Ekipa koju vodi adžem ima očajnu igru od početka sezone, efikasnost je katastrofalna. Ali eto, hajde, ako ništa, sakuplja bodove i zbog toga mu se još uvijek ne može ništa reći. Nadam se da će podići nivo forme nekim igračima i da će klupiati Dana koji je preloš.Aquamaris je napisao/la: ↑12 nov 2025, 11:06Gdje je izjavio da nema nista s tim? I zasto bi trebao pricati o njima javno?Lokomotifa je napisao/la: ↑12 nov 2025, 08:57Adžem nije odgovoran, ali je suodgovoran za stanje u klubu. Objasniću zašto. Od ove odmetnute četvorke dvojicu je on direktno doveo i to po sopstvenom priznanju, to su Seedorf i Konings. Trećeg Boljevića je na ljeto htjela Đalovićeva Rijeka kupiti, Adžem mu nipošto nije dao da ide.
Ne možeš imati potpunu slobodu da skrojiš tim po svojoj mjeri, i onda kad igrači koje si doveo svojim ponašanjem ne opravdaju ono za šta su dovedeni, ti kažeš nemam ja ništa s tim ili šutiš ko zaliven.
Opet kažem nemam ništa protiv Adžema, on je naš i uvijek će biti naš, ali meni se lično ne sviđa trenutno stanje u klubu, previše je tu neke sujete, ega, diktature. Ne samo od Adžema, nego i od nekih igrača. Ali fudbal je timski sport i jedan igrač ti može upropastiti svlačionicu, a kamoli 6 od 25.
Imajući u vidu raspored i formu protivnika bojim se da ćemo biti 6. na zimskoj pauzi, sa razlikom Zrinjskog i Borca većom nego prošle sezone i onda ćemo se svi uhvatiti za glave.
I kako nema timske igre kad je manje vise skoro svaki igrac upisan kao strijelac? A i atmosfera je odlicna, ima na yt situacija sa treninga, prije i poslije utakmice, iz svlacionica iz hodnika. Pa i pune tribine, prije utakmice i poslije se vidi, kad se zabije gol itd..
Adzem se moze kritikovati za igru za zadnje 2-3 utakmice. Sve ostalo je zlonamjerno.
Izbacio je Krpica i Radovca, ocito su bile truhle jabuke. Ovu cetvoricu da su Coric ili Basic kaznili ne bi niko a rekao.
Ovdje je najveci problem trener zato sto je Adzem. Stvara se javni pritisak, pravi se losa atmosfera. Od jednih namjerno od drugih zato sto su glupi. Pa samo prizivanje Krpica sve govori.
Što se tiče trojice suspendovanih, ako je suditi prema informacijama sa foruma, okej odluka. Navodno je jedan od njih zadobio neku povredu na treninzima prije pa nije bio u ekipi.
Ono što je sigurno, da igramo očajno od početka, hjteli mi to priznati ili ne, ali se zadovoljavam, uostalom kao i većina, sa osvajanjem tih nekakvih bodova (ioako ih je moralo biti kud i kamo više - Rudar, Radnik...) koji donose bolji plasman na tabeli. Kriteriji su nam odavno na samom dnu, pa sam zadovoljan sa ovim.