HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rosas7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 13 apr 2012, 10:15

za utakmicu sa slobodom ne konkuriraju lazar,ivesic i markic
ocekujem ovu postavu

melher------stojkic,dzidic,radeljic,popovic--------zurzinov,anicic,milicevic,bibic,-------jackson,bekic
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 13 apr 2012, 11:18

Rosas7 je napisao/la:za utakmicu sa slobodom ne konkuriraju lazar,ivesic i markic
ocekujem ovu postavu

melher------stojkic,dzidic,radeljic,popovic--------zurzinov,anicic,milicevic,bibic,-------jackson,bekic
opet jedan napadac ce ti biti,barem mislim tako,a mogo mi mumke poceti.......

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 apr 2012, 13:32

benfica1923 je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:za utakmicu sa slobodom ne konkuriraju lazar,ivesic i markic
ocekujem ovu postavu

opet jedan napadac ce ti biti,barem mislim tako,a mogo mi mumke poceti.......
volio bi i ja da muminovic krene od prve,ali anicic se vraca u konkurenciju a on mora igrat i pehar za kojega se nadam da nece igrati
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 13 apr 2012, 14:01

Rosas7 je napisao/la:
Hard Bass je napisao/la:Sto je zapad prazan,3,4 covjeka?
zbog el presidentea,koji zeli da otjera sve sa stadiona i da utakmicu gledaju on i 50 hdz-ovaca puu j... mater,ali ultrase nemoze otjerat ;)
bilo je ljudi,u natkrivenom prostoru,samo se to ne vidi na tv-u
u večernjaku piše 1200 ljudi ;)
Sloga Uskoplje

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 13 apr 2012, 15:49

slogauskoplje je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
zbog el presidentea,koji zeli da otjera sve sa stadiona i da utakmicu gledaju on i 50 hdz-ovaca puu j... mater,ali ultrase nemoze otjerat ;)
bilo je ljudi,u natkrivenom prostoru,samo se to ne vidi na tv-u
u večernjaku piše 1200 ljudi ;)
Toliko ti je priblićno i bilo. Kad je kiša, ljudi se povuku u natkrivene "lože",a u njima ima mjesta za 800 ljudi + VIP. Dodaj i navijaće sa stajanja i dobiješ cca 1200-1500 gledatelja na utakmici.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 apr 2012, 16:16

acovic1 je napisao/la:
JTS je napisao/la:Prilično sam siguran da ćete slaviti na Tušnju.
Porazi od Rudara i Travnika, su čiste sabotaže igrača ..tako da, ne znam čemu se nadati u subotu.

A ta pobijeda od 0-6, također je bila sabotaža naših igrača ..da budemo realni, dati 6 golova nekome u gostima, a pogotovo Slobodi, to je i smješno i nevjerovatno.

No dobro, ako ne bude sabotaže, biti će dobra tekma ..mada, pokušajte na kladži, sa 2 na Zrinjski :-D
Što se tiče ovih 0-6.Pogledaj sastav Zrinjskog tada i sve će ti biti jasno.Taj sastav danas bi se prošetao ovom ligom bez imalo problema.
Ne omalovažam tadašnji sastav Zrinjskog, ali, valjda bolje ja znam o čemu se radilo ..ipak sam ja tuzlak, otkad znam za sebe gledam Slobodu, znam ih kako dišu.
Svojevremeno ni Partizan, Zvezda, Hajduk, Dinamo, nisu toliko zabijali Slobodi na Tušnju.

Npr. Da su igrači Rudara bili prisebniji, mogli su zabiti 5-6 komada.
O tome ti pričam ..a ovaj Rudar, je sigurno slabiji od tadšnjeg Zrinjskog.

Kao i 3-0 protiv Travnika, već na poluvremenu ..

No dobro, neka bude dobra tekma sutra, neka pobijedi bolji.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 13 apr 2012, 16:30

JTS je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:
JTS je napisao/la:Prilično sam siguran da ćete slaviti na Tušnju.
Porazi od Rudara i Travnika, su čiste sabotaže igrača ..tako da, ne znam čemu se nadati u subotu.

A ta pobijeda od 0-6, također je bila sabotaža naših igrača ..da budemo realni, dati 6 golova nekome u gostima, a pogotovo Slobodi, to je i smješno i nevjerovatno.

