Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Tino ceka te mjesto u Alziru kod amidze
Ova ti je dobra. O Zuki se mislilo tj pricalo da je los covjek/igrac. A "Gotova stvar" tj Inter se sa samo tako vrati.emir79 je napisao/la:Uvijek se trudim da sam realan, ali ti nikako.Pivopija je napisao/la:
Kada imas vezu i kad se pogura u BiH svaki papir mozes brzo izvaditi, zato nemoj prosipati suplju.
Konacno malo realnosti od tebe.
Zar stvarno mislis da Safet moze uticati na ministarstvo i odluku UEFA pri dobijanju zelenog svijetla? Hajde eto ocekujem od tebe realan odgovor. Od mjeseca maja pa do debija protiv Egipta je dug period, i nije to bas neka pomoc kakvom je ti nazivas.
Mislim ovo je sve nebitno vracamo se stalno unazad, ustvari vi potencirate to vracanje bespotrebnim pljuvanjem po momku. Nije bitno hocu li ja stati u njegovu odbranu, ali ce se naci uvijek neko da odbrani momka koji nikada niti jednom rijecju nije uvrijedio nikoga. Nikada nije izasao kao pojedinci da prosipa idiotluke po novinama, nego koriste njeg da se pljuje redovno.
Ima ona stara, kako kome mislis , tako ti se i vrati.
Cek malo, hoces da kazes da je Tino pozelio sve najgore Zukanovicu i da mu se zbog toga nije ostvario transfer u Inter?soko je napisao/la: Ova ti je dobra. O Zuki se mislilo tj pricalo da je los covjek/igrac. A "Gotova stvar" tj Inter se sa samo tako vrati.
Ne grijesi dusu i popusti momka.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Znas ti dobro sta ja hocu da kazem. Ne trebam ti crtati....
Nisam nigdje rekao da je Safet uticao ni u ministarstvu, a pogotovo ne u uefi. Samo sam rekao da se kod nas papiri mogu brzo srediti. Ako je savezu neki igrac bitan, taj igrac ce ekspresno dobiti papire. Tino je promjenu sportskog cekao oko 3 mjeseca, savez papire predao krajem novembra 2013., a odobrili mu u februaru 2014. I sad ti kazes kako je Tino jos od petog mjeseca krenuo u promjenu drzavljanstva, znaci po tvome je sakupljao papire skoro 7 mjeseci + ova 3 mjeseca sto je cekao odobrenje, znaci ukupno 10 mjeseci. A nigdje ne postoji nikakva informacija da Tino od petog mjeseca skuplja papire i da je tad potpisao izjavu da zeli igrati za BiH. Hajrovic je npr. sve to rijesio za 2-3 mjeseca, znaci papire izganjao jako brzo, samo cekao oko 2-3 mjeseca kao i Tino da dobije odobrenje.emir79 je napisao/la:Uvijek se trudim da sam realan, ali ti nikako.Pivopija je napisao/la:
Kada imas vezu i kad se pogura u BiH svaki papir mozes brzo izvaditi, zato nemoj prosipati suplju.
Zar stvarno mislis da Safet moze uticati na ministarstvo i odluku UEFA pri dobijanju zelenog svijetla? Hajde eto ocekujem od tebe realan odgovor. Od mjeseca maja pa do debija protiv Egipta je dug period, i nije to bas neka pomoc kakvom je ti nazivas.
Mislim ovo je sve nebitno vracamo se stalno unazad, ustvari vi potencirate to vracanje bespotrebnim pljuvanjem po momku. Nije bitno hocu li ja stati u njegovu odbranu, ali ce se naci uvijek neko da odbrani momka koji nikada niti jednom rijecju nije uvrijedio nikoga. Nikada nije izasao kao pojedinci da prosipa idiotluke po novinama, nego koriste njeg da se pljuje redovno.
