O limitirani, izvini, ne prepoznah te.Očigledno da sam limitiran jer ne razumijem sljedeće pitanje : "Koji je tebi"
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
ma ne znam, reče doktor, da kad mi zaraste bubna opna, da ću čut' al za 25-30% manje, bog smanjenja elastičnosti iste. Eh jedino ako budem trošio nekakvu terapiju injekcionu pored uha, pa mi možda bude elastična, al' to je kao testno. A ja boga mi nisam lud da na meni testiraju. Da mi glava bude k'o u bumbara i da ništa ne čujem. Neka hvalaEvolution87 je napisao/la:ne znam njega, ali eto vjerovat' cu tiiVar je napisao/la:kad su ovakvi momci bili opasnost moj Evolution-e?![]()
Jes' on frajer, al' on ne zna dvije-tri pametne progovorit', vjeruj mi na riječ![]()
nego sta tebi bi sa uhom, nisam upratio najbolje? jel se vratilo u normalu
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Okej Scarlett Johansson.
#PopustiMomkaŽabo
I dalje ga nećeš dobiti.
Da li ja sve shvaćam dvosmisleno, ili vi to namjerno pišete na taj način!? 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Furam Sokrata da ništa ne znam.
Sokrat se otrovo, da ga ne bi protjeraliNeutral je napisao/la:Furam Sokrata da ništa ne znam.
Ostao dosljedan do kraja.
Vjeruje li iko u Aristotelov metafizis?
#DobarJutar
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Što mi se jedu uštipci 
što mi se ljubi uštipak 
Pervert 
Nije perverzno bgm, šta fali poljubit' djevojku u obraz!? 
Ja sam mislio na hranu, a očigledno ti na nešto drugo 
Ja uvijek mislim na ovo drugo
s namjerom
Imaš pravo, poštujem to