Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Slazem se, nisam ni rekao da ce Paun tako olako prihvatiti funkciju!
Ako je neko temeljan i detaljan, onda je to on...a to nam upravo i treba..
Medjutim, nisam preveliki optimista, nadam se da se varam, aki ipak ocekujem izjavu tipa: Nisam selektirao i vodio ekipu kroz kvalifikacije, ne zelim da se kitim tudjim perjem itd...
Ako je neko temeljan i detaljan, onda je to on...a to nam upravo i treba..
Medjutim, nisam preveliki optimista, nadam se da se varam, aki ipak ocekujem izjavu tipa: Nisam selektirao i vodio ekipu kroz kvalifikacije, ne zelim da se kitim tudjim perjem itd...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne poredim. Naravno.NeshaFCB je napisao/la:Jedno je A selekcija, drugo su omladinske. Pritisak je neuporediv.
Po meni Paun mora da trazi te uslove.
Medjutim i tajming je povoljan za njega.
Do sada su sve bila nagadjanja, ovo su prvi pregovori saveza sa jednim kandidatom.
Kokeza nije budala. Bira prvo najboljeg i u narodu najpopularnijeg... Jaca i sebi poziciju...
Apsurd: oni koji su mjesecima pljuvali po Muslinu i prizivali Veljka i Sergeja, sada se kunu u Muslina i pljuju po Veljku i Sergeju...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
- alan_kardec
- Kontakt:
paunović

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zivkovic, Radonjic i Krsticic dobili dodatni poziv u A-reprezentaciju za azijsku turneju!
Tri igraca koji ove jeseni igraju odlican fudbal...
Tri igraca koji ove jeseni igraju odlican fudbal...
Vraceni Sergej i Zile...
Nema S. Mitrovica...
Crnogorci za Sergeja i Radonjica dobili *urac...
Kaparisan Svilar...
Sve u par dana obavljeno...
Nema S. Mitrovica...
Crnogorci za Sergeja i Radonjica dobili *urac...
Kaparisan Svilar...
Sve u par dana obavljeno...
Ma jok... A evo i Radonjića... Aj i nekako ali Krstičić?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako je vec morao neko jos iz Zvezde, onda velika nepravda prema Saviću...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zvezda je zasluzeno prva u prvenstvu, igra odlicno u Evropi...DANTES je napisao/la:Ma jok... A evo i Radonjića... Aj i nekako ali Krstičić?!
Ali u pravu si! Radonjica i Krsticica zvat' pored zivih Radina, Jevtovica, Marjanovica, Pantica i Djurickovica?!
- krlekapiten
- Kontakt:
Ni Radonjić, ni Živković, ni Krstičić nisu zaslužili poziv.
Na pripremne - da!krlekapiten je napisao/la:Ni Radonjić, ni Živković, ni Krstičić nisu zaslužili poziv.
Probaj - pa vidi mogul' pomoci!
Mada eto ''bolji'' je Gudelj... Odnosno Milunovic cija odbrana popije 5 komada od mrtvog Kelna...
Ja bih na pripremne zvao i Ozegovica, Savica, V. Jovanovica, Gajica, Djurdjevica, Zdjelara, Radoju, Jovica, Jojica, Pejcinovica, Lazovica, Brasanca...
Ne kosta nas!
To mogu da rade Nijemci i Brazilci, a mi ne?!
90-ih se pored Mijata, Deje, Mihe isprobavalo po 40-ak igraca! Sjetite se Bolica u Zagrebu...
Pametan selektor ako ima bazu od 40-50 dobrih igraca - koristi je. A mi je ponovo posle 17-18 godina imamo!
Pa jel' treba ponovo da se sve opet ponavlja sa nepozivanjem brojnih koji zasluzuju sansu da se dokazu ?!?!?!?!?!?!
Treba misliti i na period posle mundijala... Muslin je bivsi !!! Treba gledati u buducnost !!!
Opet ne valja nista?!DANTES je napisao/la:Ma jok...
Ne valja sada rad saveza, a oni vam ispunili sve zelje! Smakli Muslina, pozvali Sergeja i Zileta, pregovaraju sa Veljkom... Fali jos Gudelj vjerovatno...
Pa jel' se moze ovom narodu udovoljit' ???
Tebe ipak drzim za ozbiljnog forumasa, za razliku od Magice kome u zivotu niko i nista ne valja... Covjek 'ladno prizeljkuje katastrofe od Njemacke/Brazila, a zeli da govori ''za dobro'' srpskog fudbala...