No dobro, ako ne bude sabotaže, biti će dobra tekma ..mada, pokušajte na kladži, sa 2 na Zrinjski :-D
Što se tiče ovih 0-6.Pogledaj sastav Zrinjskog tada i sve će ti biti jasno.Taj sastav danas bi se prošetao ovom ligom bez imalo problema.
Ne omalovažam tadašnji sastav Zrinjskog, ali, valjda bolje ja znam o čemu se radilo ..ipak sam ja tuzlak, otkad znam za sebe gledam Slobodu, znam ih kako dišu.
Svojevremeno ni Partizan, Zvezda, Hajduk, Dinamo, nisu toliko zabijali Slobodi na Tušnju.

Npr. Da su igrači Rudara bili prisebniji, mogli su zabiti 5-6 komada.
O tome ti pričam ..a ovaj Rudar, je sigurno slabiji od tadšnjeg Zrinjskog.

Kao i 3-0 protiv Travnika, već na poluvremenu ..

No dobro, neka bude dobra tekma sutra, neka pobijedi bolji.
Shvatam, to su izgleda neka vaša unutarnja previranja.Volio bih da dobijemo sutra ali osobno ne bih volio da Sloboda ispadne jer ipak je Tuzla veći grad i nekako mi je bolje igrati sa Slobodom nego u nekim manjim mjestima(nepodcjenjujući nikoga).Čisto zbog atmosfere.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 13 apr 2012, 16:36

Ma napisao sam ja pred tekmu da neće biti više od 500 ljudi.Nisam bio daleko od istine.Radni dan,kiša,tv prijenos a o ulaznici od 10 KM neću da pričam.Izgleda "naš" predsjednik hoće da otjera ljude sa tribina.Ja ne vidim drugog objašnjena za ovakve cijene ili on konta da svak ima love kao on :shock: .

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 13 apr 2012, 17:41

Musa i Bekić optimisti uoči Slobode

Velika pobjeda nad Borcem odškrinula je vrata Evrope. Istina, još ima devet kola da se igra, ali da je u srijedu napravljen krupak korak ka krajnjem cilju, niko u Mostaru ne spori. Prilika za potvrdu tih bodova i dodatni korak ka karjnjem odredištu je gostovanje u Tuzli. Sloboda je u velikoj krizi, a Plemići će sve to sutra nastojati iskoristiti.

"Ako želimo ostvariti naš krajnji cilj (izlazak u Europu) onda moramo na svakom susretu ići po trijumf, pa tako i sutra protiv Slobode. Uprkos brojnim izostancima, ja vjerujem da momci koji će istrčati na Tušanj imaju kvalitet da naprave dobar rezultat. Sloboda ima nekoliko odličnih pojedinaca, a najviše pažnje treba posvetiti Alenu i Jasminu Mešanoviću, Bekiću, Džafiću te Šmigaloviću. Istina, imaju i svojih mana koje ćemo pokušati iskoristiti”, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare trener Zrinjskog Slaven Musa.

Sutrašnji meč u Tuzli posebne emocije će bez sumnje pobuditi u jednom od Musinih izabranika. Amer Bekić ponikao je na Tušnju, gdje je napravio i svoje prve seniorske korake.

"Pobjeda protiv Borca dala nam je puno samopuzdanja, tako da i sutra sigurno možemo do pobjede. Poznajem dobro igrače Slobode i nema sumnje da nas očekuje težak susret, posebno iz razloga što se Sloboda bori za opstanak. Ovog proljeća još nisam postigao gol. Nadam se da će se to već sutra promijeniti, ali u tom slučaju sigurno neću slaviti“, rekao je napadač Zrinjskog.

Mnogo problema pred sutrašnji dvoboj ima Slaven Musa. Hadžić i Markić su odavno povrijeđeni, Marjanović, Muminović i Ivešić su kartonirani, Lamešić je bolestan, dok je Miličević otišao na pripreme mlade reprezentacije Hrvatske.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 apr 2012, 17:55

anonym0us je napisao/la:Musa i Bekić optimisti uoči Slobode

Velika pobjeda nad Borcem odškrinula je vrata Evrope. Istina, još ima devet kola da se igra, ali da je u srijedu napravljen krupak korak ka krajnjem cilju, niko u Mostaru ne spori. Prilika za potvrdu tih bodova i dodatni korak ka karjnjem odredištu je gostovanje u Tuzli. Sloboda je u velikoj krizi, a Plemići će sve to sutra nastojati iskoristiti.

"Ako želimo ostvariti naš krajnji cilj (izlazak u Europu) onda moramo na svakom susretu ići po trijumf, pa tako i sutra protiv Slobode. Uprkos brojnim izostancima, ja vjerujem da momci koji će istrčati na Tušanj imaju kvalitet da naprave dobar rezultat. Sloboda ima nekoliko odličnih pojedinaca, a najviše pažnje treba posvetiti Alenu i Jasminu Mešanoviću, Bekiću, Džafiću te Šmigaloviću. Istina, imaju i svojih mana koje ćemo pokušati iskoristiti”, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare trener Zrinjskog Slaven Musa.

