FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sreca ne dodje, svaka cast Brazzo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zasto mislite da nije za Bayern.
Iskreno meni je žao baš.Odličan igrač,pokriva bar tri pozicije u ekipi,veliki potencijal,već je kvalitetom na zavidnom nivou,po meni idealan da zamje i Mullera kada ovaj prestane,mada mislim da će on teško do Bayerna ikada,ako sada potiše za plavce.
U svakom slučaju doći će nam neki veznjak umjesto Thiaga,iskreno biće zanimljivo koga ćemo dovesti.
Ndombele,Bakayoko,Camavinga
Ndombele mi se čini kao sjajan dodatak ekipi
Iskreno meni je žao baš.Odličan igrač,pokriva bar tri pozicije u ekipi,veliki potencijal,već je kvalitetom na zavidnom nivou,po meni idealan da zamje i Mullera kada ovaj prestane,mada mislim da će on teško do Bayerna ikada,ako sada potiše za plavce.
U svakom slučaju doći će nam neki veznjak umjesto Thiaga,iskreno biće zanimljivo koga ćemo dovesti.
Ndombele,Bakayoko,Camavinga
Ndombele mi se čini kao sjajan dodatak ekipi
Na osnovu jedne solidne sezone oni bi trebao zamjeniti Mullera daj uozbiljite se, za takvo nešto moraš dovesti baš nekog kapitalca što Havretz u ovom trenutku to svakako nije.
Dokle smo stigli sa Alabom i Thiagom ? Daj ovom prvom platu koju želi jer dugo je tu i zaslužio je a ovaj drugi ako želi ići odmah na transfer listu i da se dovede brzo zamjena.Invalidi u mozak Ndombele i Bakayoko njih ne želim vidjeti ni pod razno.
Dokle smo stigli sa Alabom i Thiagom ? Daj ovom prvom platu koju želi jer dugo je tu i zaslužio je a ovaj drugi ako želi ići odmah na transfer listu i da se dovede brzo zamjena.Invalidi u mozak Ndombele i Bakayoko njih ne želim vidjeti ni pod razno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Objektivno, Havertz ne vrijedi ni blizu 100mil€..cak ni 50...dobar je igrac ali nije neko zbog koga se mora dati 100mil nit je igrac koji pravi razliku na terenu
Niti kvalitetom niti potencijalom on meni ne vrijedi blizu para koje se traze. A nije nam toliko prijeko potreban.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Problem je ako krenu davati jos vece plate, mogu zavrsiti kao Barca ogromne plate, stari igraci s dugim ugovorima koje ne mozes prodati jer niko im ne nudi te plate. Thiago je dobio sve uslove koje je zahtijevao idalje zeli ici i navodno je stavio kucu na prodaju, tako da sretno mu bilo... tesko je naci na sredini adekvatnu zamjenu. Za Havretza se slazem previse novca za igraca koji je najbolji na poziciji koju igra Muller, za to je prerano.Saurman je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:46Na osnovu jedne solidne sezone oni bi trebao zamjeniti Mullera daj uozbiljite se, za takvo nešto moraš dovesti baš nekog kapitalca što Havretz u ovom trenutku to svakako nije.
Nur der FCB
- farinelli123
- Kontakt:
Možda su naši već kaparisali Haverca nego čekaju revanš sa Celsijem da objave na poluvremenu.
•
farinelli123 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 22:17Možda su naši već kaparisali Haverca nego čekaju revanš sa Celsijem da objave na poluvremenu.

-
- Kontakt:
Započeli grupni treninzi
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Sane broj 10,meni u zadnje vrijeme posebno drage desetke Makay stršan napadač bio,ko se sjeća,por d Elbera jedan od najdražih.Druga desetka narqvno Roben.
Ako Sane bude kao oni onda definitivno imamo novu veliku legendu,zvijezdu.
Ja iskreno vjerujem da će on postati jako bitan dio tima,sjajan je igrač mlad još uvjek može napredovati,a i većina igrača trenutno u klubu bila je za njegov dolazak tako da vjerujem da će se brzo uklopiti i postati klasa.
Posebno mi je drago što sve više mladih dobija priliku a izgleda da se taj trend nastavlja u naredne sezone.
Iako mnogi nisu za Hasana,mislim da je uradio strašan posao kada je u pitanju Bayern,od transfera do mladjih kategorija.
A svi u klubu u svojim izjavama upravo Hasana spominju kao ključ u ovom razvoju mladog tima,njegovo interesovanje i rad na svim nivoima.
A i on je zaključio transfer Sanea.
Mislim da je čovjek apsolutno zasluzio pohvale.
Učio je od Henesa,i mislim definitivno da je mnogo napredovao i postao jako bitan u tom segmetnu u klubu.
