AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Neutral
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Neutral » 21 okt 2014, 23:24

invincible1921 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Svima se može desiti ovakva utakmica, tako da ne treba očajavati.

Sretno Romi u nastavku Lige prvaka, naravno poslije Minhena. Siguran sam da su kvalitetniji tim od City-a, to sam odmah napisao nakon izvlačenja grupa.
haj necemo provaljivat bezveze :crazy: da su manje retardiran to mozda ako razumijes sta hocu rec, al cuj kvalitetan upravo zbog toga se i desilo ovo veceras. Ubiju Chievo ili nez Genou IGRAJU NAJELJSPI FUDBAL U EVROPI :lol: :lol: :lol: sta ima jos. Dokaz kolko je ova liga slaba je taj da Inter hladno svake godine napravi niz od 10 11 utakmica bez pobjede i opet zavrsi medju 5 ....
Provaljivati???

Jesi ti gledao City - Roma, neka, neka, ti si mi drugi na listi koga ću citirati nakon što Roma prođe ovu grupu. Neka je City kvalitetniji, ne mogu Ruse dobiti.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 okt 2014, 23:47

momci sta da vam kazem,po menimalo previsok rezulatat za nas,ovo veceranije nije bila prava roma vec od samog pocetka tekme roma je bila u nekom drugom svjetu.Ocekujem u revansu mnogo bolju igru i pristup i sigurno da necebiti lahko da vas pobjedimo.Zivjeli :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 okt 2014, 23:59

Daj ne briši ovo za Totija, Đe će ti duša ? :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 22 okt 2014, 00:15

PEP je napisao/la:momci sta da vam kazem,po menimalo previsok rezulatat za nas,ovo veceranije nije bila prava roma vec od samog pocetka tekme roma je bila u nekom drugom svjetu.Ocekujem u revansu mnogo bolju igru i pristup i sigurno da necebiti lahko da vas pobjedimo.Zivjeli :D
Vidis da mozes biti objektivan kada hoces ;)

Roma je pregazena ali razlog nije prevelika razlika u snazi ekipa nego jednostavno momentum. Kao onaj u gazenju Reala od strane Borusije,ili Bajerna od strane Reala itd. Desava se. Zao mi je sto se desilo Romi u momentima kada su sigurno htjeli pokazati svima sta znaju,a sigurno znaju puno vise od ovog veceras.
Ima i do trenera,morao je znati da su trkacki inferiorni i da moraju igrati bunker te cekati kontre. U otvorenoj utakmici i jedan Real se nece moci posteno sastaviti sa loptom samo sto je to Karlo Angeloti znao i postavio ekipu drugacije i svi znamo cime je to rezultiralo. Istine nema Roma igrace kao Real pa da odrade kontre na onaj nacin ali barem su mogli 5 golova manje primiti i imati sansu ili dvije vise. Jest kukavicki ali prolazi kada nemas izbora.
Roma svejedno mora vratiti samopouzdanje,ali ne previse,istina je da su se digli i neka ovo bude lekcija za ubuduce.
Vjerujem da mogu proci grupu.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 okt 2014, 00:23

Veceras je Garsija i samo Garsija kriv za ovaj poraz.Prvo je pogrijesio sto mu igra mrtva A.Cole na beku,li koji mene ne bi zaustavio.
Drugo protiv Bajerna ne mogu igrati i Totti i Pjanic jer ne pomazu toliko u odbrani i tu je Bajern pravio razliku.U ovakvim tekmama treba da sredinu igraju tri fajtera a u spicu da igraju Totti i ona dvojica ludjaka po krilima ili Pjanke umjesto Tottija sto je bilo u drugom poluvremenu.

Razocaran sam ko nikad,opet sedam komada popismo a taman kontao imamo bolesnu jaku momcad.Rudija opet Bajern ponizi,primi sa Lillom 6 komada veceras 7 a De Sanctis nista nije skinuo.Valjda u januaru dovedu kvalitetnijeg golmana i nekog beka a vala i napadaca.Ne vjerujem da smo dali preko 20 miliona za Iturbea :facepalm:

Samo jos da spomenem Juventine koji su prije tekme lafo bili uz Romu a na kraju se sprdali samo tako.Neka neka pamti pa vrati.

Sad udrite kolko mozete dok se sam nisam banovao.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 22 okt 2014, 00:51

Manuel je napisao/la: Samo jos da spomenem Juventine koji su prije tekme lafo bili uz Romu a na kraju se sprdali samo tako.Neka neka pamti pa vrati.

