayern sa 40% snage .
megaffon je napisao/la:don_burza je napisao/la:Rutinski Bayern sa 40% snage .