Šta reče paša mojKompromis je napisao/la:U 1 iza ponoci prekosutra.... dakle za nekih 24 sata....
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Don't believe the hype.
Evo kompromisno - igramo veceras u 1h. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Sutra igramo
za nesto vise od 15 sati.... veceras je do 12
... a mi u 1 igramo...
vidi ovog bucu u kineskom dresu
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
Tehnicki si u pravu, ali mene svijet razumije, tebe ne.Kompromis je napisao/la:Sutra igramoza nesto vise od 15 sati.... veceras je do 12
... a mi u 1 igramo...
Ma salim se ba....
Sam nek nama bonuci dodje a akobogda godin ne .... i bice sve uredu.... sto ti rekao najvaznije pravilo je ne vracati se bivsoj (dybala i morata case)... osim ako je u pitanju neki ferari poput pogbe, pa da marotta i paratici budu pognuti.... 
Sam nek nama bonuci
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovakvih klipova treba vise na kanalu. Da vidimo malo vise osim jbnih montaza od 30 sekundi sa overused muzikom kao iz tinejdzerskih cringe vlogova.
RIP Sergio. 
- IlCapitano
- Kontakt:
Milan have a clear and concrete interest in Mattia Caldara & have held talks with Paratici and the players agent. Juventus have no intention of giving up the player and have told his agent this. They could sell Rugani instead. Bonucci wants to return to Juventus. [Romeo Agresti]
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Dodji Leo da te Rukfas coki.
Želio se vezivati lancima na ulasku sportskog centra u Vinovu, samo da bi ostao u Juventusu, kojem si se kleo na vječnu ljubav.
Vikao si u svlačionici na svoje saigrače i trenera i radi toga si izbačen na tribine na utakmici sa Portom u Ligi šampiona.
Ali i pored toga nisi nikad naučio lekciju iz poniznosti.
Tražio si da te prodaju u Italiji, u inat svom klubu, koji te napravio jednim od najboljih defanizivaca zadnjih godina.
Stigao si u Milan i tražio 7.5 miliona na godinu, više od svih.
Stigao si u Milan i tražio dres sa brojem 19 i pored toga što je taj broj uzeo Kessie, u čast svom ocu, preminulom u ratu.
Stigao si u Milan i tražio kapitensku traku ugovorom, svrstajući se tako u red kapitena kao što su bili Nesta, Mladini i Baresi.
Bio si ubijeđen da si najbolji, ne mareći o tome da te je Juventus učinio velikim.
Susreo si se sa bivšim navijačima na tvom bivšem stadionu, koju su te sa pravom dočekali kao sportskog neprijatelja, i pred njima si slavio beznačajan gol u pobjedi Juventusa od 3:1, poručivši im da „operu usta“.
Pričao si o pomjeranju balansa u fudbalu, projektima, novoj eri, sve dok ti i Milan nije tražio da ućutiš.
Pričao si, pričao i pričao.
Otišao si iz Juventusa u dva dana, sada bi da se vratiš u još kraćem periodu.
Ne pitaš se zašto navijači Juventusa neće da daju Caldaru za tebe, dok navijači Milana jedva čekaju tu zamjenu?
Ova skandalozna situacija bi trebala da posluži kao lekcija.
Da ekipa uvijek dođe ispred pojedinca. Pogledaj Juventus, onaj koji ti je uzeo Kup Italije ispred nosa, sa dva gola Benatie, baš onog koji te zamijenio.
Da novac i kapitenska traka malo znače, iako si najviše plaćen možeš igrati loše, iako si „kapiten“ možeš otići posle samo godinu dana.
Sprdao si se, nervirao ljude i nakupio mržnju dva navijačka tabora.
I na kraju, svi smo shvatili jednu stvar.
Ovdje si ti onaj, koji jednom za sva vremena, treba da „opere svoja usta“.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
NO Bonucci. Znam da bih nakon 3 tekme i jednog zagrljaja sa Chielinijem i Ronaldom promijenio misljenje, ali dotad kategoricno NO.
Ima li naznaka ko starta veceras?
Arena prenosi?
Ima li naznaka ko starta veceras?
Arena prenosi?
Nigdje nikog. Treba upisat ovaj datum, pocetak sezone u kojoj uzimamo UCL 
Max Allegri
Tu smo. Btw, sezona pocinje u martu.Mig_Mig je napisao/la:Nigdje nikog. Treba upisat ovaj datum, pocetak sezone u kojoj uzimamo UCL
- IlPrincipino
- Kontakt:
do marta cemo taman ispasti iz LP
pfff jesam se i zazelio Juventusaaa
(PS J*** ti Bonucci sve)
pfff jesam se i zazelio Juventusaaa
(PS J*** ti Bonucci sve)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Juventus general manager Giuseppe Marotta confirms Milan captain Leonardo Bonucci “wants to come to us and we want to satisfy him”.
Favilli mi baš nekako ima finu kretnju. Momak obećava 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
dinoo je napisao/la:Juventus general manager Giuseppe Marotta confirms Milan captain Leonardo Bonucci “wants to come to us and we want to satisfy him”.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Favilia uvaliti sad u genou za onih 12mil sa kontraotkupom za 15mil... tamo se može dobro razviti jer oni daju sansu mladim napadacima... no svime podsjeca na bobu vieria....
Nije tacna ta izjava... ima klip gdje samo kaze no comment i onaj standardni hinjavi osmjeh.... sto u prevodu znaci da hoce bonuccia i da ce doci...
Nije tacna ta izjava... ima klip gdje samo kaze no comment i onaj standardni hinjavi osmjeh.... sto u prevodu znaci da hoce bonuccia i da ce doci...