Vjerovatno je to pojacanje i jos jedan momak iz Olimpije.amypitar je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/boban-jovi ... ler/112669
Desni bek
Šta je snjim
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
Pa ima li igraca iz Olimpija ,a da ga nismo doveli. 
Inace, za ovog momka su se interesovali Dinamo i Maribor, sad jeli njegov dolazak jos jedna mahalskaBurberry46 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/boban-jovi ... ler/112669
Desni bek
Ti si opet šampion !
- franklampard8
- Kontakt:
Izgleda da nemaamypitar je napisao/la:Pa ima li igraca iz Olimpija ,a da ga nismo doveli.
1946
Jesu oni propali finansijski. 
ahaamypitar je napisao/la:Jesu oni propali finansijski.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Jesu buraz navodno noje htio produzit ugovor i bio ns tribinama 6 mj trazili ga drama italijanskih klubova a mlad je pravo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vidim ima 22 godine.E sad koliko ima istine u ovome, da bi nas mogao pojacati.
Ma ima i toga ali ima drugi razlog zasto se prodaje ovaj igrac formom je jako pao a jedan je od najplacenih igraca u klubu te vjerovatno ce sa njim Olimpija raskinuti ugovor.amypitar je napisao/la:Jesu oni propali finansijski.
Ti si opet šampion !
olimpija je prodavala utakmice tokom sezone, to pricaju i igraci drugih klubova iz SLO
razlog je losa finansijska situacija, klub vodi jedan mafijas i sad su igraci poceli da odlaze, svaki se hvata noge, a imali su JAKO kvalitetnu ekipu , dosta dobrih pojedinaca ali nisu su bili ili preplaćeni ili je klub zadesilo nesto pa su poceli da raskidaju ugovore i da prodaju tekme... tako mi rece jedan igrac iz SLO
inace sto se ovog igraca tice, ne znam, nisam ga gledao, na klipu nista posebno
ako su ga trazili dinamo i ... ne znam sta su vidjeli
razlog je losa finansijska situacija, klub vodi jedan mafijas i sad su igraci poceli da odlaze, svaki se hvata noge, a imali su JAKO kvalitetnu ekipu , dosta dobrih pojedinaca ali nisu su bili ili preplaćeni ili je klub zadesilo nesto pa su poceli da raskidaju ugovore i da prodaju tekme... tako mi rece jedan igrac iz SLO
inace sto se ovog igraca tice, ne znam, nisam ga gledao, na klipu nista posebno
Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu.
Nije los igrac i jedini po meni uz Kvesica,koji bi mogao naci mjesta u nasem timu.Mislim da mu i nije neko obestecenje,i da nas ne bi puno kostao.
Nije los igrac i jedini po meni uz Kvesica,koji bi mogao naci mjesta u nasem timu.Mislim da mu i nije neko obestecenje,i da nas ne bi puno kostao.
Ma nije samo dinamo i klubovi iz Belgije, Holandije i Italije. Ja bi licno volio da je ovo samo mahalska.rammstein je napisao/la:inace sto se ovog igraca tice, ne znam, nisam ga gledao, na klipu nista posebno
Ti si opet šampion !
- Burberry46
- Kontakt:
Za sad je mahalskasimon je napisao/la:Ma nije samo dinamo i klubovi iz Belgije, Holandije i Italije. Ja bi licno volio da je ovo samo mahalska.rammstein je napisao/la:inace sto se ovog igraca tice, ne znam, nisam ga gledao, na klipu nista posebno
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tomic je obicni krkan,covjek koji sa svojim nacinom fudbala moze igrati samo u Premijer ligi.Stanic i Kvesic su jedini igraci koji mogu igrati za Sarajevo.amypitar je napisao/la:Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu.
Zadnja izmjena: HzSM, dana/u 04 jun 2014, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
nemoj ih prizivati zivota tiamypitar je napisao/la:Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu.
niti nam treba takav igrac vise ozlijeđen nego zdrav a uz to imamo ooovog iz olimpije i cimirota i kovacevica kao def. v.
sad mi kaze drug da je mali strasan bek, da su ga ganjali i talijanisimon je napisao/la:Ma nije samo dinamo i klubovi iz Belgije, Holandije i Italije. Ja bi licno volio da je ovo samo mahalska.rammstein je napisao/la:inace sto se ovog igraca tice, ne znam, nisam ga gledao, na klipu nista posebno
meni na klipu prosjek
- franklampard8
- Kontakt:
Samo StanicHzSM je napisao/la:Tomic je obicni krkan,covjek koji sa svojim nacinom fudbala moze igrati samo u Premijer ligi.Stanic i Kvesic su jedini igraci koji mogu igrati za Sarajevo.amypitar je napisao/la:Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu.
1946
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Sarajevo
Pola mil eura, samo što je malo vjerojatno da bi tomo presao kod vas...amypitar je napisao/la:Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu.
Ili bilo gdje u pl, momak hoce iskorak u karijeri
SarajlijaTM je napisao/la:Pola mil eura, samo što je malo vjerojatno da bi tomo presao kod vas...amypitar je napisao/la:Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu.
drago mi je sto se sve u tisini radi bez halubike bez nekih curenja info
ovo je dobra stvar takozvamo zatisje bred buru
jos malo pa ce pripreme i prijateljske i EL 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- SarajlijaTM
To je cijena drug, a bolje i za vas i ostale da ode sto vise.rammstein je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Pola mil eura, samo što je malo vjerojatno da bi tomo presao kod vas...amypitar je napisao/la:Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu.
Nije los igrac i jedini po meni uz Kvesica,koji bi mogao naci mjesta u nasem timu.Mislim da mu i nije neko obestecenje,i da nas ne bi puno kostao.cega pola'? ako dobijete toliko ja CU GOL FERHADIJOM PROĆI U PODNE!
Tomo i stana su među najboljim igračima plbih i ako oni odu za malo para tesko da će se neki drugi prodati za vise.
Sjeti se samo vaseg spustanja rejtinga lige kad su vam trojica najboljih otisli za 100k