FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
protiv sirokog ocekujem bilo sta i da se nijedan igrac ne povrijedi.... jer po ovakvom terenu ni volovi nemogu da pasu....
nadam se brzoj reakciji uprave da se ovo stanje sanira za sada a po zavrsetku prvenstva da se pristupi ozbiljnije....
a od nogometnog saveza se nadam da ce zabraniti igranje po ovakvim kaljuzama i da ce natjerati klubove da poprave stanje svojih terena
nadam se brzoj reakciji uprave da se ovo stanje sanira za sada a po zavrsetku prvenstva da se pristupi ozbiljnije....
a od nogometnog saveza se nadam da ce zabraniti igranje po ovakvim kaljuzama i da ce natjerati klubove da poprave stanje svojih terena
http://sportsport.ba/galerija/stadion-g ... 012/2182#1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukoliko ne bude padavina biće u mnogo boljem stanju nego Bilino protiv Portugala. Biće na TVu pa pravite usporedbe.
Ukoliko ne bude padavina biće u mnogo boljem stanju nego Bilino protiv Portugala. Biće na TVu pa pravite usporedbe.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 07 mar 2012, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Realno, ako ima saveza, istog onog koji je odlagao utakmicu cini mi se Drina - Buducnost, na ovom pasnjaku se ne smije dozvoliti odigravanje utakmica. Tad je utakmica odlozena, domacin novcano kaznjen, isto treba uraditi i u ovom slucaju.
odlepršajsfpborac je napisao/la:Realno, ako ima saveza, istog onog koji je odlagao utakmicu cini mi se Drina - Buducnost, na ovom pasnjaku se ne smije dozvoliti odigravanje utakmica. Tad je utakmica odlozena, domacin novcano kaznjen, isto treba uraditi i u ovom slucaju.

DRUG NEBI TI PUNCA
Prejak argument. Umjesto da cistite stadion, glumite internet mangupe.
Ziv ti meni bio.

Svaka cast na stadionu, smijete se Zenicanima skoro a vi ko da ste uzorali teren, jedino ako mislite krompir uskoro sijati 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pazi viri ti kompleks prema gradu Sarajevu i Zelji iz ociju...fukara87 je napisao/la:Svaka cast na stadionu, smijete se Zenicanima skoro a vi ko da ste uzorali teren, jedino ako mislite krompir uskoro sijati
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jarane budimo realni. o kakvom ti kompleksu govoris, pa pogledaj stadiona na sta lici ? i vi cete da igrate utakmicu na tom terenu. ma sramota stvarnoo, niste mogli ocistit teren prije mjesec dana ? cekali ste zadnje dane. presmjesnoo , ne gledajte druge dragi moji manijaci nego gledajte prvo sebe pa tek onda ostaleArogantni je napisao/la:Pazi viri ti kompleks prema gradu Sarajevu i Zelji iz ociju...fukara87 je napisao/la:Svaka cast na stadionu, smijete se Zenicanima skoro a vi ko da ste uzorali teren, jedino ako mislite krompir uskoro sijati
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Arogantni je napisao/la:Pazi viri ti kompleks prema gradu Sarajevu i Zelji iz ociju...fukara87 je napisao/la:Svaka cast na stadionu, smijete se Zenicanima skoro a vi ko da ste uzorali teren, jedino ako mislite krompir uskoro sijati

Celik!3,2,2.
kakve veze manijaci imaju sa održavanjem stadiona ?fukara87 je napisao/la:Jarane budimo realni. o kakvom ti kompleksu govoris, pa pogledaj stadiona na sta lici ? i vi cete da igrate utakmicu na tom terenu. ma sramota stvarnoo, niste mogli ocistit teren prije mjesec dana ? cekali ste zadnje dane. presmjesnoo , ne gledajte druge dragi moji manijaci nego gledajte prvo sebe pa tek onda ostaleArogantni je napisao/la:Pazi viri ti kompleks prema gradu Sarajevu i Zelji iz ociju...fukara87 je napisao/la:Svaka cast na stadionu, smijete se Zenicanima skoro a vi ko da ste uzorali teren, jedino ako mislite krompir uskoro sijati

buraz haj ti tamo u svoju avliju vidi jeste li pare uplatili i hoćete li uopšte igrati ovu ligu

