A i ti si druze htijeo odigrati na Siroki, i ja sam kontao navratim u tri kladionice kad ono nema u ponudi, ja pitam sto nema, kaze ova sto radi sta ti mislisBrigateBL je napisao/la:ma dajte liga je smijesna, nisam mogao odigrati siroki u trebinju a znao sam da je dvica ....
Velez je igrao sa juniorima ja sam se u njih uzdao da ce odigrati postenocim sam vidio sastav bilo je ajd zdravo
ali jbg Rudar odmara u Banjaluci, sloboda u Prijedoru i onda kazu zasto niko ne gleda
Zeljovci oladite malo ne osvajate ligu sampiona vec namjesteno prvenstvo BIH, bolji ste od Borca u tomeidite na svoju temu i pustite nas da mi pricamo o Borcu

I ja mislim da je ovo dobro izrezirano, pa samo kad se sjetim izjava iz uprave Borca na pocetku prvenstva, govor. samo nas evropa zanima, a napascemo i titulu sledece sezone (znaci 2010/2011), znali mozda ljudi da je na redu zna se ciji klub, a isto tako je za nadati se da ce Borac sl. sezone osvojiti...pa ljudi su mozda i zato rasprodali onako dobru i uigranu ekipu iz jesenjeg dijela...