Druga stvar ,kad se igraju Kup utakmice uporedo sa ligaškim je po meni najvažnija širina klupe i to bi moglo imati presudan značaj za nas da osvojimo Kup jer imamo bolje rezervne igrače od ostalih protivnika.Mislim da će i dalje naš stoperski tandem biti Bogičević-Vasilić jer su odlično odradili jesenji dio utakmica dok su Kerla i Ćutuk tek došli i treba da se nametnu maksimalno ako hoće svoje mjesto u timu, pogotovo Kerla,svi znamo zašto.
Prvih par kola se uglavnom trebamo strpiti malo što se tiče naše igre tj. neće biti nekih lepršavih akcija zbog terena,važne će biti samo pobjede i bodovi.Velika je prilika sad protiv Širokog da se dolijepimo na 4 boda ali ne treba se razočarati ako tako i ne bude jer ima dosta utakmica i mislim da će Amar to sve psihički igračima lijepo posložiti,onako kako samo on zna

Ovo oko organizacije kluba, čišćenja stadiona,izgradnje tribine i ostalog što se diskutovalo na 500 stranica neću komentarisati jer moj komentar na kraju krajeva nema efekta,samo se svađe i mladi delikventi lijepe na to i tema ode u helać..
NAPRIJED ŽELJO DO DUPLE aBd !