Ma kupit će ga na kraju Liverpool, vjerovatno za ovih nekih 30 miliona. Mislim ima tu sada kalkulisanja i ono neki dan što su rekli da odustaju i tu je kalkulacija izgleda, a naši će gledati njega da prodaju, jer ne žele da ode džaba narednog ljeta.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Postoji realna mogućnost da izgubimo nekoliko jako bitnih igrača ovog ljeta.
Tiago,Alaba,Coutinho,Boateng,Toliso
Zadnja trojica sigurno nisu bili bitni kao Alaba i Tiago ali svakako bitni igrali u rotaciji,i ako se desi da svi odu realno je očekivati i još dolazaka i to poprilično,s obzirom da su i Hasan i Rumenige najavili da će proširiti ekipu zbog teškog i zgusnutog rasporeda naredne sezone.
Moglo bi biti jako zanimljivo,mada se nadam ostanku Alabe,narqvno ukoliko spusti te svoje zahtjeve jer apsolutno mu ne bih dao 20 mil.
Tiago,Alaba,Coutinho,Boateng,Toliso
Zadnja trojica sigurno nisu bili bitni kao Alaba i Tiago ali svakako bitni igrali u rotaciji,i ako se desi da svi odu realno je očekivati i još dolazaka i to poprilično,s obzirom da su i Hasan i Rumenige najavili da će proširiti ekipu zbog teškog i zgusnutog rasporeda naredne sezone.
Moglo bi biti jako zanimljivo,mada se nadam ostanku Alabe,narqvno ukoliko spusti te svoje zahtjeve jer apsolutno mu ne bih dao 20 mil.
A jest mi žao Pavarda i povrede, kakvu je sezonu igrao i kakav je bio na desnom beku, visok i korpulentan sa dobrim ubačkom, udarcem glavom i šutom kad zatreba. Odriozola nije nikakva zamjena za Pavarda i ne smijemo se dovesti u situaciju kao kad nam je Rafinha igrao u polufinalu LP, bolje stavit Boatenga ili Kimmicha na beka, pa čak i Perišića, ali ne Odriozolu.
Coutinho bitan kao i Odriozola.
Ovu igračku križaljku što prije riješiti, Alaba je zaslužio povećanje ali ne i 20 mil godišnje mislim da će se uspjeti dogovoriti.Perišića treba zadržati jer je odličan kao backup ali za neku razumnu cijenu.
Ovu igračku križaljku što prije riješiti, Alaba je zaslužio povećanje ali ne i 20 mil godišnje mislim da će se uspjeti dogovoriti.Perišića treba zadržati jer je odličan kao backup ali za neku razumnu cijenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- farinelli123
- Kontakt:
Coutinho kao da nije u klubu. Jedva da se i primecuje na slikama s treninga. On bi mogao da bljesne sad iznenada i bez najave kao letnje kiše u pesmi Dejana Cukića. Ono da nekom petom kao onomad Riberi reši neki meč.
Da otpeva labuđu pesmu pre no sto ode u Svonsi.
Da otpeva labuđu pesmu pre no sto ode u Svonsi.
•
Očekivano.Hansi Flick is planning with Joshua Kimmich as replacement for the injured Benjamin Pavard [Bild]
Hernández was tested in training but his crosses from the right were very inaccurate - Odriozola didn't convince neither in training nor in games - Boateng lacks pace & attacking solutions to play RB - Goretzka mentioned as option but his goal threat from midfield is important.
Joshua Kimmich accepts playing as a right-back again without complaints as he knows it's just temporary. He puts himself at the service of the team [Bild]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Niko i ne spominje neki otkup Coutinha? Je li se Bayern uopste oglasio po tom pitanju?
Stern des Südens
Davno se govorilo da nece, u zadnje vrijeme se i ne spominje to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nešto su se često počela spominjati imena koja bi trebala biti back up za lewu tipa cavani pa sad ben yeder. Osobno sam za slanje zirkzea na posudbu a dovođenje nekog ala pizarro svojedobno.
Zašto ne razmisliti o mandukicu
Zašto ne razmisliti o mandukicu
Bayern XI against Marseille:
Neuer (c) -
Kimmich, Boateng, Alaba, Davies -
Goretzka, Thiago -
Gnabry, Müller, Perišić -
Lewandowski.
Prijenos je na SK2 čini mi se.
Bajram šerif mubarek olsun onima koji slave.
Neuer (c) -
Kimmich, Boateng, Alaba, Davies -
Goretzka, Thiago -
Gnabry, Müller, Perišić -
Lewandowski.
Prijenos je na SK2 čini mi se.
Bajram šerif mubarek olsun onima koji slave.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
ocekivano ,s lucasom je navodno probano na treingu pa nije islo ,boateng nema moc ponavljanja a odriozola nije kvalitet.
-
- Kontakt:
Bice Coman opet ozljeden
Ima na SK2.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Goretzka ce ubrzo preci u bodybuildere.
-
- Kontakt:
Sto im zakuha.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Ok to izgleda, da igraju 100 posto vodili bi s 4 razlike
Fali Coman, perisic je klasa samo za zamjenu, nadam se da nije ništa teže
Fali Coman, perisic je klasa samo za zamjenu, nadam se da nije ništa teže
Uključio sam se u drugom poluvremenu, znači plavi nisu dotakli lopte, ali bukvalno.
Mislim, lijepo ovo stvarno izgleda sa naše strane, nego da nam bi jedan ovakav stadiončić da nam reprezentacija igra
Mislim, lijepo ovo stvarno izgleda sa naše strane, nego da nam bi jedan ovakav stadiončić da nam reprezentacija igra

- Omerbavarac
- Kontakt:
Arey Mbi, samo 17 godina. 
Flick je fakat fenomenalan sa ovim mladim igracima.

Flick je fakat fenomenalan sa ovim mladim igracima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gol Gnabrya ko nije pratio:
Müller: "The last time our game was this structured was under Guardiola. Every player was allowed to add an individual touch to their position according to their preferences, strengths & weaknesses, but every position had a clear task. There was no 'could', 'should' or 'wanted'"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.