FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Megaloman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Megaloman » 08 nov 2009, 00:29

carobni manijak je napisao/la:i poslije one baklje se zaista pitam ko je kriv u sirokom
Radi ovoga ti se sjetim kompletne familije stoko.. Boli me neka stvar za ban.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 08 nov 2009, 00:31

Pirke_TM87 je napisao/la:Dobar derby, nema sta ali eto, nazalost izgubili smo, komsijama svaka cast. Necemo biti uvijek ogorceni na sudjenje ali realan da budem sudije bar u derby-u trebaju da budu malo vise odlucnije a ne po mom misljenju u ociglednom offside-u Skore kod drugogo gola, pomocni sudija signalizira offsida, a glavni sudija pokazuje na centar, i automatski linijski sudija spusta zastavicu. Opet kazem neukusno je komentarisati sudjenje ali eto, komotno se mogao suditi penal i za nas, jer je torlak rukama sprijecio loptu koja je direktno isla na glavu Mesanovica,a ko je bio na jugu jasno je mogao vidjeti tu situaciju , ali eto otom potom, jos jednom cestitke Sarajevu.
A sto se tice navijanja, ssvaka cast, za ambijent krenuvsi od nas Manijaka pa do Hordi, ali sam OGORCEN, OVO OGORCEN CU NAPISATI VELIKM SLOVIMA, NA POJEDINE IDIOTE SA SJEVERA, koji su ZAPALJENE BAKLJE BACALI NA DIO TRIBINE GDJE SU SMJESTENI NASI NAVIJACI a potencirati cu vam da su na tom dijelu tiribine vecinom bili ( Djeca, invalidi, stariji i mnogo ozbiljniji ljudi kojima je bilo stalo da dodju i gledaju utakmicu a ne da ih KRETENI BAKLJOM POGODE) Što znaci NULA bodova za taj gest, fuj, odron... i sami se zapitajte, trebaju li vam takvi INDIVIDUALCI, koji u nedostatku paznje pokusavaju SVOJ SELJAKLUK ( ŠABAN ) pokazati na taj nacin. A onu raketu koja je VJEROVATNO NA ZALOST SVIH hordi zavrsila daleko iznad JUGA, a namjenjena je jednom od NAS, necu i ne zelim komentarisati...

RESPECT!!

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 08 nov 2009, 00:32

Muha91 je napisao/la:Sta se sad lozite na sudije,oni vam krivi sto niste dobili.U prvom poluvremenu sudija je nama svirao 2-3 faula a vama bar 25,svaka nasa prilika bila je ofsajd.Nemozete reci da su za nas svirali sve kad nisu.A sto se tice 2.poluvremena sami ste sebe dobili onim glupim valjanjem.Jebote ako se niste valjali 25 minuta 2.pol. evo moje glave.A i onaj vas divljak sto je kreno prema sudiji trebo je dobiti crveni karton.
MOJ GRAD
MOJ TIM
SARAJEVO
Milan Culum jedan je od nas....a ti ne provociraj imas svoju temu i slavi pobjedu dok mozes...aBd.dolazimo u proljece po pobjedu....VOLIM TE ZELJO....IAKO SAMO IZGUBILI PONOSAN SAM SHTO SAM MANIJAK....bar mali dio necega Velikog kao sto su Manijaci....

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 08 nov 2009, 00:34

Ma pitaj se ti ko je kriv neke invalide spominjete pa budite realni ti sa sjevera psuju majke sve zivo i nezivo,gadjaju Alaima vise puta moglo se sva sreca na tv-u vidjeti sve i ovdje prosipati nasli uglavnom treba ko ljudi cijeli sjever da nam date a ne onako i onda izbjegnete te situacije inace me cudi sto veci belaj ovih proslih derbija na sjeveru nije izbio zbog onih psovaca kako ovaj kaze invalida koji gadjaju prema nama i prilaze nam!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 nov 2009, 00:38

irfan41 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Linijske sudije su nas ubile.Što se tiće drugog gola ja sam ubijeđen da je bio ofsajd,ali to nije opravdanje za poraz.imali smo više od igre.poslije dugo dugo vremena smo razbili sarajevo.Sarajevo je u čitavoj utakmci prešlo 3 puta pola terena.Šeha nije zaslužio jedinicu.koštao nas je previše bodova.zato u prijelaznom roku pod broj 1 treba da im bude da dovedu kvalitetnog golmana.
sut skore,
gol skore,
gol jahovica,
ilzazak rizvbanovica pred golmana,
sut muminovicaa,
ofsajd muminovica,

jel mi se cini il sam za 5 sekundi nabrojao duplo vise prelazaka centra nego sto si ti rekao
irfane de reci mi ko je bio jaci pitari ili pitari ili ste se ono organizovano pobili izmedju sebe prava ste grupa moram priznat navijate tucete se pravi mangupi da vas nije bilo ne bih se ni nasmijo,izdrzali ste 5 minuta da se ne pobijete izmedju sebe:I jeli to neki fazon?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 08 nov 2009, 01:09