DRUG NEBI TI PUNCA
@ fukara87
Kazes igrat cete , cekali ste ...
Trebam li ti obojit da shvatis da se mjesas u stvari koje nisu tvoj problem i koje hvala Bogu to nikad neće biti. Da, ja sam također nezadovoljan, nije mi drago kakav je teren, nije mi drago što ću sa zebnjom isčekivati mogu li ući na JUG, na utakmicu koju čekam par mjeseci. Da znaš da mi je vrlo žao zbog toga... Ipak maloprije vidim da Sloboda mora skupiti 71 000 KM, da je upitno hoće li igrači htjeti igrati, dugovi su ogromni itd. I ti u svom crnjaku kontaš da ćeš se smirit ako dođeš na ovu temu i malo likujes i slaviš što nama teren nije kako treba, jadno !
Trebam li ti obojit da shvatis da se mjesas u stvari koje nisu tvoj problem i koje hvala Bogu to nikad neće biti. Da, ja sam također nezadovoljan, nije mi drago kakav je teren, nije mi drago što ću sa zebnjom isčekivati mogu li ući na JUG, na utakmicu koju čekam par mjeseci. Da znaš da mi je vrlo žao zbog toga... Ipak maloprije vidim da Sloboda mora skupiti 71 000 KM, da je upitno hoće li igrači htjeti igrati, dugovi su ogromni itd. I ti u svom crnjaku kontaš da ćeš se smirit ako dođeš na ovu temu i malo likujes i slaviš što nama teren nije kako treba, jadno !

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Smijesno je to sto ti poredis teren i dugove. Dugovi su danas isplaceni i sve se dogovorilo tako da mozes pricati sta hoces, msm nije meni u cilju da vas provociram il nesto boze sacuvaj to, nego mi stvarnoo nije jasnoo zasto to sebi dopustite, e jedino ako se poredite kao klub sa nekim nizerazrednim klubovima u kojima su tereni oranice. Ja kazem da je Zeljo veliki klub ali da to sebi dopusti to je bezveze za takav jedan "najorganizovaniji" klub posle Sirokog Brijega. Pozdrav i nije mi bilo u cilju provocirati.exbabilon je napisao/la:@ fukara87
-
- Kontakt:
samo vidis Željo nije ni drina,ni bojac, Željo je institucija i protiv toga se ne moze, a teren bice on koliko toliko u redu ne boj se.. fear of the Maniacssfpborac je napisao/la:Realno, ako ima saveza, istog onog koji je odlagao utakmicu cini mi se Drina - Buducnost, na ovom pasnjaku se ne smije dozvoliti odigravanje utakmica. Tad je utakmica odlozena, domacin novcano kaznjen, isto treba uraditi i u ovom slucaju.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Nije problem, ako savez i ne postupi kao u ranijim slucajevima, ali, priznaces, pomalo glupavo zvuci ta prica o instituciji. U ovom slucaju ste poljoprivredna zadruga jer vam teren lici na oranicu. Uzdravlje.old school je napisao/la:samo vidis Željo nije ni drina,ni bojac, Željo je institucija i protiv toga se ne moze, a teren bice on koliko toliko u redu ne boj se.. fear of the Maniacssfpborac je napisao/la:Realno, ako ima saveza, istog onog koji je odlagao utakmicu cini mi se Drina - Buducnost, na ovom pasnjaku se ne smije dozvoliti odigravanje utakmica. Tad je utakmica odlozena, domacin novcano kaznjen, isto treba uraditi i u ovom slucaju.
mod
Mislim da si se upravo vratio iz banovica,al ti je izgleda bilo lijepo tamo,pa ti se ide nazad!
Mislim da si se upravo vratio iz banovica,al ti je izgleda bilo lijepo tamo,pa ti se ide nazad!
DRUG NEBI TI PUNCA
Teren je prelos to je cinjenica,i sta sada, vi ste veci idioti sto se primate na prvokacije drugih ,jer teren je los....los je i ako to kazem ja,tuzlak,neko iz banja luke i ostali,koji vam je **** vise furali ste ljude iz zenice zbog loseg terena pa su se i tamo nasli idioti da brane ''ponos''zenice,a cinjenica je da je teren bio kita, bas kao i vi ovdje sto ''branite'' nas ''ponos'',ne branite ga vise zivota vam,a ako vam je bas do preseravanja brate poskidajte gace vec jednom pa da nekome skinemo kapu napokon ako ce to da vas zadovolji!
AMAR OSIM!!!
Najposjecenija destinacija u zadnje vrijeme Banovici. Hotel sa 5 zvjezdica (Fitness studio,Staza za jogging) i jos puno toga. Posjetite nas !
Teren los, valjda ce se malo popravit do subote

