FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tacno kao da Bog testira ove hibridne terene sa kisama
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Mnogi su pljuvali Baltu,ja ovakve igrace najvise volim,kao Rahman,Balta,Martinovic udaraj druze,pokazi neku volju i zar na terenu,to dobija tekme u vecini slucajeva. Brazilcu treba jos vremena da se privikne,navlaci on igrace,vraca se,trudi doce to na svoje. Kao sto sam i govorio,Hamza je masina,nema igraca da ce pogoditi suteve kao Hamza
- Objektivac1946
- Kontakt:
Bgm ovaj na Tušnju radi svoj posao, da je stari teren igrali bi u smeđoj garnituri i mi i oniJavierBosnia je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:51Tacno kao da Bog testira ove hibridne terene sa kisama

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Svugdje sem kod nasJavierBosnia je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:51Tacno kao da Bog testira ove hibridne terene sa kisama
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Samo Avrama ubacit i primit će Sloboda još dva gola
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Samo u nas žut teren a ovi ostali se zelene sijajuledesma je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:53Svugdje sem kod nasJavierBosnia je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:51Tacno kao da Bog testira ove hibridne terene sa kisama![]()
NisamInSajder je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:51Gdje sam rekao da ne valja ?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:39NisamInSajder je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:37
Da ga Čataković zove po loptu, a on bježi od nje?
Da zna jest, da je najbolji daleko od tog. Obično krilo koji godinama prolaze kroz ligu. Čataković je jedini koji nešto igra i želi, a evo i krune toga. Čovjek je daleko daleko najbolji špic lige.
Iz ničeg dva gola. Prvi pogotovo.![]()
o **** ti pa ima li iko na ovom svijetu pitaru da valja
Ima kvalitet ali to nije specijalno da se nije vidjelo u ligi i klubu. Kvalitet više su Čataković, Vrančić, Šerbečić u ovoj ekipi. Njih ćeš jako teško zamjeniti ili gotovo nikako. A Ziljkić, stavi Džafića ili dovedi Jurilja, Mujana dobijaš isto.

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Moram priznat da mi Catakovic djeluje u zadnje vrijeme kao da postaje dobar napadac
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Jest bio Renan asist za drugi gol?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Dzaba sve to,da se sad unisti teren nema garancije nikakve,to je od ove godine uvedeno kod nas,garancija na novo traje 2 dana. Najgori teren koji je najlosije uradjen je kod nas. Cekala se zima,sad je tvrd i jos milion stvari,sve je to sa nekom namjerom uradjeno. Kod nas je teren unisten,valjda nekom dodje ideja da se tuzi savez za ovaj javasluk,lopovluk da se ista pitam nikad nebi prihvatio onaj teren,odbio bi prosivanje jer je to gubljenje veremenaJavierBosnia je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:51Tacno kao da Bog testira ove hibridne terene sa kisama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Dzafic se pokazao kao strasan igrac haha jesul ovo neki vicevi?Testo je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:55NisamInSajder je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:51Gdje sam rekao da ne valja ?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:39
![]()
Ima kvalitet ali to nije specijalno da se nije vidjelo u ligi i klubu. Kvalitet više su Čataković, Vrančić, Šerbečić u ovoj ekipi. Njih ćeš jako teško zamjeniti ili gotovo nikako. A Ziljkić, stavi Džafića ili dovedi Jurilja, Mujana dobijaš isto.![]()
![]()
![]()
- Objektivac1946
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Renan ne vrijedi para koje su bačene na njega, ali nije totalno katastrofa, uradi ponešto.. Ma da definitivno je Hamza najbolji špic lige.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Tako ti je svaku tekmu i onda mi neko dođe i priča o poboljšanju lige. Jedna velika qarina.
kad reče lobudarac da je ziljkić suljić sa aliexpresa, momak nam sve u ovom timu haha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za Džafu se ne slažem, prespor igrač. Jurilj tu i tamo, a Mujan je sigurno kvalitet Zilkića.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:51Gdje sam rekao da ne valja ?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:39NisamInSajder je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:37
Da ga Čataković zove po loptu, a on bježi od nje?
Da zna jest, da je najbolji daleko od tog. Obično krilo koji godinama prolaze kroz ligu. Čataković je jedini koji nešto igra i želi, a evo i krune toga. Čovjek je daleko daleko najbolji špic lige.
Iz ničeg dva gola. Prvi pogotovo.![]()
Ima kvalitet ali to nije specijalno da se nije vidjelo u ligi i klubu. Kvalitet više su Čataković, Vrančić, Šerbečić u ovoj ekipi. Njih ćeš jako teško zamjeniti ili gotovo nikako. A Ziljkić, stavi Džafića ili dovedi Jurilja, Mujana dobijaš isto.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka