Jadna nam odbrana s Lovrenom na čelu... Njegova pretjerana agresivnost, s kojom se može napraviti jedan obmanljiv youtube klip, će nas koštati i penala i kartona. Da ne spominjem koliko zna loše procijeniti igru i tako direktno utjecati na protivničko stvaranje šansi. Ne znam kako ga ne upratiše na SP-u makar..
Ono što su izgleda spazili u Brazilu je onaj mali desni bek iz SAD-a, Yedlin. Učini mi se odličan i volio bih da ga makar vide na toj probi (što javlja NBC).
Bertrand nije lik o kojog trebamo očajavati. Moreno je i rizik i ne vrijedi tih para. Dovoljno kixamo s tim "većim transferima". Svi smo htjeli first choice dovođenje (ja sam bio za Rodrigueza npr), ali očigledno se računa na Enrique-a. Nek se bore momci za to mjesto, što da ne. Zaboravili ste koliko je mali jak bio, posebno naprijed, prije godinu, dvije u Chelsea-u. Šteta što je stagnirao, ali znajući naše poslovanje s Plavcima, šanse da uspije su pofine
Najveći belaj, sem eventualnog dolaska Lovrena, bi bio neuspjeh sa nekim moćnim krilce-napadačem, tipa Sanchez. Ako njega dovede Arsenal, a mi izvisimo i za eventualno druge ofanzivce sličnog profila, nemamo šanse biti u top 3.