FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kenant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kenant » 07 mar 2012, 17:05

ScooTeR je napisao/la:Zamolio bih nekoga ko ima sliku danasnjeg stanja terena da je postavi.
U ime cijelog foruma molimo :)
1921

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 mar 2012, 17:06

Ne sviđa mi se uopšte ova priča da će jug biti zatvoren. Sad i da hoćemo nikako nas ne može biti više na tekmi od 6 hiljada.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 mar 2012, 17:07

pintol_TM87 je napisao/la:
old school je napisao/la:Mislim da smo se previse digli, to ne valja, imamo pravo,ali ne previse, siroki je ipak jedna od najboljih ekipa u nasoj drzavi, a i negativan skor protiv njih govori da moramo biti jako oprezni, ali ovo je ipak neki novi Željo i ja se nadam pobjedi ako Bog da u subotu, a nadam se da ce jug biti otvoren u suprotnom onda treba prozvati ljude odgovorne za to
za jug smo krivi mi navijači...da nas je doslo svaki dan kao sto je u subotu i kada su se djelile polugodisnje sve bi bilo odlično i jug bi radio a ovako svi na sjever...
a teren je odičan u odnosu na jučer...
nisu krivi navijaci, nemoj razmisljat tako, kriv je onaj sto uopste nije imo namjeru da ga ocisti.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 07 mar 2012, 17:07

old school je napisao/la:Mislim da smo se previse digli, to ne valja, imamo pravo,ali ne previse, siroki je ipak jedna od najboljih ekipa u nasoj drzavi, a i negativan skor protiv njih govori da moramo biti jako oprezni, ali ovo je ipak neki novi Željo i ja se nadam pobjedi ako Bog da u subotu, a nadam se da ce jug biti otvoren u suprotnom onda treba prozvati ljude odgovorne za to
za jug smo krivi mi navijači...da nas je doslo svaki dan kao sto je u subotu i kada su se djelile polugodisnje sve bi bilo odlično i jug bi radio a ovako svi na sjever...
mislim da nisi u pravu, nismo krivi mi navijaci,covjece jesi ti svjestan da je stadion duznost ljudi koji njim upravljaju i koji su zaduzeni da ga odrzavaju, pardon ne odrzavaju,to su oni davno trebali sve rijesiti ili pokusati pa onda zvati pomoc navijaca ukoliko je potrebna, ne bi bio problem doci naravno. Samo se pitam ukoliko napravimo neki stadioncic da bi se morala oformiti posebna grupa ljudi koja bi radila na odrzavanju stadiona, zamisli da ljudima koji na to misle nije u interesu da im dode 10.000, onda sve je suvisno.. ali hajde prezvakana tema,sta je tu je..
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 07 mar 2012, 17:10

Tekma je za nešto manje od tri dana (i to tekma u kojoj možemo dobiti puno), a mi...
Nećemo valjda k'o protiv Leotara... cccc.

[youtube][/youtube]

@boccaccio nedaj se. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 mar 2012, 17:13

nick je napisao/la:
nisu krivi navijaci, nemoj razmisljat tako, kriv je onaj sto uopste nije imo namjeru da ga ocisti.
a dobro prijatelju stoji to..jer su prvobitno bili prijavljeni samo zapad i sjever ali eto na nasu incijativu su i jug prijavili...al ajd valjda do srijede aBd bude jug u funkciji
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 07 mar 2012, 17:15

Majkemi svugdje nas ima pogledaj 1:39. :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 17YA5o4M#!
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 07 mar 2012, 17:35

Jug nece raditi, kaze Buki kritikovali ga pravo sto se nije vise organizovalo to, on kaze da je sve sto se moglo uraditi, uradilo. Ako nesta ne izleti u ova 2-3 dana, jug nece raditi.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 07 mar 2012, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.
FKŽ !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 mar 2012, 17:36

NE BUDEL JUG RADIOOOOOOOO :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 07 mar 2012, 17:41

arzaminjo je napisao/la:slika :roll:
a kad se to pedja vratio u zelju? :D
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

nanek

Post Postao/la nanek » 07 mar 2012, 17:43

Pustite se suplje price hocel nece jug raditi!