Suosjecam sa tobom vjeruj,ali sprdanje i zezanje rivala je uvijek bilo dijelom forumske kulture,ne uzimaj to previse za ozbiljno.
Evo ako Juve ove godine ne prodje grupu LP dodji na nas pdf da zajedno pisemo salve kritike jer ja znam da ja hocu,a juventino sam. I niko realan ti nece moci proturijeciti ma sta napises,jer u slucaju da se to desi opravdanja nece biti,i svima koji volimo neki klub iz serije A to ce biti wake up call i otvaranje ociju,poput ovog veceras.
Roma jeste imala previsoko misljenje o sebi. Jedan Carlo Angeloti je znao da sa REALOM ne moze igrati nikako drugacije protiv Bajerna nego bunker i cekaj gresku i kontre,Roma da je igrala tako vjerovatno bi svejedno bila porazena ali bi bar 5 komada manje primila i imala koju priliku vise.
Roma treba vratiti samopouzdanje i mislim da ce proci grupu.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 okt 2014, 01:09

Marvin je napisao/la:
Manuel je napisao/la: Samo jos da spomenem Juventine koji su prije tekme lafo bili uz Romu a na kraju se sprdali samo tako.Neka neka pamti pa vrati.

Suosjecam sa tobom vjeruj,ali sprdanje i zezanje rivala je uvijek bilo dijelom forumske kulture,ne uzimaj to previse za ozbiljno.
Evo ako Juve ove godine ne prodje grupu LP dodji na nas pdf da zajedno pisemo salve kritike jer ja znam da ja hocu,a juventino sam. I niko realan ti nece moci proturijeciti ma sta napises,jer u slucaju da se to desi opravdanja nece biti,i svima koji volimo neki klub iz serije A to ce biti wake up call i otvaranje ociju,poput ovog veceras.
Roma jeste imala previsoko misljenje o sebi. Jedan Carlo Angeloti je znao da sa REALOM ne moze igrati nikako drugacije protiv Bajerna nego bunker i cekaj gresku i kontre,Roma da je igrala tako vjerovatno bi svejedno bila porazena ali bi bar 5 komada manje primila i imala koju priliku vise.
Roma treba vratiti samopouzdanje i mislim da ce proci grupu.
Ma jedno je Liga Sampiona a drugo Serie A.Trebalo bi biti svima u interesu da Roma i Juve prodju grupu radi koeficijenta a ne da ofiramo jedne druge nebitno koja je italijanska ekipa u pitanju kada ta ekipa se izofira kao Juve prosle sezone kada nije prosao grupu i sada Roma protiv Bajerna.

Drugo je Serie A.Tad i treba da bude ofiranja :mrgreen:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 okt 2014, 01:25

vrebac86 je napisao/la:Otvoram temu vec treci put ,pocnem da citam i sve kontam tema dubrentusa :hmmmmm: :thumbdown:
Jel ti kriiiiiiiiiiiiiiiiiivo ista :lol:

A @Manuele gdje se neces sprdat pri ovakvom rezultatu, nije meni drago stavise draze bi mi bilo da je remi ili pobjeda medutim nije. Poslije ove utakmice se treba pokazat mentalna snaga, sreca pa ima jedan Totti u ekipi sa kojim to ovi mladi igraci mogu lakse probavit inace belaj i u ligi.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 okt 2014, 01:32

10DelPiero je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:Otvoram temu vec treci put ,pocnem da citam i sve kontam tema dubrentusa :hmmmmm: :thumbdown:
Jel ti kriiiiiiiiiiiiiiiiiivo ista :lol:

A @Manuele gdje se neces sprdat pri ovakvom rezultatu, nije meni drago stavise draze bi mi bilo da je remi ili pobjeda medutim nije. Poslije ove utakmice se treba pokazat mentalna snaga, sreca pa ima jedan Totti u ekipi sa kojim to ovi mladi igraci mogu lakse probavit inace belaj i u ligi.
Sprdajte se zasluzili smo

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 22 okt 2014, 01:56

Ne znam zašto se obazirete na Juventine..pa njima su galatasarayi i kopenhageni očitavali lekcije..
A družili su se i sa drugoligašima nedavo :puke:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 okt 2014, 02:09

Rosicky je napisao/la:Ne znam zašto se obazirete na Juventine..pa njima su galatasarayi i kopenhageni očitavali lekcije..
Jah a nekom vitrine krase titule a nekom prasina :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 22 okt 2014, 02:20

Pa slobodno vi obrišite svoje vitrine :wtf:
Svejedno,nemam se šta raspravljat sa vama,vi da ste večeras izgubili 6 razlike za vas bi to bilo 4 :opaopa:

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 22 okt 2014, 02:28

Rosicky je napisao/la:Pa slobodno vi obrišite svoje vitrine :wtf:
Svejedno,nemam se šta raspravljat sa vama,vi da ste večeras izgubili 6 razlike za vas bi to bilo 4 :opaopa:
Zar ti je bas 1777-i post morao biti tako bezvezan i glup? :facepalm:
1777 je bas lijep broj...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 okt 2014, 02:33

Dosta je. Imate chat za te gluposti.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 okt 2014, 05:46

Rosicky je napisao/la:Ne znam zašto se obazirete na Juventine..pa njima su galatasarayi i kopenhageni očitavali lekcije..
Objasni majke ti ovo pa da miran idem klanjati.

