FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 02 jun 2014, 09:07

Do okupljnja 20 juna,bi trebali kompletirati ekipu.
Posle sto rece Ibrakovic,ako koji kapitalac ne bude nesto vani našao docekati ga rasirenih ruku.I Jajalo je negdje uletio na pola priprema,ali igrac njegovih kvaliteta,moze u ovoj ligi igrati i bez priprema.Kad sam vec kod Jajala,mahala prica da ga jos nismo izgubili.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 02 jun 2014, 09:32

najjacajezenica je napisao/la:
Koji **** niste napustili ovaj turnir nakon ovih dešavanja?
kako me nerviraju ova glupa pitanja. nesto mi, vi.... ko da su pitAri s foruma ucestvovali u turniru pa kao koji qrc niste napustili turnir..bem ti mozak
Vidiš da je tema FK Sarajevo medo jedan.Trebali su napustiti turnir, Rijeka je domaćin a onakvo ponašanje domaćina?! :puke:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 02 jun 2014, 10:19

Svaka cast upravi I Ibrakovicu. Rad u miru i tisini :thumbup: Mahala zakazala pravo .Ja bih doveo jos 1 golmana rezevnog i desnog beka .Ako nikog ne dovedu vise ja sam opet zadovoljan poslom , sad se treba malo rijesiti igrača .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 02 jun 2014, 10:52

ono u rijeci je zaista sramota.
Hajde moze se svasta desiti,I napadi igraca I trenera,nikad ne znas sta te moze iznervirat,ali onaj bezobrazluk kad vam kramponima sa ledja udara igraca,je dno dna.
Domacina I govana,sramota
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 jun 2014, 10:57

Ljudi mislite li vi da će ovo neusvajanje zakona o pranju novca negativno uticati na dinamiku ulaganja Tana u Sarajevo?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 jun 2014, 11:30

@Hilmo
Shvatio bih da je usvojen taj zakon a da u isto vrijeme neko sumnja da Tan pere pare. Ovako , kako kažeš , zakon nije ni usvojen...i ne kontam šta bi se to amidže i nas uopšte ticalo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 jun 2014, 11:46

Vidi, koliko sam ja shvatio, preporuka Vijeca Evrope je da se sve financijske transakcije koje ulaze u Bosnu i Hercegovinu dodatno provjeravaju, sto uzima vise vremena, (a vijeme je novac :mrgreen: ) sto moze usporiti investicije, ne kazem da ce ih odloziti.
Sigurno da ce sad realizacija nekih projekata trajati duze, ali ne vjerujem da ce se odustati od njih.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 jun 2014, 11:59

hilmo je napisao/la:Vidi, koliko sam ja shvatio, preporuka Vijeca Evrope je da se sve financijske transakcije koje ulaze u Bosnu i Hercegovinu dodatno provjeravaju, sto uzima vise vremena, (a vijeme je novac :mrgreen: ) sto moze usporiti investicije, ne kazem da ce ih odloziti.
Sigurno da ce sad realizacija nekih projekata trajati duze, ali ne vjerujem da ce se odustati od njih.
Bilo je to i do sada. Prepustimo to ljudima u upravi , ocigledno znaju sta rade...dokazano ;) ;)

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 02 jun 2014, 12:00

ee ja ovih majmuna iz Rijeke, tacno sam razocaran, ovo svima treba je*at nekoga... a onaj 18 momak, ako ga ono uce u toj "skoli fudbala" svaka im cast... ovako isto vratiti, prvom prilikom, bez obzira bio li prvi tim ili omladinci..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 jun 2014, 12:07

fcsforever je napisao/la: Prepustimo to ljudima u upravi , ocigledno znaju sta rade...dokazano ;) ;)
Naravno da znaju。。。

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 02 jun 2014, 12:51

hajde be sta ste se raskukali, neka se djeca celice za bh-a premijer ligu, jedino sto tom majmunu od trenera **** mamu ako kad bude prilike, a i onoj hinjavoj 18..., ostalo sve u tok sluzbe.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2014, 13:32

zdravo momci :D čisto iz znatiželjnosti, zanima me gdje je sad onaj momak što je došao u Slobodu, pa brzo otišao, ne mogu se sjetit' kako se zove :damn:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 jun 2014, 13:33

