Pljuvati pa lizati

Podržavam moto onaj koji se primjenjivao da kada igrači odu nemaju drugu priliku u Juventusu. Nema nazad. Tako mi nazad ne bi došao ni ovaj licemjer kao ni onaj koji misli da je u Juventusu bio samo na praznicima.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Osim ako ne misli na prodaje ili Darmiana ne vidim mjesta za bilo šta drugo...Nedved on the Juventus transfer market: "Its not over yet...."
Meni SMS mirise, razumna cifra+igrac(a imamo par igraca idealnih za Lazio) i placa SMS.a je vrlo prihvatljivaIlCapitano je napisao/la:Žao mi ga je, ali možda se i vrati jednog dana.
Osim ako ne misli na prodaje ili Darmiana ne vidim mjesta za bilo šta drugo...Nedved on the Juventus transfer market: "Its not over yet...."
rope11 je napisao/la:pratim skoro dvadesetak milanovih fan profila na twitteru i baš niko nije prenio izjavu, a vjeruj da bi prvi skočili na njega da jestepogotovo ako navodno u novinama piše, pa to bi ekspresno odjeknulo među navijačima.
jučer su obojica klasično razmjenili par rečenica sa novinarima dok su dokazili u kliniku, ništa više.
vjerujem i ja da mu je bila veća želja ostati, ali o tome se ne priča javno, to je prva stvar koju će ti agent sugerisati jer ne želiš odmah prvog dana navući gnjev navijača.
danas je pres konferencija sve trojice, to će biti interesantno za ispratiti.
Uklapat ce se oni sami nazalost,samo da im on ne smetaMysticAladin je napisao/la:Hej kad bi samo Max mogao uklopiti ovu dvojicu i Costu. To bi bio ses živi
Taj momak je bas peh. Zao mi ga jer nece nece mu se jednostavno.IlCapitano je napisao/la:Pjaca u Fiorentinu na posudbu, gotovo. 2 miliona za posudbu, opcija za otkup 20 miliona i kontraotkup za nas 26.
Nema ni 1% sanse da ide . Alegri kad taslaci zenu zamislja pjanica kako smiruje igruStranac je napisao/la:Iskreno se ne bih iznenadio da Pjanic ode. Ima tu nesto 99%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.