Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Zna li se kakve su sanse da Seo veceras zaigra?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
elvis270178
- Kontakt:
Izgleda dobro, znace se tacno poslije zagrijavanja
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nadam se da je povreda prošlost.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobar za sad, pogotovo prema naprijed, a i prema nazad je bilo rusenja.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Koji je odron ovaj Šalke to je za nepovjerovati.Seo odličan,pogotovo ofanzivno,koliko je ostatk ekipe loš Seo kraj njih izgleda kao Maradona.Da mi je znati otkud onaj Burgštaler ili tako nešto, u Šalkeu ,pa svaka kretnja mu je amaterska...Bježi Seo iz Šalkea ,i Tuzla City bi u ovom trenutku bila bolja
Dobar u prvom 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Strasan

- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Kakva je asistencija...ja citam samo kazu wonderful assist by Kolasinac 
Bravo momcino 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Za jedno 2-3 godine imaćemo najboljeg veznjaka na svijetu i najboljeg lijevog beka, s tim da beka već imamo najboljeg jer je deficitarna pozicija.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kada je igrac Ajaxa dobio drugi zuti karton a Seo mu prilazi i pokazuje rukom da ide napolje... Zbog cega ti to treba dragi Seade?
Ne samo da je nesportski i ruzna provokacija, vec je i on (Seo) vec imao zuti, neki drugi sudija je vrlo lako i njega mogao poslati napolje
Ne samo da je nesportski i ruzna provokacija, vec je i on (Seo) vec imao zuti, neki drugi sudija je vrlo lako i njega mogao poslati napolje
Bog Seo!
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 10 gostiju.