U petak ili u subotu ujutro ce se znati ocel jug raditi! Gledaj ljepote od vremena mora se nesto otopiti! A teren je vec danas bolje kako mi drug kaze maloprije je bio!

Svi se nesto pravite pametni!

STRPLJEN SPASEN!

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 07 mar 2012, 17:46

nanek je napisao/la:Pustite se suplje price hocel nece jug raditi!

U petak ili u subotu ujutro ce se znati ocel jug raditi! Gledaj ljepote od vremena mora se nesto otopiti! A teren je vec danas bolje kako mi drug kaze maloprije je bio!

STRPLJEN SPASEN!
Jel ociscen i onaj ostatak sa sredine terena??
Pitaj ga u neizvjesnosti sam :D:D:D
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 mar 2012, 17:53

ScooTeR je napisao/la:
nanek je napisao/la:Pustite se suplje price hocel nece jug raditi!

STRPLJEN SPASEN!
Jel ociscen i onaj ostatak sa sredine terena??
Pitaj ga u neizvjesnosti sam :D:D:D
ma jeste sve je danas odradjeno na terenu, sada nema nimalo snijega na terenu i polako se sve susi..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 mar 2012, 18:01

e fakat ako jug ne bude radio,katastrofa,ne znam o cemu su razmisljali prije 15 dana kada je trebalo krenuti u akciju...gdje cemo svi stati.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 mar 2012, 18:12

I ovo raje što naložila da dođe na utakamicu nakon što vidi kako je to sve katastrofalno organizovano neće imati želje da više ikad dođe.

Oni umjesto da dobrim potezima primamljuju raju na tribine, oni ih tjeraju.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 mar 2012, 18:21

Bianconeri1988 je napisao/la:I ovo raje što naložila da dođe na utakamicu nakon što vidi kako je to sve katastrofalno organizovano neće imati želje da više ikad dođe.

Oni umjesto da dobrim potezima primamljuju raju na tribine, oni ih tjeraju.
upravo...
Ipak vjerujem da ce do subote biti sve na svom mjestu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 07 mar 2012, 18:32

Da li je moguce da je teren u ovako losem stanju ,

slika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 mar 2012, 18:34

Ako ne bude padavina, i ako nastavi ovaj vjetar puhati teren će biti u sasvim solidnom stanju.Neće biti idealan, ali će biti kao i prethodnih godina.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 07 mar 2012, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 07 mar 2012, 18:36

4 mjeseca cekamo tekmu,zgrahnuli,placamo prevoz troduplo skuplje,i covjek dodje ovdje na temu tacno pozeli i da ne dodje na tekmu. :roll:
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 mar 2012, 18:46

Bez obzira kakvo bude vrijeme, ja se ne nadam posjeti većoj od 5 milja. Znam da se raja zaželjela, ali smo mi takvi da nam i najmanja sitnica smeta.

Utakmicu ne gleda ko ima nego ko je naučio, a takvih je oko 2 milje, bez obzira na protivnika.

Zadnje kolo jeseni sam odbolovao, a odbolovalo mi je i dijete, što mi je mnogo teže palo. Fakat je bilo hladno, al' zato samo poznata raja bila i odmah mi toplije oko srca bilo. Protiv Leotara stali po nečijoj naredbi, isto kao i protiv Slobode i Veleža. Upravo zbog ovog stajanja se nadam dobrim rezultatima protiv ovih ekipa na proljeće. Sve se plaća u životu, pa i dobronamjernost.

Protiv Širokog priželjkujem bilo kakvu pobjedu bez primljenog gola ili bar dva razlike.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.