FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Skomina sudi meč sad sam 100% uvjeren u prolaz u 1/2.Ne bi mogao opet podnijeti da gledam ona dva idiota Kasaia i Cakira.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
schickeria
- Kontakt:
Davies upitan za barcu
Daj Boze da bude spreman Bgm. Mnogo vazan igrac , al eto imamo back up u Alabi na beku i Lucasu na stoperu ili obrnuto hahaha
Ne znam gdje ste pročitali da je upitan, momak propustio trening iz predostrožnosti.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ma igrat ce Davies protiv Barce.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
Pavard is traveling to Lisbon to join the team.
About stopping running yesterday he said: "I was testing boots yesterday, I'm fine"
About stopping running yesterday he said: "I was testing boots yesterday, I'm fine"
•
Bendži na beku, a Kimmich u sredini bi mogli biti krucijalni za potencijalni duel protiv Citya.
Nisam siguran kako će se Kimmich ponašati na beku protiv Barcelona, nakon dugo vremena na zadnjem veznom. Dovoljno je samo da ne dodaje Griezmannu i Messiju loptu u noge i da ne trpa igru previše našem golmanu.
Nisam siguran kako će se Kimmich ponašati na beku protiv Barcelona, nakon dugo vremena na zadnjem veznom. Dovoljno je samo da ne dodaje Griezmannu i Messiju loptu u noge i da ne trpa igru previše našem golmanu.
- farinelli123
- Kontakt:
U kombinovani sastav bi samo Messija i De Jonga uzeo ostalo bajernovi igraci, objektivno... jedino gdje se da diskutovati je Ter Stegen. Iako bi ja ostavio Neuera na golu.
Nur der FCB
- farinelli123
- Kontakt:
Vrata: Neuer
Obrana: Pavard - Kimmich - Alaba;
Vezni red: Gnabry - Thiago - Frenkie - Davies;
Navala: Muller - Messi - Lewandowski
Ovo je jače od 2008/2011 Barse.
Obrana: Pavard - Kimmich - Alaba;
Vezni red: Gnabry - Thiago - Frenkie - Davies;
Navala: Muller - Messi - Lewandowski
Ovo je jače od 2008/2011 Barse.
•
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pavard ne igra stopera, Kimmich ne igra beka i Alba ne igra fudbal.
Alba hahaha, Davies s jednom nogom bolji
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ko bi reko od Rajaza najrealniji odgovor da dobijemo.
pique je ****, boateng je za njega beckenbauer trenutno
Treba biti realan i reći da iz trenutne postave Barcelone jedino Messi može uskočiti u prvih 11 Bayerna a ostali teško.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.