A od njega ovde jos nista ne procitah sto ima veze sa fudbalskom igrom ili taktikom. Ne zanima ga. Nijedan predlog, ideju, samo pljuvacinu i politikantstvo. Dok se od ''Bertansa'', ''Nese'', ''Marconata'', ''Alana'', ''Tristana'', ''Djoleta'' i drugih moze mnogo sto-sta dobrog procitat'!
A imam i jedno kontrapitanje: gdje to politika ne postavlja prvog covjeka fudbalskog saveza ???
Ljudi pripremne i služe da se prilika da i onima koji možda nisu u prvom planu.
Svi mi znamo šta možemo očekivati od Matića, Ivanovića, Kolarova, ajde da vidimo ove novajlije ima li materijala za nešto ozbiljnije od provjere u Aziji.
Ono što je u ovom trenutku daleko bitnije od dodatnih pozivnica jeste da se što prije izabere selektor. Nadam se Veljku, ali ako on već u ovom trenutku ne želi preuzeti odgovornost, onda nek to bude neko drugi, ali da se riješi taj bitan detalj za reprezentaciju. Čak sam nekog mišljenja da bi možda i Mladen Krstajić bio solidna opcija, ako već Veljko i još par njih ne želi ili bar ne želi nakon smjene Muslina sjesti na klupu. Cijenim da je Krstajić strašan motivator, e sad ne znam da li on uopšte ima licencu i da li bi on uopšte preuzeo ogromnu odgovornost.
Odgledah danas na preskoke Kijevo-Napoli. Tomović sasvim dobro odigrao.
Propustih sinoć, vidim da je i Brašanac bio starter u Primeri.
Svi mi znamo šta možemo očekivati od Matića, Ivanovića, Kolarova, ajde da vidimo ove novajlije ima li materijala za nešto ozbiljnije od provjere u Aziji.
Ono što je u ovom trenutku daleko bitnije od dodatnih pozivnica jeste da se što prije izabere selektor. Nadam se Veljku, ali ako on već u ovom trenutku ne želi preuzeti odgovornost, onda nek to bude neko drugi, ali da se riješi taj bitan detalj za reprezentaciju. Čak sam nekog mišljenja da bi možda i Mladen Krstajić bio solidna opcija, ako već Veljko i još par njih ne želi ili bar ne želi nakon smjene Muslina sjesti na klupu. Cijenim da je Krstajić strašan motivator, e sad ne znam da li on uopšte ima licencu i da li bi on uopšte preuzeo ogromnu odgovornost.
- alan_kardec
- Kontakt:
Apsolutno.marconato je napisao/la:Ako je vec morao neko jos iz Zvezde, onda velika nepravda prema Saviću...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
+1NeshaFCB je napisao/la:Ljudi pripremne i služe da se prilika da i onima koji možda nisu u prvom planu.
Tomovic je danas bio igrac utakmice u Veroni. Pokupio je sve lopte... Mislim da mu je danasnji mec bio jedan od najboljih u karijeri...
O Mladenu kao treneru ne mogu sudit', o Mladenu covjeku - sve naj, naj!
koji radin, qrac palac ?Mirko je napisao/la:Zvezda je zasluzeno prva u prvenstvu, igra odlicno u Evropi...DANTES je napisao/la:Ma jok... A evo i Radonjića... Aj i nekako ali Krstičić?!
Ali u pravu si! Radonjica i Krsticica zvat' pored zivih Radina, Jevtovica, Marjanovica, Pantica i Djurickovica?!
radonjić ne postoji od gola krasnodaru..
što rekoše samo savić iz ove patetične lige i stojke..niko više. krstičić da valja, ne bi igrao ovu ligu u ovim godinama..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
''po meni Srpska repka je jako precijenjena'' - ovo je rekla-kazala... Parametri?!fininho je napisao/la:smjeniti selektora,koji je poslje 8 godina,repku odveo na veliko takmicenje sigurno ne moze biti dobra stvar.po meni Srpska repka je jako precijenjena,kad se pogleda kvalitet rostera.u ovoj ekipi ima samo 1 igrac,za kojeg se moze reci da je WC igrac i to je Matic.ali Matic je prvenstveno defanzivac,njegova glavna zadaca u klubu je da cuva ledja Pogbi,dok Pogba kreira i trazi asistencije.Matic nije taj koji dirigira igru i zbog kojeg bi ekipa igrala dobro i efikasno.najbolji ofenzivac Srbijanske repke je Dusan Tadic,igrac koji ni u jednome prosjecnome Sauthamptonu nema neke bitnije role.tu su jos Ljajic,nekad rezerva prosjecnog intera,danas prvotimac Torina i Mitrovic rezerva Newcastla.
sto se tice defanzive to je situacija malo bolja.Kolarov,Ivanovic,Nastasic.,su dobri igraci,mozda oni nisu najvisa klasa,ali svakako da se radi o jako kvalitetnim igracima.
