Spahicu, sto se tice BH ti si svoje odsvirao. Bolje se casno povuci sad nego da budes izvizdan prilikom prve utakmice u Evropi koja se bude igrala.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Je li stvarno dubrovacki kabadahija misli da ce neko opet pasti na njegovu demagogiju i slatkorijecivost?
Spahicu, sto se tice BH ti si svoje odsvirao. Bolje se casno povuci sad nego da budes izvizdan prilikom prve utakmice u Evropi koja se bude igrala.
-
edgardavids
- Kontakt:
Covjek je bezbroj puta izvukao ovu reprezentaciju, bezbroj puta bio najbolji na terenu i ostavljao srce na njemu. Nema toga igrača na svijetu koji nije pogriješio i koji nije podbacio nikad u svojoj karijeri. Ne budite smiješni bola. Druga stvar, svako normalan bi poludio od naših medija i našeg naroda, zamislite samo sebe u toj situaciji da ljudi izmišljaju kako da vas ukaljaju, pa iznose i istinu i neistinu na vaš račun. Neću da ulazim u to šta je istina šta nije, ali 100% je bar pola stvari izmišljeno u vezi Spahe i Džeke. Zašto ovakva atmosfera nije bila kada je Ćiro vodio reprezentaciju? Zato što nisu smjeli da ustanu sa stolice bez njegovog odobrenja. Možete pričati šta hoćete ali Spaha će za mene uvijek biti idol i uz Sergeja najveći igrač ove reprezentacije ikada.
Čekaj malo jel Spaho rek'o da zna , rekao je da je čuo i da ne zna sa kim , sad se priča da je taj sa tvog avatara nap'o Igora pa ćemo vidjet , al' ti očigledno nisi čuo da je Velid reko da je ČUO DA NE ZNA DA LI JE ISTINA DA JE NEKO NAPADNUT !MB7 je napisao/la:Ajax je napisao/la:Kaunas je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
V.Spaho & Co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Postoji i opcija da se Spahic sukobio s nekim novinarom koji prati repku. Svi smo pomislili da je igrac u pitanju, ali zapravo je veoma logicno da je to jedan od nasih novinara.
- legenda reala
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:33 godine jaro. Imas stopera po Italiji koji su igrali do 37 za reprezentaciju. A i zezne zato sto on uvjek preuzima najvise odgovornosti. Cak ponekad i popravlja za drugim stoperima. Naravno da on kao zadnji igrac odbrane da ce biti odgovoran za vise golova nego npr jedan Misimovic ili Pjanic. Isto tako treba vidjet dali je jos uvjek onaj stari igrac odnsono igracina ili ga polako godine stizu. Jer one greske protiv Nigerije nisu uobicajne osim ako je u pitanju neka povreda.DonCorleone je napisao/la:
Zezne zato sto je takav fudbal, drugo je sto ti ne znas sta znaci fudbal.
Nekada jedan igrac grijesi deset puta u deset razlicitih utakmica, ali to ne umanjuje cinjenicu da je nas najbolji stoper Emir Spahic, pa i sa 34 godine.