Tino se cini kao fina osoba i on je ocigledno zrtva spletkarenja svog oca i Safeta, koji su veliki manipulatori. Lazima je otisao u Brazil, preko noci postao neizostavan igrac prvih 11 i sad placa cijenu toga. Da bi dobio povjerenje vecine navijaca mora duplo vise dati nego drugi igraci, a da bi to postigao mora napraviti dobar transfer i igrati u novom klubu, i onda ce i ismijavanje i pljuvanje prestati. Ni meni se ne svidja kad se neko pljuje, ali isto tako mi se ne svidja kad me neko laze i pravi budalom, a znam da nije tako, sto je radio Safet vezano za Tinu, i onda se kod ljudi stvori revolt i potrebno je vrijeme da to sve dodje na svoje. Fakticki Tino se debelo zaduzio kod navijaca i sad mora taj dug vratiti. Nadam se da razumijes sta sam htio reci.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ponovi izreku koju sam ti napisao, jer ona tako prevodi tvoj komentarsoko je napisao/la:Znas ti dobro sta ja hocu da kazem. Ne trebam ti crtati....
Znam ja dobro sta je ko rekao, a ona se ne dotice Tine.
Izgleda treba crtati.
To je to.Pivopija je napisao/la:Nisam nigdje rekao da je Safet uticao ni u ministarstvu, a pogotovo ne u uefi. Samo sam rekao da se kod nas papiri mogu brzo srediti. Ako je savezu neki igrac bitan, taj igrac ce ekspresno dobiti papire. Tino je promjenu sportskog cekao oko 3 mjeseca, savez papire predao krajem novembra 2013., a odobrili mu u februaru 2014. I sad ti kazes kako je Tino jos od petog mjeseca krenuo u promjenu drzavljanstva, znaci po tvome je sakupljao papire skoro 7 mjeseci + ova 3 mjeseca sto je cekao odobrenje, znaci ukupno 10 mjeseci. A nigdje ne postoji nikakva informacija da Tino od petog mjeseca skuplja papire i da je tad potpisao izjavu da zeli igrati za BiH. Hajrovic je npr. sve to rijesio za 2-3 mjeseca, znaci papire izganjao jako brzo, samo cekao oko 2-3 mjeseca kao i Tino da dobije odobrenje.emir79 je napisao/la:Uvijek se trudim da sam realan, ali ti nikako.Pivopija je napisao/la:
Tino se cini kao fina osoba i on je ocigledno zrtva spletkarenja svog oca i Safeta, koji su veliki manipulatori. Lazima je otisao u Brazil, preko noci postao neizostavan igrac prvih 11 i sad placa cijenu toga. Da bi dobio povjerenje vecine navijaca mora duplo vise dati nego drugi igraci, a da bi to postigao mora napraviti dobar transfer i igrati u novom klubu, i onda ce i ismijavanje i pljuvanje prestati. Ni meni se ne svidja kad se neko pljuje, ali isto tako mi se ne svidja kad me neko laze i pravi budalom, a znam da nije tako, sto je radio Safet vezano za Tinu, i onda se kod ljudi stvori revolt i potrebno je vrijeme da to sve dodje na svoje. Fakticki Tino se debelo zaduzio kod navijaca i sad mora taj dug vratiti. Nadam se da razumijes sta sam htio reci.
Opet onPivopija je napisao/la:
Nisam nigdje rekao da je Safet uticao ni u ministarstvu, a pogotovo ne u uefi. Samo sam rekao da se kod nas papiri mogu brzo srediti. Ako je savezu neki igrac bitan, taj igrac ce ekspresno dobiti papire. Tino je promjenu sportskog cekao oko 3 mjeseca, savez papire predao krajem novembra 2013., a odobrili mu u februaru 2014. I sad ti kazes kako je Tino jos od petog mjeseca krenuo u promjenu drzavljanstva, znaci po tvome je sakupljao papire skoro 7 mjeseci + ova 3 mjeseca sto je cekao odobrenje, znaci ukupno 10 mjeseci. A nigdje ne postoji nikakva informacija da Tino od petog mjeseca skuplja papire i da je tad potpisao izjavu da zeli igrati za BiH. Hajrovic je npr. sve to rijesio za 2-3 mjeseca, znaci papire izganjao jako brzo, samo cekao oko 2-3 mjeseca kao i Tino da dobije odobrenje.