sto se tice ovih mladjih 21/22 koji su prije 2 godine osvojili Mundijalito,nijedan od njih do sad nije pokazao,da bi mogao postati svjetska klasa.Zivkovic igra nesto u Benfici,ali statistika mu je porazna.1 asistencija na 6 mjeseci,je jako losa statistika za krilnog napadaca,koji igra u prosjecnoj ligi.Grujic igra za u23 Liverpoola,radi se o ispod prosjecnom takmicenju za mlade talente 2. klase.tu je i Milinkovic Savic(porijeklom nas Bosanac) koji nekako odskace kvalitetom od ovih ostalih mladjih,ali ja u njemu ne vidim nekog WC potenciala.radi se o klasicnom Srpskom veznjaku(matic,stankovic,grujic,jugovic.,.) visok,snazan,jak u duelima,kvalitetan sut i ubacaji,ali u tehnickome smislu daleko iza Pjanica,Modrica,Kovacica.milinkovic savic ako ce se dalje razvijati i napredovati,mislim da bi mogao napraviti veliku karijeru u Italiji,moguce i u premier ligi,ali tamo bi vjerovatno bio primoran igrati na istoj poziciji kao Matic,znaci klasicnog Defanzivnog veznog.
u Rusiji od Srbije ne ocekujem da ce proci grupu ali sam siguran da protiv Srbije nikome nece biti lako,jer Srbija se zna vrhunski braniti.u prvih 11 najcesce bude 7-8 defanzivaca i 2-3 ofanzivna igraca,tako da Srbija igra kompaktno i tvrdo.po meni je nasa repka sa Pjanicem i Dzekom na celu,kvalitetnija od Srpske,ali Srbi imaju za razliku od nas sirinu,a mi te sirine u rosteru nemamo.
evo to je neka moja analiza Srpske repke,za koju cu u Rusiji svim srcem i navijati,kao sto i inace navijam za sve ex Jugo repke
''ali Matic je prvenstveno defanzivac,njegova glavna zadaca u klubu je da cuva ledja Pogbi,dok Pogba kreira i trazi asistencije'' - uloga u klubu i reprezentaciji ne mora da bude ista. Eureka. Nemanja nije mnogo polivalentan, ali ni jednosmjeran igrac. U Benfici i reprezentaciji - dokazao.
''najbolji ofenzivac Srbijanske repke je Dusan Tadic'' - srpska reprezentacija...
''Dusan Tadic,igrac koji ni u jednome prosjecnome Sauthamptonu nema neke bitnije role'' - tacno. Grije tribine iz nedelje u nedelju...
''Mitrovic rezerva Newcastla.'' - zbog cestog budalasanja. Talentovanijeg spica trenutno od njega nemaju... Koliko ''ne zna'' vidjeno je u kvalifikacijama...
''sto se tice ovih mladjih 21/22 koji su prije 2 godine osvojili Mundijalito,nijedan od njih do sad nije pokazao,da bi mogao postati svjetska klasa.'' - tacno. Nivo Badnjevca i Sloge iz Lipnickog Sora...
''Zivkovic igra nesto u Benfici,ali statistika mu je porazna.1 asistencija na 6 mjeseci,je jako losa statistika za krilnog napadaca,koji igra u prosjecnoj ligi'' - krivci su doktori Benfike. Ne daju povrijedjenim igracima da igraju...
''Grujic igra za u23 Liverpoola,radi se o ispod prosjecnom takmicenju za mlade talente 2. klase.'' - tacno. Premier League je takodje takmicenje 2. klase. A Grujic potplacuje Klopa da ga drzi u protokolu od prvih 16 igraca Liverpula i ubacuje u drugom poluvremenu pri povoljnom rezultatu da ''zategne'' sredinu i skok-igru...
''tu je i Milinkovic Savic(porijeklom nas Bosanac)'' - otac mu je jos uoci rata zbris'o za Becej, na vrijeme... Sergej je Novosadjanin. Vojvodjanin. Bacvanin. Sumnjam da ljeti paradira po Sanskom Mostu...
''ali ja u njemu ne vidim nekog WC potenciala'' - jedan si od rijetkih...
''ali tamo bi vjerovatno bio primoran igrati na istoj poziciji kao Matic,znaci klasicnog Defanzivnog veznog'' - Sergej je upravo antipod Maticu...
''u prvih 11 najcesce bude 7-8 defanzivaca i 2-3 ofanzivna igraca'' - vidjecemo tek ko ce i kako voditi ekipu...
''po meni je nasa repka sa Pjanicem i Dzekom na celu,kvalitetnija od Srpske,ali Srbi imaju za razliku od nas sirinu,a mi te sirine u rosteru nemamo.'' - ovo jedno drugo iskljucuje...
