Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 avg 2011, 15:26

Proći će i Roma i Lazio, ipak su oba željni uspjeha, Romi je došao novi trener, željan dokazivanja...

A znamo da Lazio odavno nije ništa u Evropi napravio...

Nek je Hannover dobio Sevillu da ispadnu :twisted: :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 avg 2011, 16:19

EL

AS Roma - Slovan Bratislava
Lazio - Rabotnicki

Palermo ispao

Hannover 96 - FC Sevilla
HJK Helsinki - Schalke 04

Mainz ispao

Očekivati je da Roma i Lazio prodju, a od švaba Schalke! Mislim da će Roma i Lazio odigrati EL malo ozbiljnije od prošlogodišnjih učesnika, Bayern će u LP proći, dok će Udinese realno ispasti i tako da će omjer biti 3 - 1 u korist Serije A u EL! A tamo u LP će onda biti ravnopravna borba u kojoj će Serija A, kao i obično biti mnogo bolja! A jel naredne četiri sezone Bundesliga će imati 4 predstavnika ili se to može promjeniti prije?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 avg 2011, 16:46

Nisam siguran, ali ja mislim da neće, pošto UEFA te bodove neke obračunava svako 4 godine...
Ž '21!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 avg 2011, 18:36

[youtube][/youtube]

8-)
-RIVALDO-

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 avg 2011, 19:39

Vjerovatne formacije za sve timove Seria A :
Atalanta: Tips, Masiello , Hair, Lucchini , Peluso , Schelotto , Padoin , Barreto , Bonaventure; Gabbiadini , Marilungo . Coach Colantuono .

Bologna: GILLET ; Pulzetti , Portanova , Antonsson , Morleo ; Casarini , Perez , Della Rocca, DIAMONDS, Di Vaio, Acquafresca . Coach BISOL .

Cagliari: Agazzi ; Pisano , Canini, Astori, Agostini; Nainggolan , Conti, IBARBO ; Cossu ; SUAZO , Nene . Coach Donadoni .

Catania: Andujar , Alvarez , Silvestre, Spolli , Campbell ; Biagianti , Ledesma , Gomez , Ricchiuti , Lodi, Maxi Lopez. Coach Montella .

Cesena: Antonioli ; COMOTTI , Von Bergen, M. RED, Lauro, Candra , Colucci , Parolo , MORTGAGE , EDER , Giaccherini . Coach GIAMPAOLO.

Chievo : Sorrentino; ACERBI, Cesar , Andreolli , Luciano, Hetemaj , Rigoni, Cruzado , Jokic ; Moscardelli , Pellissier . Coach Di Carlo.

Fiorentina: Boruc ; De Silvestri, Gamberini , Natali, Pasqual ; Behrami , Montolivo , Vargas, Lazzari, Gilardino, Jovetic . Coach Mihajlovic .

Genoa: FREY , Mesto, Hernan , Kaladze , Antonelli, CONSTANT , SEYMOUR, Kucka, IBRD, PRATT, Palacio. Coach MALESANI.

Inter: Julio Cesar , Lucio, Samuel, Frog, Maicon, Cambiasso, Sneijder, Zanetti; ALVAREZ, Pazzini, Eto'o. Coach Gasperini.

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, ZIEGLER, VIDAL, Pirlo, Krasic, Matri, Quagliarella, Vucinic. Coach COUNT.

Lazio MARCHETTI; Konko, Biava, Dias, Radu; CANA, Ledesma , Mauri; Hernanes; KLOSE, CISSE '. Coach Reja.

Lecce: Julio Sergio; CUADRADO, ESPOSITO, SPARE PARTS, Brivio, Strasser, Giacomazzi, Mesbah; Plates; Corvia, Di Michele. Coach Francis.

Milan: Abbiati; Abbot, Thiago Silva, Nesta, TAIW, Ambrosini, Van Bommel, Boateng, Robinho, Pato, Zlatan Ibrahimovic. Coach Allegri.

Naples: De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Britos; May, Dzemaili, Inler, Dossena; Hamsik, Lavezzi, Cavani. Coach Mazzarri.

Novara Ujkani, Morganella, PACI, Lisuzzo, GARCIA, GIORGI, Porcari, Rigoni; Mazzarani; Morimoto, Meggiorin. Coach Tesser.

Palermo: Benussi; Munoz, Bovo, Mantovani, Cassani, Nocerino, Migliaccio, Balzaretti; Ilicic; Pinilla Hernandez. Coach PINS.

Parma: Mirante; Zaccardo SANTACROCE, Lucarelli, Gobbi; Biabiany, Morrone, Galloppa VALDES; SKIN ', Giovinco. Coach Dove.