Stvar je u tome da ti ne kontas izreku.soko je napisao/la:Izgleda treba crtati.
Pises sta je izjavljivao Safet za Zukanovica, a onda spominjes propali transfer Tine u Inter.
Da ti ponovim , "Kako kome mislis, tako ti se vrati"
Ne, kad ti sve znas u Susicu kako ne znas da je on izjavio transfer u Inter je završena stvar i Tino Sven treba samo otputovati na potpis i što prije izboriti se za mjesto u ekipi", rekao je Safet Sušić .emir79 je napisao/la:Stvar je u tome da ti ne kontas izreku.soko je napisao/la:Izgleda treba crtati.
Pises sta je izjavljivao Safet za Zukanovica, a onda spominjes propali transfer Tine u Inter.
Da ti ponovim , "Kako kome mislis, tako ti se vrati"
"GOTOVA STVAR" INTER a "los covjek" Roma nije.
Što se više bliži prelazni rok, to je ova tema sve napetija i sve se viš svađa javlja.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Predajem se Sokolesoko je napisao/la: Ne, kad ti sve znas u Susicu kako ne znas da je on izjavio transfer u Inter je završena stvar i Tino Sven treba samo otputovati na potpis i što prije izboriti se za mjesto u ekipi", rekao je Safet Sušić .
"GOTOVA STVAR" INTER a "los covjek" Roma nije.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jakirevic iztrco u paklu beograda , sveno se usro ic u luxemburg jer je kao prijetila opasnost napada teroristickog ! To nije borac ! Dakle jakirevic ispred njega !!! Mulina hota jakirevic bi pojeli svena i hadzica odgovorno tvrdim !!!!Angola je napisao/la:Pitanje je Tino Sveno ili...![]()
Tino Sveno
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Idemo sutra novi clanak, tottenham opasno zagrizao... kao sto sam reko hajduk mu gura sada i penale i kapitensku i sve sto je ikako moguce da konacno se nesta zaradi na susicima. Ipak su oni duznici hajduku.
Splitski Petar Jelic !!!
Splitski Petar Jelic !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sa penalima ili bez njih. Cinjenica koja pomalo pocinje bosti oci svim koji su protiv TSS. Malo mu fali da postane najbolji strijelac od svih igraca koji su u i oko reprezentacije. Ne bi bilo cudno da covjek nije DM.
Do kraja prvenstva ima vremena da i stigne onog jednog koji ima bolju golgetersku statistiku od njega.
Do kraja prvenstva ima vremena da i stigne onog jednog koji ima bolju golgetersku statistiku od njega.
Čini se da su oči odavno povrijeđene kod nekih.dubrovnik je napisao/la:Sa penalima ili bez njih. Cinjenica koja pomalo pocinje bosti oci svim koji su protiv TSS.
Samo naprijed, majstore!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Bravo momčino!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Steta sto mu golman Osijeka skide onu bombu sa 25 metara u 41. minuti. Definitivno bi bio Eurogol.
Inace Osijecani su ga dobro cuvali. Kao sto komentator rece , zaustavis Tinu u Hajduku i uradio si odmah pola posla , a tako mozes samo i dobiti Hajduk.
Inace Osijecani su ga dobro cuvali. Kao sto komentator rece , zaustavis Tinu u Hajduku i uradio si odmah pola posla , a tako mozes samo i dobiti Hajduk.
Trenutno korisnika/ca: General505, Goalgetter, Proximic i 35 gostiju.