Cuj Kopenhagen nama lekciju ocitao, jedva ljudi izvukli bod na domacem terenu. Zar bas moras biti toliko pametan?

Izvinjavam se na spamu, ali mi se prica o Kopenhagenu vec smucila, a nigdje valjanog argumenta.

Sent from my LG-P710
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 22 okt 2014, 08:34

Totti je igračina(bio), ali je Roma ujedno unazađena sa njim na terenu. Sve dok je živ i diše, taj mora biti na terenu, a to protiv vrhunskih ekipa tipa Bayern ne prolazi. Tako da im kapiten dođe kao igrač manje.

Što se tiče same utakmice, ta veza Cole-De Santis je kriva za najmanje 2-3 gola, jer su amaterski reagovali.Nema sumnje u to da je Bayern jači 2 puta(minimalno) od Rome, ali isto tako ovo je bila jedna od onih utakmica kada uđe u gol skoro sve što bude upućeno ka golu, dok s druge strane šta god da jedna ekipa uradi, gola dati ne može. Sinoć Bayern iz 8 šuteva u okvir gola, postigao 5 golova. Međutim čak i da nije ovako bilo, Bayern bi sigurno pobjedio sa najmanje dva gola razlike.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 22 okt 2014, 12:48

Otkud sad Totti ne može protiv velikih ekipa. Što niste tako pisali poslije Citya kad je zabio gol i pripremio par odličnih šansi suigračima. I sinoć bi se upisao u asistente, kada je dao pas Iturbeu, ali onaj ludi Neuer istrča i presječe. Da je bilo koji drugi golman bio, onaj bi pas prošao i Totti bi se i sinoć upisao u asistente.

Garcia je mogao malo zatvorenije ući u utak., ali se morao prilagoditi onome što ima. De Rossi,Iturbe i De Sanctis su totalno ne spremni i bolje bi bilo da nisu ni igrali. U ovakvim tekmama svaki igrač mora biti 100% spreman, a Roma je sinoć imala previše rovitih i previše odsutnih igrača (Castan,STROOTMAN,Keita-koji je pojeo yayu tourea u manchesteru). Još kad dođe jedna od onih noći kad protivniku sve ulazi (šaćiri zabi desnom :facepalm: ), a tebi neće ni s jednog metra u mrežu, onda se desi onakav ishod.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 22 okt 2014, 13:06

Alen1987 je napisao/la:Otkud sad Totti ne može protiv velikih ekipa. Što niste tako pisali poslije Citya kad je zabio gol i pripremio par odličnih šansi suigračima. I sinoć bi se upisao u asistente, kada je dao pas Iturbeu, ali onaj ludi Neuer istrča i presječe. Da je bilo koji drugi golman bio, onaj bi pas prošao i Totti bi se i sinoć upisao u asistente.

Garcia je mogao malo zatvorenije ući u utak., ali se morao prilagoditi onome što ima. De Rossi,Iturbe i De Sanctis su totalno ne spremni i bolje bi bilo da nisu ni igrali. U ovakvim tekmama svaki igrač mora biti 100% spreman, a Roma je sinoć imala previše rovitih i previše odsutnih igrača (Castan,STROOTMAN,Keita-koji je pojeo yayu tourea u manchesteru). Još kad dođe jedna od onih noći kad protivniku sve ulazi (šaćiri zabi desnom :facepalm: ), a tebi neće ni s jednog metra u mrežu, onda se desi onakav ishod.
Ni sam ne vjerujes u ovo sto si napisao. Navijacko sljepilo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Vidal89
Kontakt:

Post Postao/la Vidal89 » 22 okt 2014, 13:19

Alen1987 je napisao/la:Otkud sad Totti ne može protiv velikih ekipa. Što niste tako pisali poslije Citya kad je zabio gol i pripremio par odličnih šansi suigračima. I sinoć bi se upisao u asistente, kada je dao pas Iturbeu, ali onaj ludi Neuer istrča i presječe. Da je bilo koji drugi golman bio, onaj bi pas prošao i Totti bi se i sinoć upisao u asistente.

Hoces reci da je roma slucajno izgubila 1-7?
Pa Bayern vas je dozirao poslije 5 gola, kad ste vi zabili onda su oni opet digli u visu brzinu i dali 2 gola a mogli su jos bile su 2 jako dobre sanse.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 22 okt 2014, 14:23

Šta nesposobne uprave (lige i klubova) uradiše od nekada najjače lige na svijetu :plac:. Najjaču ekipu u ligi da na njenom terenu onako izgaze, strašno :?. Kad malo bolje razmilim pa i bolje je što Intera nema u CL, nama Cagliari zabije za poluvrijeme 4 komada na Meazzi, koliko bi nam tek Bayern namećo :roll:.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.