KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
ovo takmičenje je nesto kao ispod FIBA lige prvaka?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Prozvao si ga, naljutio seNerminFatic je napisao/la: ↑21 okt 2025, 20:56Pa zasto ovaj Djoko suta trojke kad ima tvrd izbacaj i ne umije?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Da, 4. po redu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Al se Muha sjeti sunca poslije druge Djokine trice
@filip ma da, 4. po jacini, LP je trece.
@filip ma da, 4. po jacini, LP je trece.
15.10.2013.
ocekivao sam da umjesto skarta dovede mlade i da im sansu npr., jer od njih mozes imati nesto u narednim sezonama, pa i da izgubis sve, dok od ovih sto su ostali nit imas nit ces imati sta, a opet imas dobre sanse da ti sezona propadne...ako je to puno izvinjavam se i citamo se opet za koju godinu kad se desi ko i prosli put kad su se pare bacale na polovnjake
Dobro haj pljujte nakon 3 utakmice u sezoni kako ste i navikli u fudbalu, jedni Adzema a drugi mnoge njih.TETRAPAK je napisao/la: ↑21 okt 2025, 21:04Ko prica o vrhu ABA lige i sezonama bez poraza ludjace jedan? Ko je ovdje napisao to, imenuj ga pa se nastavi raspravljati sa njim.![]()
15.10.2013.
Bravo momci!
Pa nece valjda od Bosne pravit Megu il Sparse, kome je to zanimljivo. Ok 1-2 mlada al sve preko je posao za takve klubove.JHam je napisao/la: ↑21 okt 2025, 21:03ocekivao sam da umjesto skarta dovede mlade i da im sansu npr., jer od njih mozes imati nesto u narednim sezonama, pa i da izgubis sve, dok od ovih sto su ostali nit imas nit ces imati sta, a opet imas dobre sanse da ti sezona propadne...ako je to puno izvinjavam se i citamo se opet za koju godinu kad se desi ko i prosli put kad su se pare bacale na polovnjake![]()
15.10.2013.
Dovedes 2-3 mlada kojima ces dati sansu, i onda imas para da dovedes ostatak ekipe da ne bacas pare, da imas korektno sastavljenu ekipu, a ne 5 igraca koji zahtjevaju loptu, a od tih 5 3 ti konstantno na parketu, ima tu jos stvari, jeste prva sezona u ABA, ali ovo se vuce i od ABA 2 i samo ih je spasilo to sto su ostale ekipe mislile lako cemo, pa niko nije toliko ulozio za tu famoznu ABA 2, jer nekima se ABA 1 i ne isplati igrati ociglednoKaunas je napisao/la: ↑21 okt 2025, 21:09Pa nece valjda od Bosne pravit Megu il Sparse, kome je to zanimljivo. Ok 1-2 mlada al sve preko je posao za takve klubove.JHam je napisao/la: ↑21 okt 2025, 21:03ocekivao sam da umjesto skarta dovede mlade i da im sansu npr., jer od njih mozes imati nesto u narednim sezonama, pa i da izgubis sve, dok od ovih sto su ostali nit imas nit ces imati sta, a opet imas dobre sanse da ti sezona propadne...ako je to puno izvinjavam se i citamo se opet za koju godinu kad se desi ko i prosli put kad su se pare bacale na polovnjake![]()
-
TripleThreat
- Kontakt:
Haj ba pustite tu spiku sad, napokon razbijamo favorizovanu ekipu kao outsider 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ma polako, prva je sezona nakon 15 godina, nadolazit ce to sve na svoje vremenom. Nadogradit ce se ova ekipa iduce sezone jos, za prvu sezonu ovaj roster je okej samo je greska ne zadrzavanje Vrabca i eventualno Lukea i taj vec milion puta spomenuti centar.JHam je napisao/la: ↑21 okt 2025, 21:14Dovedes 2-3 mlada kojima ces dati sansu, i onda imas para da dovedes ostatak ekipe da ne bacas pare, da imas korektno sastavljenu ekipu, a ne 5 igraca koji zahtjevaju loptu, a od tih 5 3 ti konstantno na parketu, ima tu jos stvari, jeste prva sezona u ABA, ali ovo se vuce i od ABA 2 i samo ih je spasilo to sto su ostale ekipe mislile lako cemo, pa niko nije toliko ulozio za tu famoznu ABA 2, jer nekima se ABA 1 i ne isplati igrati ociglednoKaunas je napisao/la: ↑21 okt 2025, 21:09Pa nece valjda od Bosne pravit Megu il Sparse, kome je to zanimljivo. Ok 1-2 mlada al sve preko je posao za takve klubove.JHam je napisao/la: ↑21 okt 2025, 21:03
ocekivao sam da umjesto skarta dovede mlade i da im sansu npr., jer od njih mozes imati nesto u narednim sezonama, pa i da izgubis sve, dok od ovih sto su ostali nit imas nit ces imati sta, a opet imas dobre sanse da ti sezona propadne...ako je to puno izvinjavam se i citamo se opet za koju godinu kad se desi ko i prosli put kad su se pare bacale na polovnjake![]()
15.10.2013.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
A sta je cuva personsa jeli
estonac povrijedjen nadam se
Ljudino nisu 3 utakmice, ovo je treca sezona da se sklapa roster sa istim problemima u svakoj od te 3 sezone.Kaunas je napisao/la: ↑21 okt 2025, 21:07Dobro haj pljujte nakon 3 utakmice u sezoni kako ste i navikli u fudbalu, jedni Adzema a drugi mnoge njih.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Kakva pobjeda auu .. Murcia je bas jaka ekipa. Znam da su prva dva kola po 20-30 razlike uzeli u ACBu najjacoj evropskoj ligi
Bravo momci 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
15.10.2013.
Svaka cast za pobjedu, drago mi zbog Muhe bas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.