A znamo da Lazio odavno nije ništa u Evropi napravio...
Nek je Hannover dobio Sevillu da ispadnu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sve sve ali kako da kod Udina ne stavis Di Nataleta...warden je napisao/la:Vjerovatne formacije za sve timove Seria A :
Atalanta: Tips, Masiello , Hair, Lucchini , Peluso , Schelotto , Padoin , Barreto , Bonaventure; Gabbiadini , Marilungo . Coach Colantuono .
Bologna: GILLET ; Pulzetti , Portanova , Antonsson , Morleo ; Casarini , Perez , Della Rocca, DIAMONDS, Di Vaio, Acquafresca . Coach BISOL .
Cagliari: Agazzi ; Pisano , Canini, Astori, Agostini; Nainggolan , Conti, IBARBO ; Cossu ; SUAZO , Nene . Coach Donadoni .
Catania: Andujar , Alvarez , Silvestre, Spolli , Campbell ; Biagianti , Ledesma , Gomez , Ricchiuti , Lodi, Maxi Lopez. Coach Montella .
Cesena: Antonioli ; COMOTTI , Von Bergen, M. RED, Lauro, Candra , Colucci , Parolo , MORTGAGE , EDER , Giaccherini . Coach GIAMPAOLO.
Chievo : Sorrentino; ACERBI, Cesar , Andreolli , Luciano, Hetemaj , Rigoni, Cruzado , Jokic ; Moscardelli , Pellissier . Coach Di Carlo.
Fiorentina: Boruc ; De Silvestri, Gamberini , Natali, Pasqual ; Behrami , Montolivo , Vargas, Lazzari, Gilardino, Jovetic . Coach Mihajlovic .
Genoa: FREY , Mesto, Hernan , Kaladze , Antonelli, CONSTANT , SEYMOUR, Kucka, IBRD, PRATT, Palacio. Coach MALESANI.
Inter: Julio Cesar , Lucio, Samuel, Frog, Maicon, Cambiasso, Sneijder, Zanetti; ALVAREZ, Pazzini, Eto'o. Coach Gasperini.
Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, ZIEGLER, VIDAL, Pirlo, Krasic, Matri, Quagliarella, Vucinic. Coach COUNT.
Lazio MARCHETTI; Konko, Biava, Dias, Radu; CANA, Ledesma , Mauri; Hernanes; KLOSE, CISSE '. Coach Reja.
Lecce: Julio Sergio; CUADRADO, ESPOSITO, SPARE PARTS, Brivio, Strasser, Giacomazzi, Mesbah; Plates; Corvia, Di Michele. Coach Francis.
Milan: Abbiati; Abbot, Thiago Silva, Nesta, TAIW, Ambrosini, Van Bommel, Boateng, Robinho, Pato, Zlatan Ibrahimovic. Coach Allegri.
Naples: De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Britos; May, Dzemaili, Inler, Dossena; Hamsik, Lavezzi, Cavani. Coach Mazzarri.
Novara Ujkani, Morganella, PACI, Lisuzzo, GARCIA, GIORGI, Porcari, Rigoni; Mazzarani; Morimoto, Meggiorin. Coach Tesser.
Palermo: Benussi; Munoz, Bovo, Mantovani, Cassani, Nocerino, Migliaccio, Balzaretti; Ilicic; Pinilla Hernandez. Coach PINS.
Parma: Mirante; Zaccardo SANTACROCE, Lucarelli, Gobbi; Biabiany, Morrone, Galloppa VALDES; SKIN ', Giovinco. Coach Dove.
Rome: Stekelenburg; Burdisso, Juan, HEINZE, JOSE 'ANGEL, Pizarro, De Rossi, Perrotta; Lamela, Totti, Bojan. Coach Luis Enrique.
Siena: Brkic, ANGEL, Pesola, Rossettini, Del Grosso, Reginald, Vergassola, D'AGOSTINO, Sestu; Calaiò, RIGHT. Coach SANNINO.
Udinese: Handanovic; Benatia, DANILO, Domizzi; Isla, Finzi, DUBAI, Asamoah, Armero, Christmas, BARRETO. Coach Guidolin.
Majke mi, isto sam to zapazio.Arogantni je napisao/la:Sve sve ali kako da kod Udina ne stavis Di Nataleta...
Mozda i ja grijesim a mozda je on ovaj CHristmas...
di natale=christmasMonolog je napisao/la:Majke mi, isto sam to zapazio.Arogantni je napisao/la:Sve sve ali kako da kod Udina ne stavis Di Nataleta...
A sta mislis da sam ja stavljo ?Arogantni je napisao/la:
Sve sve ali kako da kod Udina ne stavis Di Nataleta...
Pa onda je glupost sto su kaznjeni sa -7 za ovu sezonu,trebali su za proslu pa da im onda visi ulazak u Seriu A.sarajlija89 je napisao/la:Za proslu sezonu u Serie B....
Kladionice ubise, jbg....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.