RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Siguran sam u dobre namjere Nermina Niksica i njegove sposobnosti! Sada je samo pitanje hoce li pratioci izdrzati njegov zamah i elan koji pokazuje u nastojanjima da od Veleza napravi VELEZ! To jejedino pitanje i Nista drugo! Ovaj projekat podrzavam i srcem i dusom i vjerujte mi ja i nekolicina koji zivimo u Sarajevo smo bili jako ponosni poslije utakmice sa Zeljom gdje se moglo primijetiti puno pozitivnosti u igri i u samoj organizaciji Kluba!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
SRETO,napisi ko gdje ide i ko bi trebao docu u Velez?
Napisi pa da vidimo sta je realno ali mislim da je prerano za ikakve dolaske ili odlaske
Napisi pa da vidimo sta je realno ali mislim da je prerano za ikakve dolaske ili odlaske
Mogu ti odgovoriti! Moj brat po krvi a protivnik po "opredjeljenju" ,ovaj TO je novinarcic -:) u stalnom kontaktu sa ljudima iz nogometa a ja radim "vrlo blizu" nekih jako pozitivnih ljudi u i oko Veleza te cujem "svasta" a iskreno i potrudim se da slucajno priupitam neke stvari -:))) Bit ce dobro,bit ce dobro!!!!! -))))))
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Pa napisao sam sto znam! -:) a da ti napisem da je cilj titula reci ces mi da sam inforbirovac!? 
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Smatras me neozbiljnim ali ni u jednom mom postu ne mozes naci da o ikome pisem lose osim sto govorim da se klub treba rijesit Đonke jer covijek ne radi za dobro kluba.
Eto ja te molim da napises opet gdje ko ide,ko bi trebao doci u Velez,kakvi su planovi i da napises sta se sprema u omladinskom pogonu?
Napisi pa da nam se nada u bolje sutra jos vise probudi
Eto ja te molim da napises opet gdje ko ide,ko bi trebao doci u Velez,kakvi su planovi i da napises sta se sprema u omladinskom pogonu?
Napisi pa da nam se nada u bolje sutra jos vise probudi
Za praznike dolazim u Mostar i znat cu puno vise. Sve sto znam cu napisati poslije a moj dragi rodjak koji je setao Beogradom u Velezovom dresu je danas dole na nekom sastanku ovoga komiteta i Veleza!? Ako sta cujem pisem odmah!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
I ti sreto živiš u šeheru?
Kako zelis ali bi ja licno volio da napises sta znas do sad jer niko nista nije sakrivao pa ne vidim razloga zasto bi ti.Mislim da je sve sto si napisao,ako je istina,pozitivno i to vrlo pozitivno i napisi slobodno jer mene,kao navijaca,bas me zanima ko bi trebao otici gdje,ko bi trebao doci,kakve se promjene ocekuju i sl.
Bitno je još nešto navesti, a to je da pored tog đonka, koji po meni nije jedini problem, problem su i još pogađajte - menadžeri, raznorazni koji se vrte oko kluba, sumnjivog morala, znači i oni su posljednjih godina dosta utjecali na stanje u klubu, vrbujući igrače i slično. Po meni klub bi trebao biti taj kome će se oni obraćati,a ne da obmanjuju kako klub tako i igrače i navijače. Zato se treba i njih dobro paziti....
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:iz nekoliko izvora sam čuo i to iz dosta pouzdanih izvora da je čovjek, pošten i jedan od rijetkih poštenih političara
Druže, nema poštenih političara.
Ima samo oni koji kradu manje ili više.
I ovaj na mom avataru je krao, doduše, za svoj narod, ali danas to zaista ne postoji.
Da me ne razumije neko pogrešno, ništa nemam protiv dotičnog, baš naprotiv, i sam se nadam bilo kakvoj vrsti pomoći od istog, ali ne treba se previše ni nadati tek toliko da se manje razočaramo poslje ako ne bude kako smo priželjkivali. Počnu li dolaziti "stari putnici/"zvijezde" nazad u Velež" kao što je to godinama slučaj ovog kluba, to će nam jasno dati doznanja da se ništa nije promijenilo.
Ja ću ipak sačekati ljeto za neke detaljnije analaziranje šta se radi u klubu a šta ne.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
u pravu si sačekajmo ljeto, pa da vidimo kako će se odvijati stvari..Titova-Juga je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:iz nekoliko izvora sam čuo i to iz dosta pouzdanih izvora da je čovjek, pošten i jedan od rijetkih poštenih političara
Druže, nema poštenih političara.
Ima samo oni koji kradu manje ili više.
I ovaj na mom avataru je krao, doduše, za svoj narod, ali danas to zaista ne postoji.
Da me ne razumije neko pogrešno, ništa nemam protiv dotičnog, baš naprotiv, i sam se nadam bilo kakvoj vrsti pomoći od istog, ali ne treba se previše ni nadati tek toliko da se manje razočaramo poslje ako ne bude kako smo priželjkivali. Počnu li dolaziti "stari putnici/"zvijezde" nazad u Velež" kao što je to godinama slučaj ovog kluba, to će nam jasno dati doznanja da se ništa nije promijenilo.
Ja ću ipak sačekati ljeto za neke detaljnije analaziranje šta se radi u klubu a šta ne.
Sto se tice menadjera,oni mogu radit sa Velezom kao i do sad ako budemo imali ljude u klubu poput Đonke a kad imas jake ljude koji mogu reci menadjerima NE onda je sve drugacije.Sta ce jedan drot koji ima penziju reci menadjeru nego da ce pristat da bi dobio koji dinar a tad ce nam dolazit " velikani " BH fudbala.I kad se tome stane u kraj,bit ce ok ali ne moze se stati u kraj tome kad imamo pogresnog covijeka na skoro kljucnoj funkciji u klubu.Sta nama navijacima i klubu kao sto je Velez moze donjet jedan penzioner kao sto je Đonko???
A sto se tice dolaska i odlaska igraca,malo toga ce se znati do ljeta i pocetka priprema a do tad su sve nagadjanja ali mozda neko ima informacije od ljudi koji su bliski klubu
A sto se tice dolaska i odlaska igraca,malo toga ce se znati do ljeta i pocetka priprema a do tad su sve nagadjanja ali mozda neko ima informacije od ljudi koji su bliski klubu
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
jedna lijepa vijest iz grenobla
Nase mlade nade -PIONIRI su na ptvaranju turnira pobjedili poljsku ekipu na turniru 1:0
treba jos napomenut da je ta poljska ekipa prosle godine bila pobjednik ovog jakog turnira!!!
Sta reci nego
BRAVO ROĐENI
Nase mlade nade -PIONIRI su na ptvaranju turnira pobjedili poljsku ekipu na turniru 1:0
treba jos napomenut da je ta poljska ekipa prosle godine bila pobjednik ovog jakog turnira!!!
Sta reci nego
BRAVO ROĐENI
- Titova-Juga
- Kontakt:
Fala k.. na udarcu!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Leotar je čvrsta ekipa, friška za tri-čet'ri komada 
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nek bude samo posteno 1 - 0 dovoljno !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Titova-Juga
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:Nek bude samo posteno 1 - 0 dovoljno !!!!
Dakako, samo pošteno se pika !
P.S
Nek se konsultuju sa Vahom kako odradit' 1-0.
On je ove godine maestro za taj rezultat
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.