@BAJAmma_hz je napisao/la:Nabrojite mi 2 bolja i perspektivnija stopera u PLBIH od Dupovca...covjek kapiten Sarajeva u 22 godini...![]()
i vi ste **** i Zebu i Adilovica i Bekrica ..itd itd.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
jes' ga strpo, Ara mu prodo lažnjak našli ga na Čvili kod Bajrine mesnicelicencirani je napisao/la:taj isti dupovac je u dzep strpo vaseg velikog prevelikog talenta hodzica, na sva tri derbija....

" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Jok eto kerla je boljiBaja_Zvjerka je napisao/la:Pa eto onaj fcs neki dan rece da je za ovu sezonu 5 miliona, i da je to i za pojacanja, plate, sve sve... Ti hoces da kazes da tih 0,8 miliona ne bi odlicno popravilo situaciju. Znam da se ima para, ali nema jos uvijek da se odbijaju ponude od 400.000 eura za igraca koji je odigrao 10 dobrih utakmica u sezoni. Da si rekao 100 ili 200 milja eura, pa hajde povjerovao bih, ali ovo su ozbiljne pare koje bi svakome odlicno dosle pa i vama...
Cuj konstantno najbolji stoper, daj Bgti...

Uskoro ces vidjeti kad na presici klub objavi koliki je budjet za sezonu ispred nas
Cijena za Dupovca je veca od one sto spominjes.Svaki igrac koji dodje kod nas dobije na ruke i dobije platu koju tvoji izgladnjeli igraci mogu sanjati
I na kraju bolan , umij se , popij kakav hap ...pjenis a ne kontas nista
Pa u 270 minuta i moj dedo bi imao jedan potez kvalitetan..bagrcavi je napisao/la:jes' ga strpo, Ara mu prodo lažnjak našli ga na Čvili kod Bajrine mesnicelicencirani je napisao/la:taj isti dupovac je u dzep strpo vaseg velikog prevelikog talenta hodzica, na sva tri derbija....![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;

al zanimljivo kako svaki dan se nadje neka nova rasprava hahahahhaha
FK SARAJEVO.
ti mozes do jutra pisati to sto pises, ja ti kazem kako jeste i kako je bilo, eno ti plišeka pa pitaj
znam da ti je tesko citati al tako je, cimirot je najperspektivniji igrač naše lige , momak koji je strašno napradovao zadnjih godinu dana
dupovac sa 22 godine ima preko00 utakmica u dresu sarajeva , sve je bolji i bolji, iz utakmice u utakmicu
tvoje pisanje me uopste ne interesuje jer je neargumentovano ,a tih 800 000 KM koje bi dobili nama nista ne znace u trenutnoj situacji a ako za te pare damo Cimirota onda se ne mozemo nadati nekom normalnom transferu nekog drugog iggraca

znam da ti je tesko citati al tako je, cimirot je najperspektivniji igrač naše lige , momak koji je strašno napradovao zadnjih godinu dana
dupovac sa 22 godine ima preko00 utakmica u dresu sarajeva , sve je bolji i bolji, iz utakmice u utakmicu
tvoje pisanje me uopste ne interesuje jer je neargumentovano ,a tih 800 000 KM koje bi dobili nama nista ne znace u trenutnoj situacji a ako za te pare damo Cimirota onda se ne mozemo nadati nekom normalnom transferu nekog drugog iggraca

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta ti je ba, sto si nervozan Bgte... Pozvao sam se na tebe jer si rekao da je budzet toliki, nisam rekao da nije... Budi miran, uz nogu...fcsforever je napisao/la:Jok eto kerla je boljiBaja_Zvjerka je napisao/la:Pa eto onaj fcs neki dan rece da je za ovu sezonu 5 miliona, i da je to i za pojacanja, plate, sve sve... Ti hoces da kazes da tih 0,8 miliona ne bi odlicno popravilo situaciju. Znam da se ima para, ali nema jos uvijek da se odbijaju ponude od 400.000 eura za igraca koji je odigrao 10 dobrih utakmica u sezoni. Da si rekao 100 ili 200 milja eura, pa hajde povjerovao bih, ali ovo su ozbiljne pare koje bi svakome odlicno dosle pa i vama...
Cuj konstantno najbolji stoper, daj Bgti...![]()
![]()
![]()
Uskoro ces vidjeti kad na presici klub objavi koliki je budjet za sezonu ispred nas
Cijena za Dupovca je veca od one sto spominjes.Svaki igrac koji dodje kod nas dobije na ruke i dobije platu koju tvoji izgladnjeli igraci mogu sanjati
I na kraju bolan , umij se , popij kakav hap ...pjenis a ne kontas nista

