Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Od toliko telefona vi se zamarate Iphoneom ali non-stop, ako je tolika kanta ne znam sto uopste nacinjete tu temu.

FK Željezničar
Chelsea FC
						Chelsea FC
Pa kada je najskuplji 
Uvijek je ista priča, telefon je vrhunski, sve oko njega je super, ali cijena je smiješna.
Isto Mac, precijenjeo smeće

Uvijek je ista priča, telefon je vrhunski, sve oko njega je super, ali cijena je smiješna.

Iphone smece a toliko zayebani Samsung napravio Note7 koji eksplodira dok se puni.Neutral je napisao/la:Pa kada je najskuplji

FK Željezničar
Chelsea FC
						Chelsea FC
Nije GalaxyKeenan.- je napisao/la:Iphone smece a toliko zayebani Samsung napravio Note7 koji eksplodira dok se puni.Neutral je napisao/la:Pa kada je najskuplji

http://www.smh.com.au/technology/mobile ... qirdx.html

Note 7 povucen iz prodaje.Neutral je napisao/la:Nije GalaxyKeenan.- je napisao/la:Iphone smece a toliko zayebani Samsung napravio Note7 koji eksplodira dok se puni.Neutral je napisao/la:Pa kada je najskuplji
http://www.smh.com.au/technology/mobile ... qirdx.html

FK Željezničar
Chelsea FC
						Chelsea FC
Hejteru Samsung-a, samo Lg, ostali im nisu do koljea 

To to, LG je zakon.Neutral je napisao/la:Hejteru Samsung-a, samo Lg, ostali im nisu do koljea

FK Željezničar
Chelsea FC
						Chelsea FC
Samsung i LG 
zadnjih godina g2 pa g3 savrseno rade.
Iduce godine aBd na proljece planiram s7edge ili ako Bayern uzme LP onda Burza casti iphone 6

zadnjih godina g2 pa g3 savrseno rade.
Iduce godine aBd na proljece planiram s7edge ili ako Bayern uzme LP onda Burza casti iphone 6

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
						Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Uskoro dobijam najbolji telefon na svijetu, da ga je imao fahro ne bi pao  

Zna li neko gdje mogu promijeniti display za ovaj mobitel? Napukao je, radi sve, ali hoću da promijenim.
Emultor je čudo, kopira sve moguće aplikacije, isto kao da imaš emultator na pc-u od gameboy-a. Sigurniji od kondoma, vrhunski mobitel. Ovi noviji se mogu break 

Inače sam desna ruka amira zukica, pa mi treba sigurnost 

Zna li neko gdje mogu promijeniti display za ovaj mobitel? Napukao je, radi sve, ali hoću da promijenim.
Emultor je čudo, kopira sve moguće aplikacije, isto kao da imaš emultator na pc-u od gameboy-a. Sigurniji od kondoma, vrhunski mobitel. Ovi noviji se mogu break

Inače sam desna ruka amira zukica, pa mi treba sigurnost

- 
				BordoArmy88
- Kontakt:
131k u jednom danu, pitam se hoće li ostati klip jer jabuka voli  kuknjava  kuknjava  kuknjava 
Niko nije odgovorio da li ima neki servis koji mijenja Blackberry display?

Niko nije odgovorio da li ima neki servis koji mijenja Blackberry display?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
PrejakoBordoArmy88 je napisao/la:

Ali i istinito haha.
 Ali i istinito haha.A ovo sto neko prije rece da sa istog mjesta lg uhvati wi-fi sigmal prije iphonea ja mogu potvrdit. Sestra sa lg g3-com iz stana uhvati signal koji ja sa iphone 6 nisam mogao, isto tako i kad sam imao 5s.
Iphone je kvalitetan nema sta, najvise mi se svidja dizajn (5s
 ) i materijal izrade, kvalitet izrade uopceno.  Ios je limitiran ali kvalitetan, meni licno se svidja vise nego  android, ali reci da je iphone ili ios bolji od bilo kojeg android high end telefona je smijesno. Pa samsung je davno pretekao iphone i po inovativnosti a i po kvalitetu izrade. Prije su jabukoljubci imali argument kako je samsung plastican, a sada nemaju apsolutno nikakav.
 ) i materijal izrade, kvalitet izrade uopceno.  Ios je limitiran ali kvalitetan, meni licno se svidja vise nego  android, ali reci da je iphone ili ios bolji od bilo kojeg android high end telefona je smijesno. Pa samsung je davno pretekao iphone i po inovativnosti a i po kvalitetu izrade. Prije su jabukoljubci imali argument kako je samsung plastican, a sada nemaju apsolutno nikakav. Cuj sistem na iphoneu fercera bolje nego na nekom androidu... Pa to moze rec samo neko ko nikad nije koristio android ili neko ko laze. Androidi prestali stekat prije 5 godina, halo..
I zakljucak mi je da nikad u zivotu ne bi dao na prestiz u drustvu (jedino sto dobijes sa tom jabukom a ne dobijes sa nekim android masinicom) nekih 1500-2000km! To moze samo neko kome nije stalo do love, ima je kao pljeve ili neki ko je samo glup.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kontam kupit mobitel,ali nista iznad 300 KM,je li vrijedi uopste gledati ove kineske marke, gledo sam neke recenzije na Bluboo Maya, i ne cini mi se los, jel ima ko kakvih iskustava sa tim mobitelom, ili nesto bolje da predlozi za te pare? 
Vazne su mi samo kamere i solidna baterija..Da li vrijedi rizikovati sa ovim kinezima, garancija je na godinu..

Vazne su mi samo kamere i solidna baterija..Da li vrijedi rizikovati sa ovim kinezima, garancija je na godinu..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
						puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ne znam sta bih ti rekao... nova Dacia ili polovan Audi 2008 godina 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
						Memento Mori...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sa takvima se ne ulazi u raspravu, samo njima se mogu prodati bežične slušalice samo zato jer su ove sad ´remarkable´Neutral je napisao/la:Kad ces cuti od korisnika jabuke da je nesto precijenjeno? Nikad.
Ipad dva je godinama tu. Poznanik uzeo dvicu air 600 eura, sto, cisto da upravlja lakse dronom, tj da lakse prebaciva sve.
gledao onu prezentaciju i nakon nekog vremena samo čuo remarkable, remarkable, kao kad je microsoft predstavljao xbone pa samo opleli - tv tv tv
i da, ljud plješču kad su najavili neke čita nove, fičre, kao što je water and dust resistant, stereo zvučnici, a da ne spominjem ko je to prije ´otkrio´
čak je tu neki image signal procesor, zaduzen za processing slika, iako je jedna nokia 808 pureview imala zaseban gpu za processing, appleovcama je ovo nesto revolucionarno.
i povrh svega, antena ide drugačijim ´smijerom´ i to je dovoljno da apple plasira iphone 7 sa novim dizajnom. bez obzira što je taj isti dizajn star evo već treću godinu. mada ovo već nije ništa novo, vidjeli smo tu i iphone 5se, koji je isti kao iphone 5, također dizajn star 3 godine.
jednostavno, ljudi imaju dobar marketing, mogu podvaliti bilo šta i prodaće.
jedino u čemu je apple bez konkurencije je sama update politika, i to bi se dalo kako mjeriti sa nexus uređajima, sve ovo ostalo nije vrijedno poređenja.
ne omaložavam nikoga, nego samo govorim neke činjenice, čast izuzetcima svakako, ima ljudi koji jednostavno vole taj ekosistem, i drže se toga, što poštujem, jer što ti se sviđa držiš se toga i nema problema.
i sam razmišljam o prelasku na iphone nekada u budućnosti, iz razloga samo da isprobam ios, mada čim isti uzmem u ruke duže od 15 minuta, dosadi.
Ja koliko sam vidio ni novi S7 se ne razlikuje od S6 Galaxya pa niko nije pricao o tome kao sto se prica o novom Iphoneu.

FK Željezničar
Chelsea FC
						Chelsea FC
- theboss_RD07
- Kontakt:
- 
				jasko_juve
- Kontakt:
Da li neko ima instalation file za viber za windows phone 8.1.?? Ne mogu instalirat viber nema sanse da ovaj lumia denim, pise da mi je "number invalid". Bio sam na windows 10, puno bugova pa se vratio ovamo i viber nema sanse instalirat..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jasko_juve je napisao/la:Da li neko ima instalation file za viber za windows phone 8.1.?? Ne mogu instalirat viber nema sanse da ovaj lumia denim, pise da mi je "number invalid". Bio sam na windows 10, puno bugova pa se vratio ovamo i viber nema sanse instalirat..
Mislim da ga i neces moci inst.
Citao saam negdje ko je bio na insideru na 10. sad ako se vrati na 8.1 da zaboravi na viber.
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.