Rome: Stekelenburg; Burdisso, Juan, HEINZE, JOSE 'ANGEL, Pizarro, De Rossi, Perrotta; Lamela, Totti, Bojan. Coach Luis Enrique.

Siena: Brkic, ANGEL, Pesola, Rossettini, Del Grosso, Reginald, Vergassola, D'AGOSTINO, Sestu; Calaiò, RIGHT. Coach SANNINO.

Udinese: Handanovic; Benatia, DANILO, Domizzi; Isla, Finzi, DUBAI, Asamoah, Armero, Christmas, BARRETO. Coach Guidolin.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 05 avg 2011, 19:44

warden je napisao/la:Vjerovatne formacije za sve timove Seria A :
Atalanta: Tips, Masiello , Hair, Lucchini , Peluso , Schelotto , Padoin , Barreto , Bonaventure; Gabbiadini , Marilungo . Coach Colantuono .

Bologna: GILLET ; Pulzetti , Portanova , Antonsson , Morleo ; Casarini , Perez , Della Rocca, DIAMONDS, Di Vaio, Acquafresca . Coach BISOL .

Cagliari: Agazzi ; Pisano , Canini, Astori, Agostini; Nainggolan , Conti, IBARBO ; Cossu ; SUAZO , Nene . Coach Donadoni .

Catania: Andujar , Alvarez , Silvestre, Spolli , Campbell ; Biagianti , Ledesma , Gomez , Ricchiuti , Lodi, Maxi Lopez. Coach Montella .

Cesena: Antonioli ; COMOTTI , Von Bergen, M. RED, Lauro, Candra , Colucci , Parolo , MORTGAGE , EDER , Giaccherini . Coach GIAMPAOLO.

Chievo : Sorrentino; ACERBI, Cesar , Andreolli , Luciano, Hetemaj , Rigoni, Cruzado , Jokic ; Moscardelli , Pellissier . Coach Di Carlo.

Fiorentina: Boruc ; De Silvestri, Gamberini , Natali, Pasqual ; Behrami , Montolivo , Vargas, Lazzari, Gilardino, Jovetic . Coach Mihajlovic .

Genoa: FREY , Mesto, Hernan , Kaladze , Antonelli, CONSTANT , SEYMOUR, Kucka, IBRD, PRATT, Palacio. Coach MALESANI.

Inter: Julio Cesar , Lucio, Samuel, Frog, Maicon, Cambiasso, Sneijder, Zanetti; ALVAREZ, Pazzini, Eto'o. Coach Gasperini.

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, ZIEGLER, VIDAL, Pirlo, Krasic, Matri, Quagliarella, Vucinic. Coach COUNT.

Lazio MARCHETTI; Konko, Biava, Dias, Radu; CANA, Ledesma , Mauri; Hernanes; KLOSE, CISSE '. Coach Reja.

Lecce: Julio Sergio; CUADRADO, ESPOSITO, SPARE PARTS, Brivio, Strasser, Giacomazzi, Mesbah; Plates; Corvia, Di Michele. Coach Francis.

Milan: Abbiati; Abbot, Thiago Silva, Nesta, TAIW, Ambrosini, Van Bommel, Boateng, Robinho, Pato, Zlatan Ibrahimovic. Coach Allegri.

Naples: De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Britos; May, Dzemaili, Inler, Dossena; Hamsik, Lavezzi, Cavani. Coach Mazzarri.

Novara Ujkani, Morganella, PACI, Lisuzzo, GARCIA, GIORGI, Porcari, Rigoni; Mazzarani; Morimoto, Meggiorin. Coach Tesser.

Palermo: Benussi; Munoz, Bovo, Mantovani, Cassani, Nocerino, Migliaccio, Balzaretti; Ilicic; Pinilla Hernandez. Coach PINS.

Parma: Mirante; Zaccardo SANTACROCE, Lucarelli, Gobbi; Biabiany, Morrone, Galloppa VALDES; SKIN ', Giovinco. Coach Dove.

Rome: Stekelenburg; Burdisso, Juan, HEINZE, JOSE 'ANGEL, Pizarro, De Rossi, Perrotta; Lamela, Totti, Bojan. Coach Luis Enrique.

Siena: Brkic, ANGEL, Pesola, Rossettini, Del Grosso, Reginald, Vergassola, D'AGOSTINO, Sestu; Calaiò, RIGHT. Coach SANNINO.