Sine dragi nismo se masovno tukli ako te neko pita raspitaj se malo,na vasu zalost nikad jaci nikad slozniji!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 nov 2009, 01:13

anonimus je napisao/la:Ma pitaj se ti ko je kriv neke invalide spominjete pa budite realni ti sa sjevera psuju majke sve zivo i nezivo,gadjaju Alaima vise puta moglo se sva sreca na tv-u vidjeti sve i ovdje prosipati nasli uglavnom treba ko ljudi cijeli sjever da nam date a ne onako i onda izbjegnete te situacije inace me cudi sto veci belaj ovih proslih derbija na sjeveru nije izbio zbog onih psovaca kako ovaj kaze invalida koji gadjaju prema nama i prilaze nam!
Ništa onda, sljedeći put ćemo vam dati cijeli sjever :D Mada bi možda dobro bilo i jug da vam damo, čisto da izbjegnemo bilo kakve neugodnosti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 08 nov 2009, 01:14

anonimus je napisao/la:Sine dragi nismo se masovno tukli ako te neko pita raspitaj se malo,na vasu zalost nikad jaci nikad slozniji!
tako se ljubav iskazuje cestitam vam mora da se grlilo nekih pedesetak navijacalijepa ljubav :lol:

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 08 nov 2009, 01:15

nema potrebe za jug samo jednu tribinu da ko ljudi stanemo nista vise!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 nov 2009, 01:17

anonimus je napisao/la:Sine dragi nismo se masovno tukli ako te neko pita raspitaj se malo,na vasu zalost nikad jaci nikad slozniji!
ma cesto se vi pobjete nije to frka ja kontam to neka nova ultra koregrafija ono pobijete se na startu a izgledate opasno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 08 nov 2009, 01:19

anonimus je napisao/la:nema potrebe za jug samo jednu tribinu da ko ljudi stanemo nista vise!
ali fazon je sto vi niste ljudi :lol: :lol: i ono niste popunili kako treba a ne jos...znas kad se gladan najede hljeba onda misli da je nesto sto nije ;)

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 08 nov 2009, 01:20

nick je napisao/la:
ma cesto se vi pobjete nije to frka ja kontam to neka nova ultra koregrafija ono pobijete se na startu a izgledate opasno
Ne kontam,jel tako mozda pokusavate prezaliti poraz,tako sto se fatate za neke nase gluposti?Ako se nadje neka budala i gluposti pravi i treba ga izdegenecit i tako ce uvijek biti na sjeveru.Uostalom opet ti kazem to nije vas problem radije kontaj kako ces bodriti svoj klub
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 nov 2009, 01:27

kao sto rekoh zeljo smjesan sarajvo smjesno,sarajvo iskoristilo svoje prilike sve u svemu smjesno,zeeljini tigrovi dodaju loptu samo da je se rijese onaj mrljo iz sarajeva u 70 minuti se zali na grceve ali u 70 jbt,eto ti kratak rezime utakmice

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 08 nov 2009, 01:40

Sta sad placete, Nijaz naletio na tvrdji orah koji se zove SARAJEVO.
Iskreno pitari su za vas klasa i to ce potvrditi svaki realan covjek koji je pogledao bar jednu tekmu a ne vise.

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 08 nov 2009, 02:09

ovo je nama nijaz sredio da ne budemo ofirni do kraja :D :D :D :D
navijanje ok... do drugog gola... poslije se samo njanje cule... pojedinci sa sjevera na lijecenje i to hitno jer verbalne uvrede ne zasluzuju gadjanje bakljom... ocistite redove od LUĐAKA i nazovi frajera... a za ovu dvojicu sto se prepucavaju oko desavanja u šb i pucanja na navijace sram vas bilo obojicu
za sve prave navijace oba tima cestitke na prazniku na tribinama
26.05.2010-TITULA

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 08 nov 2009, 02:28

ma sredite svoju tribinu mi samo necemo da nasa bude vasar nista drugo he he kod vas je normalna pojava da razbijete nekog na svojoj tribini na derbijima a pored derbija cesto vam se to desava

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 08 nov 2009, 02:36

anonimus je napisao/la:ma sredite svoju tribinu mi samo necemo da nasa bude vasar nista drugo he he kod vas je normalna pojava da razbijete nekog na svojoj tribini na derbijima a pored derbija cesto vam se to desava
hoces li da nabrajamo mozda??? od tuzle pa do ovog danas ;)

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 08 nov 2009, 11:19

Dobar derbi,dobra utakmica i dobro navijanje i sa jedne i sa druge strane. definitivno se Amar mora kotarisat par igraca,pojedinci ne znaju s kim igraju. Jbg pitari su imali juce vise srece mada NISTA nisu pokazali.
...nisu mogli da te ugase!!!

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 08 nov 2009, 11:30

Neka nasi u upravi provjere jesu li Maksumic i Dudo smjeli igrati ovu jucerasnju utakmici. Izgledno je da su protiv sirokog njih dvojica dobili treci zuti karton u Premijer ligi i da su morali pauzriati protiv Zelje. po disciplinskom pravilniku NFS BIH kartoni dobijeni u premijer ligi se ne mogu odradjivati u Kupu

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 08 nov 2009, 11:37

Nije fazon sto su se horde pobile fazon je sto je vas Sarajevo mlatnulo jer zeljo je katastrofa ekipa to se dalo odmah vidit na pocetku sezone .
Samo jedan klub Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Hrasno15 i 42 gosta.