On se **** pa preuzima odgvornost, hiljadu puta, hoće frajer da iznosi lopte na protivnikovu polovicu, misli da je cijenjen među sudijama pa pada ko pokošen kad ne zna šta će, al mu ne sviraju faulove, gol je njegov i tu se nema šta pričati
I njega godine ne sputavaju , on se može sigurno iskoristiti za još jedan ciklus, ali problem je što on želi da bude i dalje glavni, što neće igrati dobro, ako Ibro ne bude u sastavu i sl. e zbog toga ne vidim potrebu za njim, ne želi pristati na kompromis
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne znam tebe ali citam sta pises. A ove neznalice na forumu isto tako pisu kada se radi o njegovim greskama. Naravno da kiksa, naravno da nije dobro izgledao, ali je kao takav nas najbolji stoper, i naravno da je bio rovit protiv Nigerije i naravno da ima vec 34 godine. Treba biti realan a ne suditi i njemu na osnovu tih gresaka, jer nas je isti taj pod navodnicima kikser, spasavao hiljadu puta na razne nacine i bio institucija odbrane. Ako je sada kikser, onda je tada bio TITO. A sada je jos uvijek barem Izetbegovic za ove ostaleBurberry46 je napisao/la: Kao prvo ne znas me i ne mozes tvrditi da ne znam sta je fudbalJeste tebi dobar kad nisi ni malo realan, on je prosjecan stoper i kiks igrac, milion puta dokazano, ovo za mahalu nisam ni mislio, nego iskljucivo njegove fudbalske kvalitete ocjenjujem
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
tribalhardcore
- Kontakt:
Emir Spahić nas je izlevatio samo tako. Pogledajte tekme u Zenici (čak i neke na strani). Kada vodimo, stadion skandira Dzeki ili Volim te Bosno ili Papetu ... U tom trenutku Spahić pada, pravi bolnu grimasu na licu, povrijeđen je .. Prilazi mu Karabeg, Spaha odmahuje rukom i lafo šepajući nastavlja utakmicu, a publika je u delirijumu ... To se dešavalo nekoliko puta .. Jeftino nas je kupio lik koji vedri i oblači u reprezentaciji nažalost...
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Igora izgleda, plus nešto je bilo i sa Seom 100 %.biskitt je napisao/la:Postoji i opcija da se Spahic sukobio s nekim novinarom koji prati repku. Svi smo pomislili da je igrac u pitanju, ali zapravo je veoma logicno da je to jedan od nasih novinara.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Pa kad ne zna sta ima pricati rekla kaza ha...ko tetkica treba ga natuci Spahic pravo pa da ima o cemu pricati.GameFKS je napisao/la: Velid reko da je ČUO DA NE ZNA DA LI JE ISTINA DA JE NEKO NAPADNUT !
Svi se prave pametni neki novinari a obicni amateri, imamo najgore amatere na SP pa sto se tice novinara nismo dostoji SP.
Spaha je obicna gnjida.
- BeyKopites
- Kontakt:
O ovome pričam, sami sebi sliku stvarate, al' nema veze nek vas svi levate kad ste naivčineGameFKS je napisao/la:Igora izgleda, plus nešto je bilo i sa Seom 100 %.biskitt je napisao/la:Postoji i opcija da se Spahic sukobio s nekim novinarom koji prati repku. Svi smo pomislili da je igrac u pitanju, ali zapravo je veoma logicno da je to jedan od nasih novinara.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
KAPETAN BiH reprezentacije Emir Spahić našao se na transfer listi Lokomotive iz Moskve zbog, kako se priča, namještanja utakmica.
Spahić je optužen da je prodao utakmicu u kojoj je Himki svladao Lokomotivu 2:0 i tako došao do ključnih bodova za ostanak u ligi. Utakmica je odigrana 19. listopada prošle godine, a Spahić se izmaknuo od protivničkog napadača kako bi ovaj zabio i nakon toga se našao na udaru kritika suigrača i vodstva kluba.
Najglasniji je bio kapetan Sergei Gurenko koji je tvrdio da je Spahić prodao utakmicu, a na predsjednik rekao da im takav igrač ne treba u klubu.
Ruski mediji tvrde da Spahiću to nije prvi put da se bavi takvim stvarima te da je već namještao utakmice dok je igrao za Torpedo i Jaroslav Šinjik.
Spahić je, poput Patricea Kwedija iz Šibenika, demantirao cijelu priču.
"To su gluposti u kojima nema trunke istine. Gurenko više nije u klubu i to najbolje govori o kakvom se čovjeku radi. Notorna je laž da sam namještao utakmice, da sam to učinio sad ne bih bio u Rusiji", rekao je Spahić za sportsport.ba.
