avlami snjeg ne pada vec mjesec i vise, 10 ljudi je ocistilo parking u mojoj ulici koji nije nista manji od terena, ali nebitno sad to nam je sto nam je... steta bi bilo da se neko povrijedi zbog lezihljebovica...avlami97 je napisao/la:@Nick,
Kada je snijeg bio preko jednog metra, nije se mogao čistiti sa terena, jer ga jednostavno fizički nisi imao gdje odložiti. To su ogromne količine, a da bi se to uradilo, moralo se prvo deblokirati naselje, a potom i put u stadion i angažirati na desetine radnika i kamiona da se isti istresa npr. Miljacku. To u tom trenutku nisi mogao obezbjediti jer je RAD bio angažiran sa cjelokupnom tehnikom i ljudstvom na važnijim lokacijama, odnosno čistio je prioritete.
Opet ponavljam, možda se zakasnilo sa početkom čišćenja 4-5 dana, al' ne više. Vjerovatno su kontali, da je to ipak Božiji posao. Jugovine, na žalost nije bilo, al' je izgleda najavljuju za dan-dva.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nema nama mira dok ne zbavimo one prekrivace terena.. moze se i najlona kupit 100x40 stavis i miran si... teren ce ostati u veoma dobrom stanju sigurno 
@Od tog preseravanja ovdje na temi sad nemate nista... teren je ociscenn gotovo, ovakav kakav jeste i sta je tu je...

@Od tog preseravanja ovdje na temi sad nemate nista... teren je ociscenn gotovo, ovakav kakav jeste i sta je tu je...
Ma yebo snijeg. U subotu 4.2.2012. godine smo se probudili zatrpani metarskim snijegom. Narednih destak dana je i dalje padao, ali ne svaki dan. Djeca mi nisu u školu išla od tog 4.2., pa sve do 27.2. Nije da je baš bilo sjajno, al' nema veze. Kao što rekoh, yebo snijeg.nick je napisao/la:avlami snjeg ne pada vec mjesec i vise, 10 ljudi je ocistilo parking u mojoj ulici koji nije nista manji od terena, ali nebitno sad to nam je sto nam je... steta bi bilo da se neko povrijedi zbog lezihljebovica...avlami97 je napisao/la:@Nick,
Kada je snijeg bio preko jednog metra, nije se mogao čistiti sa terena, jer ga jednostavno fizički nisi imao gdje odložiti. To su ogromne količine, a da bi se to uradilo, moralo se prvo deblokirati naselje, a potom i put u stadion i angažirati na desetine radnika i kamiona da se isti istresa npr. Miljacku. To u tom trenutku nisi mogao obezbjediti jer je RAD bio angažiran sa cjelokupnom tehnikom i ljudstvom na važnijim lokacijama, odnosno čistio je prioritete.
Opet ponavljam, možda se zakasnilo sa početkom čišćenja 4-5 dana, al' ne više. Vjerovatno su kontali, da je to ipak Božiji posao. Jugovine, na žalost nije bilo, al' je izgleda najavljuju za dan-dva.
Trebamo prvo oderati Široki, a potom i Aj Bojac.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- pintol_TM87
- Kontakt:
Pravni sljedbenik Mladosti iz Lištice, NK Široki Brijeg, nema šta tražiti na Grbavici, sem časnog poraza. Naprijed Željo do pobjede.pintol_TM87 je napisao/la:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Upravo tako..znaci ovako se u startu daje prednost Borcu,zatvore se ljudi u ovom blatu nemozes odigrat 3 pasa..Prije 15 dana se trebalo ovo ocistit,da se sad na suncu samo susi teren i nista vise a ovako za ova 3 dana nema sanse da se drasticno popravi stanje terena!!Zao mi igraca koji nisu zasluzili da igraju u ovom blatuChWilla je napisao/la:pa hvala bogu da ne izgleda. snijeg prije četiri sedmice pao, oni se sjetili sedam dana prije utakmice da bi ga možda trebalo i očistiti. i još ima genijalaca koji su mislili da je to u redu.

AUUUUU BRATE .STADION SAD IZGLEDA KAO ORANICA , MOGU ZAMISLITI POSLIJE SUSRETA SA SIROKIM I BORCEM KAKO CE TEK IZGLEDAT. KOD NAS U GRADACCU JE TRAVNJAK KAO CAMP NOU ZA TAJ VAS. NEK VAM JE BOG NA POMOCIellaxaz je napisao/la:
Teren je bruka i sramota, molim Boga da se ko od nasih ne povrijedi i zadovoljan cu biti ako bilo kako pobjedimo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Samo cu da kazem PREKID=BOGI 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Teren je odličan. Ukoliko sunce bude grijalo ova 2-3 dana, da se to srediti.
S obzirom da naši igrači treniraju uglavnom na šljaci koja je duplo gora od ovog terena ne sumnjam da će naši igrači odigrati odlično na glavnom.
To što su igrači "velikana iz Platonove" i "Mladosti" iz Lištice navikli da igraju u boljim uslovima nije naš problem.