Ja iskreno vjerujem da će on postati jako bitan dio tima,sjajan je igrač mlad još uvjek može napredovati,a i većina igrača trenutno u klubu bila je za njegov dolazak tako da vjerujem da će se brzo uklopiti i postati klasa.
Posebno mi je drago što sve više mladih dobija priliku a izgleda da se taj trend nastavlja u naredne sezone.
Iako mnogi nisu za Hasana,mislim da je uradio strašan posao kada je u pitanju Bayern,od transfera do mladjih kategorija.
A svi u klubu u svojim izjavama upravo Hasana spominju kao ključ u ovom razvoju mladog tima,njegovo interesovanje i rad na svim nivoima.
Učio je od Henesa,i mislim definitivno da je mnogo napredovao i postao jako bitan u tom segmetnu u klubu.
-
- Kontakt:
Naravno, pogon nam je bio živi uzas a sad smo najbolji u Njemačkoj i među najboljima u EuropiBayern111 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:20Sane broj 10,meni u zadnje vrijeme posebno drage desetke Makay stršan napadač bio,ko se sjeća,por d Elbera jedan od najdražih.Druga desetka narqvno Roben.
Rummenigge said today: "I noticed during training today that Leroy was one of the fastest in the team. I would say it was a tough duel between him & Lewandowski"
BUT, Sané did not train at all today. The sprint KHR saw in training was between Lewandowski & Joshua Zirkzee

Ovaj dio što je Kalle izjavio na presici danas je isto bitan:
Rummenigge je još naveo da do kraja transfer perioda koji traje do oktobra dalja pojačanja nisu isključena i da će uprava držati oči otvorene po tom pitanju.
Rummenigge je pomalo odbrusio menadžeru Alabe i bitno je ovo što kaže da je najvažnije da Alaba donese pravu odluku, a ne drugi za njega. Time je svakako htio naznačiti da je ovdje veliki dio problema upravo kod menadžera. Smiješne su mu visine obeštećenja koje se u medijima spominju i za Alabu i Thiaga, neće biti nikakvog popusta ako se oni budu prodavali. A obojica će svakako biti dio tima na završnom turniru LP.Das gilt auch für die Personalie David Alaba, bei der es aber noch keine Entscheidung gibt. Der unter Trainer Flick zum Chef der Innenverteidigung aufgestiegene Österreicher hat beim FC Bayern ebenfalls noch einen Vertrag bis zum Sommer 2021. Sportvorstand Salihamidzic sei mit Alabas Berater in Gesprächen, sagte Rummenigge. „Bis dato muss man korrekterweise sagen, haben wir noch keine Lösung gefunden.“
Der frühere Top-Stürmer monierte jedoch, ohne konkrete Namen zu nennen: „Manche Berater scheinen zu denken, dass draußen trotz der Coronakrise noch die Sonne scheint. Aber vielleicht gibt es die Möglichkeit für einen Kompromiss.“ Rummenigge ergänzte, dass man noch nicht unter Zeitdruck stehe: „Der Transfermarkt ist noch lange, lange offen. Ein ganz wichtiger Faktor ist, dass David entscheidet, ob er etwas anderes möchte oder beim FC Bayern bleiben will.“
Man wolle den Vertrag mit dem 28-Jährigen aber verlängern. Sollte das nicht möglich sein, müsse man sich mit „anderen Optionen auseinandersetzen“. Rummenigge betonte mit Blick auf beide Profis: „Über manche Ablösen, die in den Medien genannt werden, kann ich nur lachen. Einen Summer Sale trotz Corona wird es beim FC Bayern nicht geben.“ Nur ab einer gewissen Ablösemarke würde man sich mit ihren vorzeitigen Abgängen beschäftigen.
Rummenigge bestätigte zudem, dass ein Verkauf von Alaba oder Thiago vor dem Champions League-Finalturnier nicht möglich sei: „Wichtig ist für uns, dass wir mit Thiago und David Alaba die noch ausstehenden Spiele in der Champions League absolvieren. Das ist auch klar.“
Rummenigge je još naveo da do kraja transfer perioda koji traje do oktobra dalja pojačanja nisu isključena i da će uprava držati oči otvorene po tom pitanju.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Osobno prizeljkujem ostanak tolissoa, mislim da nije još rekao završnu riječ u klubu
Odu li javi i Thiago bit će previše još tolisa pustiti, trebali bi nam dva nova vezna u 1 roku
Odu li javi i Thiago bit će previše još tolisa pustiti, trebali bi nam dva nova vezna u 1 roku
ako je vjerovati nasim ublehama, hoce ManUtd Comana. Ja bi ga prodo za prvo sta nude 
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.