Namještao Spahić utakmice ili ne, kapetan BiH reprezentacije će otići iz Lokomotive, a karijeru će nastaviti u Kyryl Sovetovu, momčadi koja je prošlu sezonu završila na šestoj poziciji.

Spahić je optužen da je prodao utakmicu u kojoj je Himki svladao Lokomotivu 2:0 i tako došao do ključnih bodova za ostanak u ligi. Utakmica je odigrana 19. listopada prošle godine, a Spahić se izmaknuo od protivničkog napadača kako bi ovaj zabio i nakon toga se našao na udaru kritika suigrača i vodstva kluba.
Najglasniji je bio kapetan Sergei Gurenko koji je tvrdio da je Spahić prodao utakmicu, a na predsjednik rekao da im takav igrač ne treba u klubu.
Ruski mediji tvrde da Spahiću to nije prvi put da se bavi takvim stvarima te da je već namještao utakmice dok je igrao za Torpedo i Jaroslav Šinjik.
Spahić je, poput Patricea Kwedija iz Šibenika, demantirao cijelu priču.
"To su gluposti u kojima nema trunke istine. Gurenko više nije u klubu i to najbolje govori o kakvom se čovjeku radi. Notorna je laž da sam namještao utakmice, da sam to učinio sad ne bih bio u Rusiji", rekao je Spahić za sportsport.ba.
Namještao Spahić utakmice ili ne, kapetan BiH reprezentacije će otići iz Lokomotive, a karijeru će nastaviti u Kyryl Sovetovu, momčadi koja je prošlu sezonu završila na šestoj poziciji.
Zadnja izmjena: GameFKS, dana/u 25 jun 2014, 16:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa kad ne zna sta ima pricati rekla kaza ha...ko tetkica treba ga natuci Spahic pravo pa da ima o cemu pricati.GameFKS je napisao/la: Velid reko da je ČUO DA NE ZNA DA LI JE ISTINA DA JE NEKO NAPADNUT !
Svi se prave neki a zapravo kvazi novinari blago receno obicni amateri, imamo najgore amatere na SP pa sto se tice novinara nismo dostoji SP.
V.Spaho je obicna gnjida.
Volio bih da se oglasi Kolašinac i Kristić i da kažu šta je bilo , jer sa Vedom nije ništa bilo pa manipulira bezveze . AKo "čita" forum nek to uradi sa Kristićem i Seom.MB7 je napisao/la:Pa kad ne zna sta ima pricati rekla kaza ha...ko tetkica treba ga natuci Spahic pravo pa da ima o cemu pricati.GameFKS je napisao/la: Velid reko da je ČUO DA NE ZNA DA LI JE ISTINA DA JE NEKO NAPADNUT !
Svi se prave neki a zapravo kvazi novinari blago receno obicni amateri, imamo najgore amatere na SP pa sto se tice novinara nismo dostoji SP.
OK, do koga je? Do novinara koji znau a sute i najavjuju da ce "reci sve" vec godinama. Pa recite napokon i da se zavrsi ta prica.BeyKopites je napisao/la:O ovome pričam, sami sebi sliku stvarate, al' nema veze nek vas svi levate kad ste naivčineGameFKS je napisao/la:Igora izgleda, plus nešto je bilo i sa Seom 100 %.biskitt je napisao/la:Postoji i opcija da se Spahic sukobio s nekim novinarom koji prati repku. Svi smo pomislili da je igrac u pitanju, ali zapravo je veoma logicno da je to jedan od nasih novinara.
Meni je sasvim ok da neke stvari ostaju u svlacionici, i mi svi neke stavri sa posla ne pricamo okolo. Ali ako su se stvari otele kontroli, mediji to znaju ali sute, onda mediji treba da preuzmu odgovornost.
