Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Nije bio na klupi, mislim da je to zbog one povrede sa zagrijavanja protiv Ajaxa u četvrtak.
Piše na rezultatima (koliko je njima vjerovati) da je povreda prepona u pitanju, sad koliko je to ozbiljno ne znam.
Piše na rezultatima (koliko je njima vjerovati) da je povreda prepona u pitanju, sad koliko je to ozbiljno ne znam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Defanzivac Šalkea Sead Kolašinac nije još potpisao ugovor ni sa kim, a bira između Arsenala i Milana, rekao je otac igrača Faik Kolašinac.
b92
b92
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nije lako birati medju ta dva tima, jeden ni drugi nece nista osvojiti narednih 5 godina mozda Mickey Mouse kup s Arsenalom ali u Milanu pored Juventusa nema sanse ljudi ce dominirati ligu jos dugo. Mislim da bi legao perfektno u sistemu kod Chelsea igraju na snagu i dosta brzine prema naprijed al eto ako nema mogucnosti kod njih prije bi otisao u Arsenal nego Milan
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pri odabiru kluba Seo bi se trebao uciti na primjeru Asmira Begovica. Sto se reprezentacije tice koja je meni osobno prioritet u odnosu na igrace pojedinacno vrlo je vazno da imaju mjeru. Sto Asmir ima od poneke osvojene titule ako grije klupu u svom klubu. Miralem je za razliku od njega odabrao klub po mjeri u kojem je napredovao i na kraju sage dosao do velikana. Zato mislim da su Arsenal i Milan bas klubovi po mjeri za naseg Sea.Nerminovic je napisao/la:Nije lako birati medju ta dva tima, jeden ni drugi nece nista osvojiti narednih 5 godina mozda Mickey Mouse kup s Arsenalom ali u Milanu pored Juventusa nema sanse ljudi ce dominirati ligu jos dugo. Mislim da bi legao perfektno u sistemu kod Chelsea igraju na snagu i dosta brzine prema naprijed al eto ako nema mogucnosti kod njih prije bi otisao u Arsenal nego Milan
Idealne sredine za onaj zadnji iskorak koji bi trebao za 2-3 godine biti kruna njegove karijere.
Bolje prvi tim Milana nego klupa Juventusa.
Makar po mom misljenju.
- nextterrain
- Kontakt:
Milan će od iduće sezone biti itekako konkurentan, prvo u Seriji A, pa tako i u Europi. Milan mu može garantovati startnu postavu i mislim iduće sezone LE, kao i Arsenal, na njemu je da odluči 
Ma kakva Italija, ako već bira između Arsenala i Milana bolje onda u Arsenal ipak je to Engleska liga koja bi njemu itekako odgovarala.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
celikmilan
- Kontakt:
Milanu bi pravo dobro došao, uostalom kome ne bi? Naravno bi volio da pređe tamo ali imaćemo veliku konkurenciju širom Evrope. Da li bi on želio da pređe u Italiju da poveća našu koloniju tamo i to svi igraju za velike klubove ili da bude prvi igrač a koji nije golman da igra u Engleskoj bar što se tiče Premier Lige to ne znamo. Ali ipak mislim da će sve zavisiti od toga ko mu daje više novca.
-
jasko_juve
- Kontakt:
Ma kakav Milan, nećkaju se citavo vrijeme i odyebao ih je Sejo... 4,5m funti godisnji ugovor uskoro potpisuje 
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Džeko, Konja.celikmilan je napisao/la:Da li bi on želio da pređe u Italiju da poveća našu koloniju tamo i to svi igraju za velike klubove ili da bude prvi igrač a koji nije golman da igra u Engleskoj bar što se tiče Premier Lige to ne znamo.
- sagitarius
- Kontakt:
BesicZglavkar je napisao/la:Džeko, Konja.celikmilan je napisao/la:Da li bi on želio da pređe u Italiju da poveća našu koloniju tamo i to svi igraju za velike klubove ili da bude prvi igrač a koji nije golman da igra u Engleskoj bar što se tiče Premier Lige to ne znamo.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Eh, kad je Konjic dominirao u Derby County i Coventry-u. 
Hajde vise hoces li preci gdje...
