U ime cijelog foruma molimoScooTeR je napisao/la:Zamolio bih nekoga ko ima sliku danasnjeg stanja terena da je postavi.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U ime cijelog foruma molimoScooTeR je napisao/la:Zamolio bih nekoga ko ima sliku danasnjeg stanja terena da je postavi.
nisu krivi navijaci, nemoj razmisljat tako, kriv je onaj sto uopste nije imo namjeru da ga ocisti.pintol_TM87 je napisao/la:za jug smo krivi mi navijači...da nas je doslo svaki dan kao sto je u subotu i kada su se djelile polugodisnje sve bi bilo odlično i jug bi radio a ovako svi na sjever...old school je napisao/la:Mislim da smo se previse digli, to ne valja, imamo pravo,ali ne previse, siroki je ipak jedna od najboljih ekipa u nasoj drzavi, a i negativan skor protiv njih govori da moramo biti jako oprezni, ali ovo je ipak neki novi Željo i ja se nadam pobjedi ako Bog da u subotu, a nadam se da ce jug biti otvoren u suprotnom onda treba prozvati ljude odgovorne za to
a teren je odičan u odnosu na jučer...
mislim da nisi u pravu, nismo krivi mi navijaci,covjece jesi ti svjestan da je stadion duznost ljudi koji njim upravljaju i koji su zaduzeni da ga odrzavaju, pardon ne odrzavaju,to su oni davno trebali sve rijesiti ili pokusati pa onda zvati pomoc navijaca ukoliko je potrebna, ne bi bio problem doci naravno. Samo se pitam ukoliko napravimo neki stadioncic da bi se morala oformiti posebna grupa ljudi koja bi radila na odrzavanju stadiona, zamisli da ljudima koji na to misle nije u interesu da im dode 10.000, onda sve je suvisno.. ali hajde prezvakana tema,sta je tu je..pintol_TM87 je napisao/la:za jug smo krivi mi navijači...da nas je doslo svaki dan kao sto je u subotu i kada su se djelile polugodisnje sve bi bilo odlično i jug bi radio a ovako svi na sjever...old school je napisao/la:Mislim da smo se previse digli, to ne valja, imamo pravo,ali ne previse, siroki je ipak jedna od najboljih ekipa u nasoj drzavi, a i negativan skor protiv njih govori da moramo biti jako oprezni, ali ovo je ipak neki novi Željo i ja se nadam pobjedi ako Bog da u subotu, a nadam se da ce jug biti otvoren u suprotnom onda treba prozvati ljude odgovorne za to
a dobro prijatelju stoji to..jer su prvobitno bili prijavljeni samo zapad i sjever ali eto na nasu incijativu su i jug prijavili...al ajd valjda do srijede aBd bude jug u funkcijinick je napisao/la:nisu krivi navijaci, nemoj razmisljat tako, kriv je onaj sto uopste nije imo namjeru da ga ocisti.pintol_TM87 je napisao/la:za jug smo krivi mi navijači...da nas je doslo svaki dan kao sto je u subotu i kada su se djelile polugodisnje sve bi bilo odlično i jug bi radio a ovako svi na sjever...old school je napisao/la:Mislim da smo se previse digli, to ne valja, imamo pravo,ali ne previse, siroki je ipak jedna od najboljih ekipa u nasoj drzavi, a i negativan skor protiv njih govori da moramo biti jako oprezni, ali ovo je ipak neki novi Željo i ja se nadam pobjedi ako Bog da u subotu, a nadam se da ce jug biti otvoren u suprotnom onda treba prozvati ljude odgovorne za to
a kad se to pedja vratio u zelju?arzaminjo je napisao/la:![]()
Jel ociscen i onaj ostatak sa sredine terena??nanek je napisao/la:Pustite se suplje price hocel nece jug raditi!
U petak ili u subotu ujutro ce se znati ocel jug raditi! Gledaj ljepote od vremena mora se nesto otopiti! A teren je vec danas bolje kako mi drug kaze maloprije je bio!
Svi se nesto pravite pametni!
STRPLJEN SPASEN!
ma jeste sve je danas odradjeno na terenu, sada nema nimalo snijega na terenu i polako se sve susi..ScooTeR je napisao/la:Jel ociscen i onaj ostatak sa sredine terena??nanek je napisao/la:Pustite se suplje price hocel nece jug raditi!
U petak ili u subotu ujutro ce se znati ocel jug raditi! Gledaj ljepote od vremena mora se nesto otopiti! A teren je vec danas bolje kako mi drug kaze maloprije je bio!
Svi se nesto pravite pametni!
STRPLJEN SPASEN!
Pitaj ga u neizvjesnosti sam:D:D
upravo...Bianconeri1988 je napisao/la:I ovo raje što naložila da dođe na utakamicu nakon što vidi kako je to sve katastrofalno organizovano neće imati želje da više ikad dođe.
Oni umjesto da dobrim potezima primamljuju raju na tribine, oni ih tjeraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.