Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Jos uvijek neozbiljna pojacanja,ona najveca ocekujem pocetkom augusta 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Do početka augusta ćemo potrošit sve novce koje imamo za ovaj prijelazni rok na prosječne igrače.Ponos Torina je napisao/la:Jos uvijek neozbiljna pojacanja,ona najveca ocekujem pocetkom augusta
Ja mislim da je pametnije dovesti dobrog trenera odbrane neg dobrog odbranbeno igraca, jer bolje imati 4 igraca pozada koji disu i krecu se kao jedan a ne 4 gdje se ne zna ko pije a ko placa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Steve Clark.Otelo je napisao/la:Ja mislim da je pametnije dovesti dobrog trenera odbrane neg dobrog odbranbeno igraca, jer bolje imati 4 igraca pozada koji disu i krecu se kao jedan a ne 4 gdje se ne zna ko pije a ko placa.

Emre ce nositi broj #23
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Carragher23
- Kontakt:
Transferi Markovica i Origija zavrseni. Sutra je sastanak sa Alexisovim predstavnicima. To me raduje.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Da se bar hoce vratitiMarcus je napisao/la:Steve Clark.Otelo je napisao/la:Ja mislim da je pametnije dovesti dobrog trenera odbrane neg dobrog odbranbeno igraca, jer bolje imati 4 igraca pozada koji disu i krecu se kao jedan a ne 4 gdje se ne zna ko pije a ko placa.

Lego bi Liverpoolu k'o Vaha Bosni
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eto izgleda stvarno sve zavrseno sa Markecom.Navodno sutra ili prekosutra je na Melwoodu na pregledu, a 12.5 mil. eura ide agentu Zahavom, 12,5 ide Benfici. 
Takođe, sutra i zvanicno izlazi treca garnitura nasih dresova.

Takođe, sutra i zvanicno izlazi treca garnitura nasih dresova.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Marković bi mogao biti pun pogodak za Liverpul. Djeluje kao neko ko još ima puno prostora za napredak. Ova već završena pojačanja i nisu neka pojačanja. Ali ako budu back up igrači kao što kažete da jesu onda se mogu opravdati.
http://www.bbc.com/sport/0/football/28188589" onclick="window.open(this.href);return false;
Dogovoren transfer Origija i potvrđeni pregovori za Markovića.
Čovječe, uvijek smo bili najzanimljiviji za pratiti u ovim prijelaznim rokovima.
Čovječe, uvijek smo bili najzanimljiviji za pratiti u ovim prijelaznim rokovima.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
http://m.bbc.com/sport/football/28188589
Ben Smith:
"Liverpool dogovorio s Origijem(10mil)
Blizu dogovora sa Markovicem(vjeruje se da je 25mil)
Rodgers nije odustao od Sancheza
Zeli i Lovrena, odbijena ponuda od 20mil"
Ben Smith:
"Liverpool dogovorio s Origijem(10mil)
Blizu dogovora sa Markovicem(vjeruje se da je 25mil)
Rodgers nije odustao od Sancheza
Zeli i Lovrena, odbijena ponuda od 20mil"
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Arsenal se povezao sa 80 igrača ovog ljeta...Bertrand je napisao/la:http://www.bbc.com/sport/0/football/28188589

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Dobro, vi ste se aktivirali u ova dva posljednja ljeta pa nam i mozete parirati. Mada je kod vas uglavnom samo povezivanje.nedim93 je napisao/la: Arsenal se povezao sa 80 igrača ovog ljeta...

Greatness dies
To ti Wenger javio?Henderson je napisao/la:Transferi Markovica i Origija zavrseni. Sutra je sastnak sa aAlexisovim predsvtanicima. To me raduje.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Hajd valjda bude bolji od Jovanovica
A.F.C. Bournemouth!
- BeyKopites
- Kontakt:
Mene prosto stid što je Lane ikad igrao za Liverpool
Nisam siguran da li ga je Rafa doveo pred kraj svog mandata ili je doveden od strane velikog trenerskog maga Woya Hodgsona, uglavnom, smiješan igrač beše
Sjećam se onih bravura protiv Arsenala
Markec je veliki talenat, ako je istina da će ga dovesti za 20m funti, pa to je sasvim dobar deal, s obzirom na tržište

Sjećam se onih bravura protiv Arsenala

Markec je veliki talenat, ako je istina da će ga dovesti za 20m funti, pa to je sasvim dobar deal, s obzirom na tržište

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Pa nisam odavno bio na svojoj najdražoj temi na forumu. Ipak, malo sam upratio dešavanja što se tice Liverpoola, pa vidim da izgleda gubite Sukija.
Šta reci, opet idete u krug. Gubite najboljeg igraca, ono drvo prozivate WC, doveli se tri polovnjaka, znaci opet borba za EL.
Yebiga, šteta, prava šteta.

Šta reci, opet idete u krug. Gubite najboljeg igraca, ono drvo prozivate WC, doveli se tri polovnjaka, znaci opet borba za EL.
Yebiga, šteta, prava šteta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.