AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Očekivao sam tjesnu pobjedu Bayerna al' definitivno nisam očekivao da će ih ovako osramotiti.Izgleda da je Roma miljama daleko od evropskog vrha i ovo je veoma jasan pokazatelj gdje se nalazi Seria A.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nesto si pobrkao, ta ekipa igra tek vecerasBiscione je napisao/la:Šta nesposobne uprave (lige i klubova) uradiše od nekada najjače lige na svijetu. Najjaču ekipu u ligi da na njenom terenu onako izgaze, strašno
. Kad malo bolje razmilim pa i bolje je što Intera nema u CL, nama Cagliari zabije za poluvrijeme 4 komada na Meazzi, koliko bi nam tek Bayern namećo
.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Juve + sudije > Roma; Juve < RomaGefufna je napisao/la:Nesto si pobrkao, ta ekipa igra tek veceras

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Cemu takva panika, desavaju se ovakvi porazi. Pa i Man United je znao popiti 6 komada od Citya..
Ista ta Roma je nedavno razvalilia CSKA 5:1 i ista ta Roma ce boriti sa Cityem za prolaz dalje. Ako su pametni, nauciti ce neke stvari iz ovog poraza.
Ista ta Roma je nedavno razvalilia CSKA 5:1 i ista ta Roma ce boriti sa Cityem za prolaz dalje. Ako su pametni, nauciti ce neke stvari iz ovog poraza.
GefufnaGefufna je napisao/la:Nesto si pobrkao, ta ekipa igra tek vecerasBiscione je napisao/la:Šta nesposobne uprave (lige i klubova) uradiše od nekada najjače lige na svijetu. Najjaču ekipu u ligi da na njenom terenu onako izgaze, strašno
. Kad malo bolje razmilim pa i bolje je što Intera nema u CL, nama Cagliari zabije za poluvrijeme 4 komada na Meazzi, koliko bi nam tek Bayern namećo
.

-
- Kontakt:
Tek kad ga nema na sredini vidi se koliko je Pjanic bitan za igru Rome.
Pjanic nije mogao igrati od pocetka jer je imao blagu povredu.
E moj Gervinho koji si ti kloc,sa ovakvim napadacima dugo jos necemo skudeto osvojiti.
Saba majstore dovedi vise tog napadaca,ne daj da srce pati.
E moj Gervinho koji si ti kloc,sa ovakvim napadacima dugo jos necemo skudeto osvojiti.
Saba majstore dovedi vise tog napadaca,ne daj da srce pati.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Pozdrav braći Romanistima! 

Pozdrav brate
Veceras gazimo Cesenu,trebalo bi
Veceras gazimo Cesenu,trebalo bi

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Mnogo investitora iz uprave Rome u novom LA timu koji ce poceti igrati tek 2017
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p3807021
LAFC

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p3807021
LAFC

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
- Kontakt:
Izgleda da ono samaranje od Bayerna nije bilo nimalo slucajno. Da Napoli ima malo bolju realizaciju do sada su mogli voditi 4 ili 5 razlike.
Sramota za klub koji pretenduje da osvoji prvenstvo.
Sramota za klub koji pretenduje da osvoji prvenstvo.
Kako losa odbarana u Rome, a nije ni cudo kad 3 grka igraju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja kako znam Grci predstavljaju sinonim za odbranu jer su oni godinama postavljali standarde pogotovo u ono vrijeme kad su osvojili EP, stoga ovaj post iznad nema bas nekog smisla.
Roma je tanka u sredini jer nema De Rossija koji razbija protivnicke napade.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Ja kako znam Grci predstavljaju sinonim za odbranu jer su oni godinama postavljali standarde pogotovo u ono vrijeme kad su osvojili EP, stoga ovaj post iznad nema bas nekog smisla.
Tanak je i golman i stoperi. Ne pomaze tu ni deset DDR. Nema Benatije , nema odbrane.
A evo, umalo da nema ni Naingolana. Njegova sreca da ovaj sudija nerado daje crvene, jer bi mu od deset sudija devet njih dalo direktan crveni.
Mora odbrana biti loša, kad su igrala 4 rezervna odbrambena igrača. Ja ne znam koja bi ekipa imala dobru odbranu, a da stavi 4 rezerve. Cole-Castan-Astori-Maicon su prve opcije u zadnjoj liniji + na sredini De Rossi i Strootman nisu igrali, koji bi inače pojeli Napolijev vezni red. I šta onda očekivati? Pa izbaci Realu Marcela-Ramosa-Pepea-Carvajala i na sredini Modrića i Kroosa, a ubaci njihove rezerve, da vidim kako će oni odigrati
Roma izvlači maksimum iz ovoga što ima. Svaki meč nam fali 5 igrača, još kad dodaš da mora i Rudi nekad malo rotirati, ne mogu istih 11 svaki meč počinjati, dođeš do toga da se Roma nakon 10-ak kola s kombinovanim timom nalazi na 2. mjestu i u seriji A i u LP, što je odlično obzirom na okolnosti. Jedino što ovoj ekipi fali je kvalitetan napadač, a upravi svaka čast što nisu doveli kilera u špicu.

Roma izvlači maksimum iz ovoga što ima. Svaki meč nam fali 5 igrača, još kad dodaš da mora i Rudi nekad malo rotirati, ne mogu istih 11 svaki meč počinjati, dođeš do toga da se Roma nakon 10-ak kola s kombinovanim timom nalazi na 2. mjestu i u seriji A i u LP, što je odlično obzirom na okolnosti. Jedino što ovoj ekipi fali je kvalitetan napadač, a upravi svaka čast što nisu doveli kilera u špicu.

Razlika između ovogodišnje Rome i one od prošle godine, jer je u odbrani bio Benatia koji je odigrao sezonu pa možda i karijere, a isto tako Roma je prošle godine igrala samo ligu, tako da su mogli dobro rasporediti snagu, kao Juventus u prvoj sezoni pod Conteom. Ove sezone mnogo više utakmica, više povreda, više umora samim tim nema više lepršavu utakmica nego se ide na rutinu, pored toga prošle godine mnoge su ekipi drzgačije pristupale utakmicama Rome, dok je to ove sezone potpuno drugačije.
Roma ima finu osnovu fali im taj napadač najviše i još par igrača, igraju modernu formaciju. Najbolje bi bilo da se Totti oprosti na kraju sezone (iako teško je to navijačima Rome prihvatiti, kao nama sa Del Pierom), i biće to mnogo jača ekipa od ove trenutno.
Roma ima finu osnovu fali im taj napadač najviše i još par igrača, igraju modernu formaciju. Najbolje bi bilo da se Totti oprosti na kraju sezone (iako teško je to navijačima Rome prihvatiti, kao nama sa Del Pierom), i biće to mnogo jača ekipa od ove trenutno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Koliko nesreće za Florenzi-a.
" onclick="window.open(this.href);return false;

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- BavaracZenica
- Kontakt:
Grande Totti
Ak u hladnoj Rusiji izborite pobjedu, mislim da ce Bayern pomoc te da cete vec osigurat drugo mjesto, mislim bar biti blizu
Jer imate kvaliteta vise od Citya da prodjete..

Ak u hladnoj Rusiji izborite pobjedu, mislim da ce Bayern pomoc te da cete vec osigurat drugo mjesto, mislim bar biti blizu

Jer imate kvaliteta vise od Citya da prodjete..
FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.