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
A sto je najgore rasprave pocnu , a uopce nije bio nikakav razlog za to ali dobro . Valja cekati jos 19 dana do izvlačenjamma_hz je napisao/la:Pa u 270 minuta i moj dedo bi imao jedan potez kvalitetan..bagrcavi je napisao/la:jes' ga strpo, Ara mu prodo lažnjak našli ga na Čvili kod Bajrine mesnicelicencirani je napisao/la:taj isti dupovac je u dzep strpo vaseg velikog prevelikog talenta hodzica, na sva tri derbija....![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
al zanimljivo kako svaki dan se nadje neka nova rasprava hahahahhaha

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
mma_hz je napisao/la:@BAJAmma_hz je napisao/la:Nabrojite mi 2 bolja i perspektivnija stopera u PLBIH od Dupovca...covjek kapiten Sarajeva u 22 godini...![]()
i vi ste **** i Zebu i Adilovica i Bekrica ..itd itd.

FK SARAJEVO.
Spikic koji je napustio sad ŠB i Gojkovic iz Celikamma_hz je napisao/la:mma_hz je napisao/la:@BAJAmma_hz je napisao/la:Nabrojite mi 2 bolja i perspektivnija stopera u PLBIH od Dupovca...covjek kapiten Sarajeva u 22 godini...![]()
i vi ste **** i Zebu i Adilovica i Bekrica ..itd itd.cekam

@arelinho uozbilji se ,pa Gojkovic ne igra prvu u Celiku..(Jusic Covic)..
A Spikic nije vise tu ,mada mi nije bolji od Dupovca..ima lik jednu sezonu u Sirokom..

A Spikic nije vise tu ,mada mi nije bolji od Dupovca..ima lik jednu sezonu u Sirokom..

FK SARAJEVO.
Nemoj sad pričati, poslije derbija ste i vi pisali da je Ara bio dobar. Pa na onom derbiju u kupu je imao predasistencijumma_hz je napisao/la:Pa u 270 minuta i moj dedo bi imao jedan potez kvalitetan..bagrcavi je napisao/la:jes' ga strpo, Ara mu prodo lažnjak našli ga na Čvili kod Bajrine mesnicelicencirani je napisao/la:taj isti dupovac je u dzep strpo vaseg velikog prevelikog talenta hodzica, na sva tri derbija....![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()

Ma ova rasprava je ok, priča se o igračima, a ne o nekakvim glupostima.mma_hz je napisao/la: al zanimljivo kako svaki dan se nadje neka nova rasprava hahahahhaha
DRUG NEBI TI PUNCA
ma zajebajem se bamma_hz je napisao/la:@arelinho uozbilji se ,pa Gojkovic ne igra prvu u Celiku..(Jusic Covic)..
A Spikic nije vise tu ,mada mi nije bolji od Dupovca..ima lik jednu sezonu u Sirokom..![]()

e to jedino hahahaarelinho je napisao/la:ma zajebajem se bamma_hz je napisao/la:@arelinho uozbilji se ,pa Gojkovic ne igra prvu u Celiku..(Jusic Covic)..
A Spikic nije vise tu ,mada mi nije bolji od Dupovca..ima lik jednu sezonu u Sirokom..![]()
Ma da se ne lazemo Hodzic je odlican igrac,da ne valja nebi u DInamu bio..

Al predasistencija

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 03 jun 2014, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
ima li tog ibracadabre kad ce te presice:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Burberry46
- Kontakt:
Vidim citas nas forum i pratis sveBaja_Zvjerka je napisao/la:Rekao si u prvih 11 da ce dobiti sansu, procitaj... Prvi tim je nesto drugo...![]()
I dalje ne vjerujem da se to moze tako brzo izgraditi pogotovo kod nas, dok sve skupis sto ti je potrebno, dozvole, itd. da moze do sljedece godine se napraviti taj kompleks... Prva faza i uredjivanje terena, ok, ali eto vidjecemo, nije ni vazno... to za 400.000 eura okaci macku o rep, u to ne vjerujem, to su mahalske sa infa, ako postoji zvanicno negdje onda cu povjerovati...