Protiv BATE-a i Arsenala nista?!DANTES je napisao/la:koji radin, qrac palac ?Mirko je napisao/la:Zvezda je zasluzeno prva u prvenstvu, igra odlicno u Evropi...DANTES je napisao/la:Ma jok... A evo i Radonjića... Aj i nekako ali Krstičić?!
radonjić ne postoji od gola krasnodaru..
što rekoše samo savić iz ove patetične lige i stojke..niko više. krstičić da valja, ne bi igrao ovu ligu u ovim godinama..
Krsticic je dosao da bi igrao u EL i igra je odlicno, ne da bi se ''dokazivao'' u SLS. Kao i Tosic u Partizan...
da oni valjaju(krstičić i tošić) igrali bi vani... šta arsenal? uzeli bod zahvaljujući saviću.. u beogradu se mali nije vidio, a prije meča nešto kao prijetio beljerinu.. 
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mirko, imamo boljih igraca po inostranstvu, kako od Krstičića, tako i od Tošića...
''Milinkovic Savic za 3 mjeseca ulazi u 24 godinu,a do sad ni jedne velike utakmice na najvisem nivou nije odigrao.'' - Sergeja si vjerovatno pomijesao sa bratom mu Vanjom. Vanja ne igra u polju. On brani. Pa ne igra u polju na najvisem nivou...fininho je napisao/la:JOVO burazeru,nisam siguran o cemu si pisao,jer slabo citam Cirliicu,ali vidim da je vecina tvog posta namjenjena Milinkovicu Savicu.oko Milinkovic Savica se je u zadnje vrijeme digla velika fama,prvenstveno u Srbiji i Italiji,ali to nije nista novo.lani je sicna situacija bila oko Belotija.najbolji napadac,100 mil eura.trazi ga real,barca,guardiola,murinho a na kraju se ispostavilo,da nitko osim prosjecnog Milana,nije poslao ponude za Belotija,.kad je covjek citao talijanske medije,cinilo mu se kao da se radi o novome Messju,Ronaldu.,.a ne kalsicnom target manu.Milinkovic Savic za 3 mjeseca ulazi u 24 godinu,a do sad ni jedne velike utakmice na najvisem nivou nije odigrao.
a sto se tice pobjede na Mundijalitu,to prakticki nista ne znaci.ceska u 20 je prije 9 godina osvojila mundijalito i iz te ceske generacije,nijedan igrac nije napravio velike karijere.slicno je i sa pobjednickom generacijom Malija,Gane.,.,pogledaj samo roster Brazila,sa kojim je Srbija igrala finale prije 2 godine.nije tu bilo ni Gabriela Jesusa,ni Barbose,ni Richalirsona.,.zato jer najbolji Brazilski,Argentinski.,.talenti vec sa 17-18 godina igraju sa Seniorske selekcije.ova u 20,u 21 takmicenja,pa to su takmicenja za talente 2. klase,za igrace koji se jos nisu afirmirali u seniorskom fudbalu.najcesce na takvim takmicenjima pobjedi najstarija i fizicki najjaca ekipa,kao sto je bila Srpska.pa vasi talenti Grujic,Zivkovic,Savic svi vec 22 godisnjaci a igraju za U21.
''a sto se tice pobjede na Mundijalitu,to prakticki nista ne znaci'' - Maradona, Figo, Mesi, Cavi i mnogi drugi asovi bili totalni dunsteri u tom uzrastu...
''ceska u 20 je prije 9 godina osvojila mundijalito i iz te ceske generacije,nijedan igrac nije napravio velike karijere.slicno je i sa pobjednickom generacijom Malija,Gane'' - Cesi i Malijci nikada nisu osvojili!
''zato jer najbolji Brazilski,Argentinski.,.talenti vec sa 17-18 godina igraju sa Seniorske selekcije'' - Mesi je ponavljam dunster, a reprezentacije Brazila i Argentine ce u Rusiju putovati djuture sa roditeljima igraca ili pismenim punomocima roditelja zbog granicne kontrole...
''ova u 20,u 21 takmicenja,pa to su takmicenja za talente 2. klase,za igrace koji se jos nisu afirmirali u seniorskom fudbalu'' - ma FIFA bi to trebala zabranit'!
''najcesce na takvim takmicenjima pobjedi najstarija i fizicki najjaca ekipa,kao sto je bila Srpska'' - ova ''argumentacija'' je pobijedila !!!
''pa vasi talenti Grujic,Zivkovic,Savic svi vec 22 godisnjaci a igraju za U21'' - eno ih na spisku A-reprezentacije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.