Teren los, valjda ce se malo popravit do subote

Stvarno komsije zalosno kakav je stadion, ne samo vas nego svi uzas jedan sta je ovaj snijeg napravio..
A za 3 dana liga se nastavlja.
A za 3 dana liga se nastavlja.

- vidovitadjemila
U pravu si sto posto.Jbt ja ne mogu da razumijem da neko shvata kao napade kada se ukaze na ovavo lose stanje terena 3 dana prije tekme.Nije tu problem sto neko ne cjeni Zelju i slicno,nego problem jest sto je Zeljo jedan od nasih najvecih klubova, a Grbavica jedan od nasih kultnih stadiona.Pa valjda bi se svi onda trebali zapitati zasto je tako.Prije svega Zeljini navijaci i ...... mater nekom iz uprave ko je zaduzen za ovo.Cuj ne zna se hoce li jug biti otvoren .E svasta.Pa 10 ljudi da radi jedan dan moze se ocistiti .Pa jeli Zelji problem dati 10 dnevnica po 30-40 km da s to uradi kada vec ne mogu navijaci kojih Zeljo toliko ima ,i hvala bogu da je tako,koji bi da svi bace po jednu lopatu odradili posao.Neka dodju sat prije tekme i ociste to.I to je ljubav prema klubu zar ne.A mi pricamo kao da je sav snjeg sa Bjelasnice na Grbavici a ne par kubika.Ma koji smo mi neradnici dobro ova drzava i opstaje ikako....csh je napisao/la:Teren je prelos to je cinjenica,i sta sada, vi ste veci idioti sto se primate na prvokacije drugih ,jer teren je los....los je i ako to kazem ja,tuzlak,neko iz banja luke i ostali,koji vam je **** vise furali ste ljude iz zenice zbog loseg terena pa su se i tamo nasli idioti da brane ''ponos''zenice,a cinjenica je da je teren bio kita, bas kao i vi ovdje sto ''branite'' nas ''ponos'',ne branite ga vise zivota vam,a ako vam je bas do preseravanja brate poskidajte gace vec jednom pa da nekome skinemo kapu napokon ako ce to da vas zadovolji!
Mrzi te neko.Ma ja....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
navijac sam Zelje ali ti ovo sa institucijom nikako ne stoji , klub moze tradicijom , trofejima , i mnogim drugim stvarima biti institucija za ostale ali to ne znaci da mu se treba gledati kroz prste ako je pogrijesio , moje licno misljenje a vjerujem i misljenje uprava oba kluba i navijaca sirokog da bi najbolja opcija bila odgadjanje ove utakmice zbog katastrofalnih uslova na terenu ali posto vidim da se nigdje ni ne spominje ta mogucnost moracemo pristustvovati ragbiju za vikendold school je napisao/la:samo vidis Željo nije ni drina,ni bojac, Željo je institucija i protiv toga se ne moze, a teren bice on koliko toliko u redu ne boj se.. fear of the Maniacssfpborac je napisao/la:Realno, ako ima saveza, istog onog koji je odlagao utakmicu cini mi se Drina - Buducnost, na ovom pasnjaku se ne smije dozvoliti odigravanje utakmica. Tad je utakmica odlozena, domacin novcano kaznjen, isto treba uraditi i u ovom slucaju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.