Udinese: Handanovic; Benatia, DANILO, Domizzi; Isla, Finzi, DUBAI, Asamoah, Armero, Christmas, BARRETO. Coach Guidolin.
Sve sve ali kako da kod Udina ne stavis Di Nataleta...
Mozda i ja grijesim a mozda je on ovaj CHristmas...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 avg 2011, 19:45

Arogantni je napisao/la:Sve sve ali kako da kod Udina ne stavis Di Nataleta...
Majke mi, isto sam to zapazio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 avg 2011, 19:48

Monolog je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Sve sve ali kako da kod Udina ne stavis Di Nataleta...
Majke mi, isto sam to zapazio.
di natale=christmas :lol:
ima još par tih bisera npr.. u sieni RIGHT je Destro
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 05 avg 2011, 20:56

Ranocchia-Frog(zabac) :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 avg 2011, 00:06

Ko prenosi Inter-Milan osim FTV-a čuo sam nešto i za njih,ali stvarno mi se ne gleda kod njih :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 avg 2011, 00:15

Arogantni je napisao/la:
Sve sve ali kako da kod Udina ne stavis Di Nataleta...
A sta mislis da sam ja stavljo ? :lol: :lol: :lol:
Ma copy/ paste Chrome automatski prevede pa tako ima gresaka ko sto huska kaze Frog /Ranocia ,Di NAtale znaci bozic pa zato i jest preveo kao rijec :D Christmas ..
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 06 avg 2011, 12:04

Još 2 sahata 8-)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 avg 2011, 14:50

Kemo se momacki prosipa tokom prenosa

i kazu da neko nas otkupi prenose Serie A, ma ned'o Bog nikome
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 avg 2011, 16:26

Ma ako ništa barem se mogao pripremiti za utakmicu i naučiti imena i brojeve igrača...

Državna televizija, a sve izgleda tako amaterski...

Tuga i očaj!

Što kaže moj buraz, garant ga pozvali sa godišnjeg pa mu se nije radilo... :mrgreen:
Ž '21!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 06 avg 2011, 16:38

BHT je drzavna, FTV entitetska

sto se tice utakmice, lose, da ne kazem amaterski i s jedne i s druge strane..Al dobro prvenstvo nije pocelo, vidjecemo ih kad budu u punom pogonu, jer gledajuci po danasnjoj tekmi ako su ovo glavni konkurenti za titulu kakvi su onda ostali :roll:
15.10 - 15.06 ...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 08 avg 2011, 13:39

Kapetani Serije A potpisali pismo upozorenja Savezu

Svih dvadeset kapetana talijanskih nogometnih prvoligaša potpisalo je pismo upozorenja Savezu

U njemu stoji da će krenuti u štrajk prvenstva ako se ne potpiše kolektivni ugovor prije početka sezone. Najveći nogometni europski klubovi zatražili su od Fife da se iz kalendara maknu prijateljske utakmice reprezentacija u kolovozu.
IO SONO INTERISTA

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 14:40

Nesto mi nije jasno.
Sve se vise prica da Atalanta ulazi sa -7 u novu sezonu,jer ce im oduzeti bodove zbog namestanja.
Za koju se sezonu to misli da je namestena,ovu proslu ili nekada od ranije ?
Ustvari za koju god sezonu da je to onda je glupost. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 avg 2011, 15:09

Za proslu sezonu u Serie B....

Kladionice ubise, jbg....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 15:10

sarajlija89 je napisao/la:Za proslu sezonu u Serie B....

Kladionice ubise, jbg....
Pa onda je glupost sto su kaznjeni sa -7 za ovu sezonu,trebali su za proslu pa da im onda visi ulazak u Seriu A.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 avg 2011, 15:21

18 timova je ukupno umjesano u taj skandal...iz Serie A,B,C, D :lol: :roll:

Svejedno, Atalanta bi usla i da su im uzeli 7 bodova iz proslog prvenstva, sto znaci da ne bi bili kaznjeni, jer im to nista ne bi znacilo. Ovako su kaznjeni sa -7 u novoj sezoni, sa suspenzijama Donija i Manfredinija od po 3 godine...znaci, opstanak, skoro pa nemoguca misija.

Iz Serie A je samo Chievo kaznjen novcano, mnoge ekipe iz nizih liga bodovno i novcano, a Ravennu ce vjerovatno izbacit iz lige i to ce biti najostrija kazna.

Mnogi igraci i sportski "radnici" su suspendovani :lol: :roll:

Sta ces ti, tekma Atalanta-Piacenza, pola italije uplatilo rezultat 3-0, od toga dva penala i autogol hahaha :lol: :mrgreen: 8-) Koji ludjaci...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.