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kako mi reče jedan lik na FB-u, ovaja nas stoper, Makedonac, ako izbori prvih 11 kod nas ima zagarantovan poziv na prvu prijateljsku utakmicu Makedonije (A repke)
recno mu je da mora napraviti iskorak u karijeri (bas kao i Velkovski) i da bude standardan... inace imao je jos par ponuda kako sam pisaoo vec ranije ali je tu dodatna pomoc bio Velkovski
sretno momku i nadam se da ce pokazati zasto je bio , kako kazu, medju najboljim stoperima lige
recno mu je da mora napraviti iskorak u karijeri (bas kao i Velkovski) i da bude standardan... inace imao je jos par ponuda kako sam pisaoo vec ranije ali je tu dodatna pomoc bio Velkovski
sretno momku i nadam se da ce pokazati zasto je bio , kako kazu, medju najboljim stoperima lige
U razgovoru sa jednim nasim igracem(naravno necu reci ime)tip mi kaze da je Mitrevski imao ponudu Partizana i jos nekih klubova iz Srbije, i da nije bilo Velkoskog da bi zavrsio u tamo nekom klubu.Velkoski je imao najvecu ulogu u njegovom dovođenju,mali je najbolji stoper Makedonije, i samo mu je trebao veci klub od Metalurga da zaigra u A sekeciji Makedonije.Odlaskom Vuleta,Velkoski je ubjeđen da bi mogao izboriti mjesto u prvih 11, sto mu je bio uvjet za A selekciju,a sto je presudilo da potpise za Sarajevo.
Inace kako kaze,Velkoski ga je dobro nahvalio,ta da smatra da ce vrlo brzo, biti starter u A selekciji Makedonije.
Sto znaci da bi i pored odlaska Vuleta mogli biti jos jaci, na stopeskim pozicijama.Također dolaskom Duljevica,i Okica dobicemo na brzini,ali ce biti veliki hendikep odlazak Jajala,kojeg je nemoguce nadoknaditi.Kakav ce biti Kostic to ne znam,ali ono sto je dobro da je bio jedan od najstandardnih igraca Olimpije, sto i nije mala stvar.
Inace kako kaze,Velkoski ga je dobro nahvalio,ta da smatra da ce vrlo brzo, biti starter u A selekciji Makedonije.
Sto znaci da bi i pored odlaska Vuleta mogli biti jos jaci, na stopeskim pozicijama.Također dolaskom Duljevica,i Okica dobicemo na brzini,ali ce biti veliki hendikep odlazak Jajala,kojeg je nemoguce nadoknaditi.Kakav ce biti Kostic to ne znam,ali ono sto je dobro da je bio jedan od najstandardnih igraca Olimpije, sto i nije mala stvar.
doći će i za jajala, jajaloamypitar je napisao/la:U razgovoru sa jednim nasim igracem(naravno necu reci ime)tip mi kaze da je Mitrevski imao ponudu Partizana i jos nekih klubova iz Srbije, i da nije bilo Velkoskog da bi zavrsio u tamo nekom klubu.Velkoski je imao najvecu ulogu u njegovom dovođenju,mali je najbolji stoper Makedonije, i samo mu je trebao veci klub od Metalurga da zaigra u A sekeciji Makedonije.Odlaskom Vuleta,Velkoski je ubjeđen da bi mogao izboriti mjesto u prvih 11, sto mu je bio uvjet za A selekciju,a sto je presudilo da potpise za Sarajevo.

Ma uz ovakvog Cimija, moze i malo slabiji igrac od Jajala pa da budemo beton na sredini.
Meni je nekako najveca zelja da nadjemo 2 dobra beka...
Meni je nekako najveca zelja da nadjemo 2 dobra beka...
joj jesu nas razmazili nemogu da vjerujem da dva dana nema nekih novih vijesti iz kluba heheh...ajte vi mahalasi sto se kao znate sa igracima imal sta nova hehe
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Bosniacum Lilium, Confiance, EastMadness, Fudo, gh0stHZ, Hajdeee, Jadnimi, johntravolta123, jurisicduska, MaroonBjelave, miguelramos, misstianopenaldo, OsmanhodzicBuco, Poligon10, Rajvosa4ever, Rodman, Tracy3McGrady i 158 gostiju.