Idi u Liverpool kod Kloppa, tu ce ti biti najbolje, plus LP...u trofejni klub koji se polahko s Kloppom, vjerujem, vraca na stare staze slave.
Mani se Arsenala i Milana.
Idi u Liverpool kod Kloppa, tu ce ti biti najbolje, plus LP...u trofejni klub koji se polahko s Kloppom, vjerujem, vraca na stare staze slave.
Mani se Arsenala i Milana.
Pa gdje će tek je april ?
Isto mu ga dodje Arsenal ili Liverpool. I ja bih više volio da predje kod Klopa ali i Arsenal je odličan izbor.
Isto mu ga dodje Arsenal ili Liverpool. I ja bih više volio da predje kod Klopa ali i Arsenal je odličan izbor.
- Marsal
- Kontakt:
U oba tima bi bio prvi izbor. To je sigurno!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- JavierBosnia
- Kontakt:
Igra u Salkeu koji je ruku na srce tanak klub. Ne treba da ostane tu ni mjesec vise po zavrsetku sezone.
Salke koji nekad igra dobro nekad lose, ali je činjenica da su trenutno bliži ispadanju, nego evropi..
Salke koji nekad igra dobro nekad lose, ali je činjenica da su trenutno bliži ispadanju, nego evropi..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
celikmilan
- Kontakt:
Mislio sam sad trenutno u Premier Ligi a ne prije a na Bešu sam zaboravio. Koliko njega je ta povreda unazadila da sam i zaboravio na njega. A dobro je krenuo. Što se tiče Kolašinca ako bi prelazio u Englesku bilo bi mu tamo dobro jer bi im pravo dobro došao. Zamisli onda Merseyside Derby i duel Bešića i Kolašinca.sagitarius je napisao/la:BesicZglavkar je napisao/la:Džeko, Konja.celikmilan je napisao/la:Da li bi on želio da pređe u Italiju da poveća našu koloniju tamo i to svi igraju za velike klubove ili da bude prvi igrač a koji nije golman da igra u Engleskoj bar što se tiče Premier Lige to ne znamo.
Ali ipak ti pređi u Milan, trebamo te i čekamo te.
- Marsal
- Kontakt:
With the summer transfer window edging ever closer, there has been speculation in the media that we are close to announcing our first signing.
Arsène Wenger was asked about press reports that Schalke left-back Sead Kolasinac has penned a pre-contract agreement with the club, and also about his own future.
This is what he said:
on Sead Kolasinac and what he can say on that…
Nothing, nothing. No, we can deny that story at the moment. Nothing has been concluded with anybody.
on whether there are negotiations underway…
I think it's important we don't talk about transfers but about the semi-final of the FA Cup on Sunday.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... his-future
Arsène Wenger was asked about press reports that Schalke left-back Sead Kolasinac has penned a pre-contract agreement with the club, and also about his own future.
This is what he said:
on Sead Kolasinac and what he can say on that…
Nothing, nothing. No, we can deny that story at the moment. Nothing has been concluded with anybody.
on whether there are negotiations underway…
I think it's important we don't talk about transfers but about the semi-final of the FA Cup on Sunday.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... his-future
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Englezi vrlo rijetko ili nikad ne potvrde bosman transfere prije nego sto se dese. Mislim da je previse ozbiljnih izvora ovo najavilo da ne bi bila istina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kolasinac sigurno prelazi u ekipu koja ima Njemaca ili bar nekoga ko govori Njemacki ili je igrao u Bundesligi.Sigurno je EPL sledeca destinacija samo je pitanje koji klub,City,Liverpool,Arsenal....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Odličan transfer. Arsenal ipak ima više potencijala od Liverpoola iako su mi Redsi draži. Nadam se samo da će uložiti dosta u ekipu bez obzira na to da li ostao Wenger ili ne.
Samo ne znam da li je bolje za Arsenal da uđu u ligu prvaka ili ne. Bojim se ako izbore LP da neće uložiti u ekipu a opet ako ne izbore moguć je odlazak Alexisa.
Samo ne znam da li je bolje za Arsenal da uđu u ligu prvaka ili ne. Bojim se ako izbore LP da neće uložiti u ekipu a opet ako ne izbore moguć je odlazak Alexisa.