Ajd sad stavi Maldinija i Spahu u isti kos hljebat tiAjax je napisao/la:33 godine jaro. Imas stopera po Italiji koji su igrali do 37 za reprezentaciju. A i zezne zato sto on uvjek preuzima najvise odgovornosti. Cak ponekad i popravlja za drugim stoperima. Naravno da on kao zadnji igrac odbrane da ce biti odgovoran za vise golova nego npr jedan Misimovic ili Pjanic. Isto tako treba vidjet dali je jos uvjek onaj stari igrac odnsono igracina ili ga polako godine stizu. Jer one greske protiv Nigerije nisu uobicajne osim ako je u pitanju neka povreda.DonCorleone je napisao/la:Zezne zato sto je takav fudbal, drugo je sto ti ne znas sta znaci fudbal.Burberry46 je napisao/la:Kako poslije svega neko moze braniti Spahica, stvarno mi nisu jasnipa on najvaznije utakmice uvijek zezne ( Francuska, Nigerija itd) panicar teski i onda umjesto da prica o svoj igri, on uzme odgovarati nekim za sukob i slikati se, svadjati se sa medijima, baci ovim naivnim udicu da zaborave njegovu partiju protiv Nigerije
Nekada jedan igrac grijesi deset puta u deset razlicitih utakmica, ali to ne umanjuje cinjenicu da je nas najbolji stoper Emir Spahic, pa i sa 34 godine.
Smatram te za nekog ko se razumije u nogomet, al' ovo ti je bilo presmijesno.
Spahic sa svoje 33 godine je bio protjerivan iz klubova zato sto svaku 2 utakmicu dobije zuti i zato svaku 5 odmara radi zutog ili crvenog. Niti u jednom klubu se nije naigrao kako treba, naprotiv vise je sjedio na klupi nego igrao ako cemo iskreno. A zasto, zato sto igra prgav nogomet. To je i nasu repku povaljalo vise puta.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Onaj jedan je pisao da Spahića čuvaju oba Nasera , pa ako je tako ko će onda imat muda da izađe u javnosti i da sve ispriča.
sad kad su negirali pricu svaki forumas ima neku svoju verziju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Neka se oglasi jedan po jedan ha y....od one nosate Pickoze do Radomira..GameFKS je napisao/la:Volio bih da se oglasi Kolašinac i Kristić i da kažu šta je bilo , jer sa Vedom nije ništa bilo pa manipulira bezveze . AKo "čita" forum nek to uradi sa Kristićem i Seom.MB7 je napisao/la:Pa kad ne zna sta ima pricati rekla kaza ha...ko tetkica treba ga natuci Spahic pravo pa da ima o cemu pricati.GameFKS je napisao/la: Velid reko da je ČUO DA NE ZNA DA LI JE ISTINA DA JE NEKO NAPADNUT !
kada se navijaci okrenu protiv tebe znas koliko je sati,ma sta god da bila istina jedan kapiten se ne smije ponasati tako,Spaha odlazi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne znam zasto su svi toliko ubjedjeni da je bila bitka, i Velid je taj info dobio od nekoga, nije on sam vidio.
Neki pricaju o Spahicu kao da je u najmanju ruku Pablo Escobar. Odvadite malo. Nije svetac, ali nije ni toliko pokvaren kao sto neki zele da to predstave. Zamjeram mu sto je odigrao kriminalno i izdao nas kad je bilo najvaznije, isto to zamjeram i Dzeki. Misimovicu ne, jer on je van forme godinama, Susic je kriv sto nema muda da ga stavi na klupu.
Neki pricaju o Spahicu kao da je u najmanju ruku Pablo Escobar. Odvadite malo. Nije svetac, ali nije ni toliko pokvaren kao sto neki zele da to predstave. Zamjeram mu sto je odigrao kriminalno i izdao nas kad je bilo najvaznije, isto to zamjeram i Dzeki. Misimovicu ne, jer on je van forme godinama, Susic je kriv sto nema muda da ga stavi na klupu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.