S obzirom da naši igrači treniraju uglavnom na šljaci koja je duplo gora od ovog terena ne sumnjam da će naši igrači odigrati odlično na glavnom.
To što su igrači "velikana iz Platonove" i "Mladosti" iz Lištice navikli da igraju u boljim uslovima nije naš problem.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Blato,snijeg ,kisa,cuskije,vako nako ! Nista me ne interesuje osim 6-0 gol razlike u dvije tekme!
I TAKO CE DA BUDE BRACO MOJA! SAMO MALO VJERE ! Zabit ce Zeba magijom 1 ,Zabit ce Bogi iz prekida 1 Zabit ce AdilBeg iz neke guze 1 i to je 3 komada malom borcu! A sirokom je potop zagarantovan vjerujte mi!
I TAKO CE DA BUDE BRACO MOJA! SAMO MALO VJERE ! Zabit ce Zeba magijom 1 ,Zabit ce Bogi iz prekida 1 Zabit ce AdilBeg iz neke guze 1 i to je 3 komada malom borcu! A sirokom je potop zagarantovan vjerujte mi!
ma teren katastrofa dzaba nam tehinka i bekrica i zebe mogu i xavia dovest kad je teren prelos na ovim slikama se vidi samo blato al nije to jedini problem jer je teren neravam i ima grbe ja kad hodam zapinjem a kamo li lopta
kup utakmica nije mogla u gore veijeme biti , pocetak nije bas onakav kakav smo zamisljali , mislim da bi kerla trebao krenuti protiv sirokog zbog prekida jer tesko ce se iz igre ista napravit ...teren treba dobro njegovat posle ovih utakmica i sto prije dovesti u normalu ako je to moguce a najbolje bi nam dosao neki vjetar ovih dana pa eto za nadat se da ce sve dobro zavrsit
i da oni komunalci su bas debili idu na pauzu i nose lopate i civare sa sobom, rade sta hoce (NISTA) , jer ih je nadgledo samo onaj jedan levat koji fol sve komanduje a veze ni ocemu nema i bio mi ih je merak gadjat na 3 4 

kup utakmica nije mogla u gore veijeme biti , pocetak nije bas onakav kakav smo zamisljali , mislim da bi kerla trebao krenuti protiv sirokog zbog prekida jer tesko ce se iz igre ista napravit ...teren treba dobro njegovat posle ovih utakmica i sto prije dovesti u normalu ako je to moguce a najbolje bi nam dosao neki vjetar ovih dana pa eto za nadat se da ce sve dobro zavrsit

21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
- Blagoje Bratić
Ma bit će to dobro ljudi metar i po snijega je tu bilo mašine izrovile treba laganim valjkom ručnim to probat poravnat obilježit i lagano s božjom pomoći,kako Rusi igraju u Sibiru pa nije to loše.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Najbolje bi bilo kad bi se teren očistio sutra u potpunosti, u četvrtak bi se moglo uraditi to što ti kažeš tako da bi u subotu bilo spremno, normalno pod uslovom da bude vrijeme kao ova 2 dana.Blagoje Bratić je napisao/la:Ma bit će to dobro ljudi metar i po snijega je tu bilo mašine izrovile treba laganim valjkom ručnim to probat poravnat obilježit i lagano s božjom pomoći,kako Rusi igraju u Sibiru pa nije to loše.
Ž '21!
Dvije vazne utakmice Siroki (10. mart) i Borac (14.mart) samo da nas ovaj terne ne poremeti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Evo opet da vas napomenem sutra ujutro od 10h do 15h ciscenje ostatka Juga, jer ako to ne ocistimo pada u vodu sve sto smo lopatali, zamolio bih vas "gospodu" kojoj non-stop nesto smeta, dodjite sutra i malo zasukajte rukave, jer nemozemo ni mi vise, a vjerujte da nemamo ni lopata puklo je u ova 3 dana lopatanja 50 lopata! Zato ko god da ima vremena, i ko ima lopatu, lagano sutra na JUG da ocistimo to , pa da nam Jug bude u transu, a ne samo pisati statuse po fejsbuku ! Ljep pozdrav !
... srcu draga boja plava ...
i meni idu vise na zivce sa statusima zeljo im zivot zeljo im sve itd .. a kad treba cistit jug 20 ljudi u vrh glave tako da sutra svi na ciscnjeMalta23 je napisao/la:Evo opet da vas napomenem sutra ujutro od 10h do 15h ciscenje ostatka Juga, jer ako to ne ocistimo pada u vodu sve sto smo lopatali, zamolio bih vas "gospodu" kojoj non-stop nesto smeta, dodjite sutra i malo zasukajte rukave, jer nemozemo ni mi vise, a vjerujte da nemamo ni lopata puklo je u ova 3 dana lopatanja 50 lopata! Zato ko god da ima vremena, i ko ima lopatu, lagano sutra na JUG da ocistimo to , pa da nam Jug bude u transu, a ne samo pisati statuse po fejsbuku ! Ljep pozdrav !

21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
- Cincinnatus
- Kontakt:
pu jbm..

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- eliminator
- Kontakt:
to je to aktivirajte se malo, svako moze odvojit pola sata - sat ne tjera vas niko da ostanete 5 sati, ako su momci mogli 3 dana bit po 7-8 sati mozete i vi taj satMalta23 je napisao/la:Evo opet da vas napomenem sutra ujutro od 10h do 15h ciscenje ostatka Juga, jer ako to ne ocistimo pada u vodu sve sto smo lopatali, zamolio bih vas "gospodu" kojoj non-stop nesto smeta, dodjite sutra i malo zasukajte rukave, jer nemozemo ni mi vise, a vjerujte da nemamo ni lopata puklo je u ova 3 dana lopatanja 50 lopata! Zato ko god da ima vremena, i ko ima lopatu, lagano sutra na JUG da ocistimo to , pa da nam Jug bude u transu, a ne samo pisati statuse po fejsbuku ! Ljep pozdrav !