Sutrašnji meč u Tuzli posebne emocije će bez sumnje pobuditi u jednom od Musinih izabranika. Amer Bekić ponikao je na Tušnju, gdje je napravio i svoje prve seniorske korake.

"Pobjeda protiv Borca dala nam je puno samopuzdanja, tako da i sutra sigurno možemo do pobjede. Poznajem dobro igrače Slobode i nema sumnje da nas očekuje težak susret, posebno iz razloga što se Sloboda bori za opstanak. Ovog proljeća još nisam postigao gol. Nadam se da će se to već sutra promijeniti, ali u tom slučaju sigurno neću slaviti“, rekao je napadač Zrinjskog.

Mnogo problema pred sutrašnji dvoboj ima Slaven Musa. Hadžić i Markić su odavno povrijeđeni, Marjanović, Muminović i Ivešić su kartonirani, Lamešić je bolestan, dok je Miličević otišao na pripreme mlade reprezentacije Hrvatske.
niasm znao da su svi oni van konkurencije,znaci kristo krece od prve u tuzli

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 13 apr 2012, 17:57

Necete nas proci tako lako ;)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 apr 2012, 18:04

Fkr.87 je napisao/la:Necete nas proci tako lako ;)
ma kakvi lako,nijedno gostovanje nije lako a pogotovo u tuzli,jos doalzimo slobodi u nagore vrijeme kad im je pobeda neophoda,borba za goli zivot
bit ce tijesna utakmica,nama fali dosta igraca,ali opet momci koji udju moraju se dokazat ;)

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 13 apr 2012, 18:15

Rosas7 je napisao/la:
ma kakvi lako,nijedno gostovanje nije lako a pogotovo u tuzli,jos doalzimo slobodi u nagore vrijeme kad im je pobeda neophoda,borba za goli zivot
bit ce tijesna utakmica,nama fali dosta igraca,ali opet momci koji udju moraju se dokazat ;)
bojim se da cemo izgubiti ovo,gledaj sta fali igraca!!!ovo bi trebala biti pocetna postava.....melher,stojkic,dzidic,radeljic,popovic,zurzinov,kristo,anicic,bibic,pehar,bekic........mada bi volio jacksona umjesto pehara......ovo je najjaci sastav sto se ima na raspolaganju......ostalo,kartoni,povrede,neki i uvrjedjeni,hahah.......reprezentacija i tako neke stvari.....

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 13 apr 2012, 21:33

Rosas7 je napisao/la:
Ja sam po prirodi optimista ali ovo .... Marjanović,Ivešić,Markić ako ne bude igrao i Miličević i Muminović onda mi nemamo veznog reda nikako :o .Mislim nažalost da je sutra u Tuzli 1 :(

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 14 apr 2012, 11:30

Moj Tuzlak te sezone niste vi jedini primali po guzici. Primali su i drugi po sedam komada, pa šest i pet bez problema.

Joldić, Kordić, Diara, Rajović i Matko su nam bili napadači ako se dobro sjećam u to vrijeme. Daleko najefikasnija ekipa.

samo jedna informacija još, natkriveni dio zapadne tribine ima točno 950 stolica bez svečane lože.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 apr 2012, 12:10

lenta crvena je napisao/la:Moj Tuzlak te sezone niste vi jedini primali po guzici. Primali su i drugi po sedam komada, pa šest i pet bez problema.

Joldić, Kordić, Diara, Rajović i Matko su nam bili napadači ako se dobro sjećam u to vrijeme. Daleko najefikasnija ekipa.

samo jedna informacija još, natkriveni dio zapadne tribine ima točno 950 stolica bez svečane lože.
desni dio je bio pun,a lijevi malo manje od pola

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 apr 2012, 16:49

0-1vodimo bravoo mileee

ajmo zrinjaaa

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 14 apr 2012, 16:49

Tooooo Mile legendo !!!
Ajmo jos jedan i gotovo

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 14 apr 2012, 16:51

starmo94 je napisao/la:Tooooo Mile legendo !!!
Ajmo jos jedan i gotovo
SAMO JAKO!!!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 apr 2012, 16:55

benfica1923 je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:Tooooo Mile legendo !!!
Ajmo jos jedan i gotovo
SAMO JAKO!!!!!
samo polako i pametno,po prijenosu i jedna i druga ekipa igraju otvoreno,sve je moguce,samo da nasi ne pogrijese ili musa se pocne braniti

HSKZ 1905

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.