FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da se vratimo temi: https://fkzeljeznicar.ba/video-admir-ad ... oda/86699/
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Re: FK Željezničar
Jaganjac ispred DemirovićaRiquelme1921 je napisao/la: ↑21 nov 2025, 14:31Znači treba pozvati Jaganjca ispred Demirovića iako je ovaj za njega Radamel FalcaoPact1921 je napisao/la: ↑21 nov 2025, 13:18Evo ja sam glavnu krivac oko te rasprave. Nego meni ide na k ova prica ne mozemo nista bez investitora. Moze mi bez investitora kad bi mogli prodati igraca. Ali mi ne mozemo prodati igraca kad on ne moze da dobije u poziv za 63 rangiranu reprezentaciju . A u evropi uvijek dobijemo ekipe koje imaju kapitala jer oni uzmu svog igraca gurnuga u svoju reprezentaciju i prodaju za milion eura ili vise. A ne nama niko ne igra nismo osvojilu titula 12 godina , 8 godina kup mi u evropi trenutno imamo imidz da imamo konstatno lose igrace jer ne prodajemo nikog nemamo u repki i borimo se za 3 mjesto zadnjih par godina sa losom finacijskom situacijom . Vi brate kad to shvatite vidjet ce te da je poprilicno logicno sta ja pricam jer bolje da nasi klubovi zarade neke pare nego neki tamo brate a konstatno se ne kvalifikujemo ni na sta . Ja govorim o uspjehu nase lige meni sutra ne bi bilo krivo evo Sarajevo da gurne nekog svog da proda na taj nacin ako imamo i mi tu sansu ali trenutno nemamo i mi iako nam dodje investitor bit cemo u istom k.mamonelafo je napisao/la: ↑21 nov 2025, 10:39Ja ovo ništa ne kontam, da li sam na temi FK Željezničar ili reprezentacije? A i inače, slabo kapiram ovakve i slične postove...
A ova tekma protiv sloge sve osim pobjede ne dolazi u obzir ipak ljudi ne da igraju lose igraju katastrofalno ako njjh ne pobijedimo ja ne znam .
Pidro ispred Kolašinca
Tatar ispred Alajbegovica i Bajraktarevica
Lik ne prestaje sa glupostima
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 31 gost.