Chinaglia je napisao/la:zdravo momci :D čisto iz znatiželjnosti, zanima me gdje je sad onaj momak što je došao u Slobodu, pa brzo otišao, ne mogu se sjetit' kako se zove :damn:
u poodgrmeču je na posudbi
cak mislim da je sad otisao negdje u dansku ili svedsku da trazi angazman

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2014, 13:42

rammstein je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:zdravo momci :D čisto iz znatiželjnosti, zanima me gdje je sad onaj momak što je došao u Slobodu, pa brzo otišao, ne mogu se sjetit' kako se zove :damn:
u poodgrmeču je na posudbi
cak mislim da je sad otisao negdje u dansku ili svedsku da trazi angazman
ok, hvala :D takvi se uvijek brzo vrate u BiH :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jun 2014, 13:48

Evo spisak igrača trenutno:

Golmani:
Bandović, Abdihodžić, Plakalo, Delač (H) - 4

Odbrana:
Barić (H), Tatomirović (S), Tadejević (H), Puzigača, Petrović (H), Muharemović, Dupovac, Ćulov, Mitrevski (M), Kovačević, - 10

Vezni red:
Cimirot, Radovac, Handžić, Todorović, Travančić, Osmanagić, Stojčev (CG- S), Hrelja, Duljević, Kostić (S), Purić, Kouadio (O.S), Vusljanin (S), - 13

Napad:
Velkoski (M), Bilbija, Plakalo, Aganspahić, Okić - 5
Ukupno: 32

Rahat dva sastava. ;)

Prvi tim

---------------------Bandovic----------------------

Puzigaca-------Dupovac ----Tatomirovic----pojacanje

----------------Cimirot----------Kostic-------------

Duljevic--------Stojcev ------------Velkoski-------

--------------Bilbija-----------------

Drugi tim

---------------------------- Delac-------------------------

Baric---------Mitrevski--------Kovacevic -----Tadejevic---

------------------------Radovac----------------

Puric-----------Travancic----Handzic------------Vusljanin

------------------------Okic------------------------

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 jun 2014, 13:53

Cini se da je Tadejevic bivsi, steta bio mi je drag igrac uvijek se maksimalno zalagao. Nek mu je sretno!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jun 2014, 14:00

Sarajlijc@ je napisao/la:Cini se da je Tadejevic bivsi, steta bio mi je drag igrac uvijek se maksimalno zalagao. Nek mu je sretno!
Da Mario odlazi, vrace se kuci u Hrvatsku.
Dao je svoje,nije se izborio za mjesto u timu, i bolje mu je da pronađe sebi klub gdje ce igrati.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 jun 2014, 14:28

Istekao mu ugovor a uprava nije htjela produžiti. On je bio voljan ostati. Izvor: Barić

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 02 jun 2014, 14:36

fcsforever je napisao/la:Istekao mu ugovor a uprava nije htjela produžiti. On je bio voljan ostati. Izvor: Barić
:evil: Hebo ih Puzigaća. Čovjek je protiv Čelika 115 puta pogriješio, gol koji je zabio ništa ne mijenja sliku. Mario je igrač u punoj snazi 24god.(dok je Puzi na zalasku), momak šuti i radi, nikad se ne eksponira. Ja ne znam jel' za ove 2 god. ikad izjavu na tv-u dao. Uvijek je borben daje maksimum na terenu, ali eto valjda će naši nabaviti nešto bolje ili se ozbiljno računa na ovog Petrovića.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 02 jun 2014, 14:38

imal kakvih pojacanja kace taj malo veci transfer poput jajala il se cuvamo opet za njega kad bi njega opet kaparisali...ako bude ikakve sanse da ga kaparisemo ne treba zaliti para na njemu zasnovati novo sarajevo.. :D
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee i 15 gostiju.