FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Messi na 1-4 odlučio da malo igra. Alal vera majstore
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Postoji li igrač koji nije svjestan da će Alba u apsolutno svakoj situaciji tražiti Messija povratnom? Nemaš nikakvu potrebu markirati bilo koga drugog.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Ma jasno, ali moram reci francuski, mrsko mi nabrajat.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Moderator
- Kontakt:
priprema li se novi ugovor Dembeleu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Opet Dembele debil ofula kod 1-0 .... i krenu sve nizbrdo.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Kako lijepo reče komentator na BT sports: "Reality check for Barcelona" 

- FabioParatici
Pa ljudi i igraju vec mjesecima bez plate.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Okretali su 4:0 protiv seika, a da ne mogu 4:1 
Al' sad zaozbiljno, ljudi se od 2016 naguze svakom zivom u evropi, samo se sijetiti kakve sramote su dozivljene i sta je isto u skoro svim blamiranjima? Pa igraci, vecina ovih oyebina je dala svoj veliki doprinos u sramocenju ovog kluba i u 2021 godini ti i dalje sa istim oyebinama se sramotis, jos kad dodas ovog zutog majmuna na klupi pa ovo je i odlican rezultat.

Al' sad zaozbiljno, ljudi se od 2016 naguze svakom zivom u evropi, samo se sijetiti kakve sramote su dozivljene i sta je isto u skoro svim blamiranjima? Pa igraci, vecina ovih oyebina je dala svoj veliki doprinos u sramocenju ovog kluba i u 2021 godini ti i dalje sa istim oyebinama se sramotis, jos kad dodas ovog zutog majmuna na klupi pa ovo je i odlican rezultat.
⚽FK Garaže⚽
poprilično sam siguran da su izčekirani vec 5x
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Juventinisimo
- Kontakt:
Preko 30 trofeja ste osvojili zadnjih 15 godina...sada se morate poceti navikavati na vremena prije tih trofeja..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Moram prizanti da je jarac 10tka zaprdio klubu ko niko do sada hajde sto je imao astronomski ugovor jarac kroji sve od trenera do trave ali et klub dosao do bankrota. Kakvo spusanje i vracanje tamo na pocetak 00 ide li fraza sada Mas q un Kluba ide ide kad se pobjedjiva 

Glasgow Rangers je preživio bankrot, preživjeće i Barcelona, nemojte se sikirati, ipak ste vi institucija.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da kroji gledali bi mi Suareza jos uvijek u vrhu napada.DonT je napisao/la: ↑16 feb 2021, 22:57Moram prizanti da je jarac 10tka zaprdio klubu ko niko do sada hajde sto je imao astronomski ugovor jarac kroji sve od trenera do trave ali et klub dosao do bankrota. Kakvo spusanje i vracanje tamo na pocetak 00 ide li fraza sada Mas q un Kluba ide ide kad se pobjedjiva![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Još cekam izvinjenje kolege Evandera za nepotrebno kritikovanje moje prognoze

Nije bilo samo 0-2 (kako sam priželjkivao), vec još gore

Radit isto a ocekivat drugacije rezultate. Spominjala se ta recenica jos i 2018. Hmmmm.
27.10.2020
Ne budi naivanNisamInSajder je napisao/la: ↑16 feb 2021, 22:57Da kroji gledali bi mi Suareza jos uvijek u vrhu napada.DonT je napisao/la: ↑16 feb 2021, 22:57Moram prizanti da je jarac 10tka zaprdio klubu ko niko do sada hajde sto je imao astronomski ugovor jarac kroji sve od trenera do trave ali et klub dosao do bankrota. Kakvo spusanje i vracanje tamo na pocetak 00 ide li fraza sada Mas q un Kluba ide ide kad se pobjedjiva![]()

Poderase im pichke
Nek su
Najdraze mi je sto su perjanice ovog foruma de jong i pedri krivi samo za tri gola
Nek su
Najdraze mi je sto su perjanice ovog foruma de jong i pedri krivi samo za tri gola
Džeri Drejk
Kaze na CBS : Kraj ERE i dominacije Barce. Vjerujem da dugo jos necemo vidjeti Barcelonu na vrhu. Pep i Krojf hvala vam.
Bas tako

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Kakav osmijeh Koemana na kraju utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.