Vise ne moze , je*em ja tog pilota koji izdrzi 2minute
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
http://img693.imageshack.us/i/newbitmapimagez.jpg/
Joj jbt kako mi se spava 
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Lani se ne spavaHairlija je napisao/la:Joj jbt kako mi se spava
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja necu da spavam,jer kad spavam ja Laninu dudu sanjamharry_90 je napisao/la:Lani se ne spavaHairlija je napisao/la:Joj jbt kako mi se spava
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zapazio si dudu,a sad kazes ne bi je u grah nasjeckoHairlija je napisao/la:Ja necu da spavam,jer kad spavam ja Laninu dudu sanjamharry_90 je napisao/la:Lani se ne spavaHairlija je napisao/la:Joj jbt kako mi se spava
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- The_Target
- Kontakt:
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ovo tvoj scor ili si nasao sliku na google ?adnan_nanda je napisao/la:
![]()
![]()
barem sam pokusaoThe_Target je napisao/la:Hahaha pa bar da si ovu 2 fino kopirao pa odradio u Paint-u
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Gledam na google slike , likovi izdrzali preko 1 minuteCeMa je napisao/la:barem sam pokusaoThe_Target je napisao/la:Hahaha pa bar da si ovu 2 fino kopirao pa odradio u Paint-u![]()
- adnan_nanda
- Kontakt:
@n0body, pa moj čiji ce biti
eto nadji ti tu sliku na google ako je ima.
imam nekih bookmarka gore pa nisam mogao ostavit da vidite sve haha 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Svaka castadnan_nanda je napisao/la:@n0body, pa moj čiji ce bitieto nadji ti tu sliku na google ako je ima.
imam nekih bookmarka gore pa nisam mogao ostavit da vidite sve haha
BaOrT je napisao/la:krampa krampe f
Krampas mog
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nesto razmisljam partizan ce sad dobiti 15.000.000 € pa ima da haraju JSL narednu deceniju
PS krampate vi mog sva trojica
PS krampate vi mog sva trojica
Raja, ima li vas, jeste živi? Kad smo kod Lane, večeras sam vidio stotinjak Laninih primjeraka. Oduševljen sam!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Zivi smo.. danas Lana najpopularnija kako prikazase njenu vremensku prognozu,ocel biti i sutra na OBNMinistaR je napisao/la:Raja, ima li vas, jeste živi? Kad smo kod Lane, večeras sam vidio stotinjak Laninih primjeraka. Oduševljen sam!
Ma jašta će nego biti... Ko će je trpiti!harry_90 je napisao/la:Zivi smo.. danas Lana najpopularnija kako prikazase njenu vremensku prognozu,ocel biti i sutra na OBNMinistaR je napisao/la:Raja, ima li vas, jeste živi? Kad smo kod Lane, večeras sam vidio stotinjak Laninih primjeraka. Oduševljen sam!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ne znam sta se lozite na nju, ja je ne bih ni briferom 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.