Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Imamo najsmotaniju djecu što dobacuju lopte, sunce ti yebem.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Haman smo potrošili sav mental strenght na onih 5:0
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Svaki Chelsev kiks mi moramo da kiksnemo! Zato nikad titule vidjet necemo dok je ova struktura u klubu... Trebo je Ozila da vadi umijesto Coquelina
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
slabo, slabo skroz
Hej što se mi sramotimo. Gubimo 2:1 kod kuće od Watforda. MIslim da trebamo prihvatiti realnost.
E ako ne bude barem 6 minuta nadoknade yebaću mater ovom sudiji lično!
E ako ne bude barem 6 minuta nadoknade yebaću mater ovom sudiji lično!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vidi Monreala, krene pa stane, pa odluči se da si krenuo na nju dao bi gol majmune glupi
I precka ona Pereza yebo te otac
I precka ona Pereza yebo te otac
Nije sudija kriv ovim našim invalidima što 45 minuta ne možemo napraviti polupriliku yebenom Watfordu....
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Eh, opet ćemo doći na svoje, ma kakva mi ekipa i qrac, nije nas sramota, Ramsey je usro debelo, ostali nisu nista bolji, da ti Watford dodje i uzme 3 bobe kuci, fuj.. vječiti luzeri
Ma nije problem ekipa, problem je što se TAKTIČKI bolji tim izvodi u kupu. Nema se tu šta puno pričat
- AshburtonG
- Kontakt:
Ozil je trenutno beskoristan igrac.Igra covjek 10ku,na 60m od protivnickog gola.Ni Sanchez nije nista bolji,izgubi 15lopti u prosjeku na tekmi,jednom prodje,al on makar nesto i radi.Covjek glumi Westbrooka u ovoj ekipi.Nadam se da ispadamo iz top4 da ovaj futavac ode.
Umijesto Coquelina trebo je da vadi mrtvog Ozila. Cim je ovaj izasao Watford je iznosio prelagano loptu i nasi napadi su se istupili. A ocekivao sam preokret bila je strasna navala a imali smo vremena... Bilo je i elemenata da nam se svira penal ali to smo ispucali proslu utakmicu!
Nema ovo veze sa protivnikom jednostavno kada god se trebamo ukljuciti u borbu za titulu oni ce kiksati! Pa pazi ovo, Chelsea nam bjezi 9 bodova a da nasi nisu bili invalidi protiv Bormutha i Watforda sada bi to bilo samo -4!
Jedva cekam vikend da nas i plasticari otresu od kurca pa da se lagano odjavim sto se tice ove sezone... Yebo me dan od pre 15 godina kada sam odlucio da pogledam utakmicu Arsenala!
Nema ovo veze sa protivnikom jednostavno kada god se trebamo ukljuciti u borbu za titulu oni ce kiksati! Pa pazi ovo, Chelsea nam bjezi 9 bodova a da nasi nisu bili invalidi protiv Bormutha i Watforda sada bi to bilo samo -4!
Jedva cekam vikend da nas i plasticari otresu od kurca pa da se lagano odjavim sto se tice ove sezone... Yebo me dan od pre 15 godina kada sam odlucio da pogledam utakmicu Arsenala!
Najgluplji potez u ovoj kalendarskoj godini je bilo vraćanje Iwobija u sredinu nakon što je 20-ak minuta jeo njihovu odbranu i zabio gol. Kakav retardirani kreten moraš biti da to uradiš, Arsene, yebem ti slušalicu materinu!
Idiotima yebem sve živo i mrtvo, posebno retardiranom Gabrielu koji puca sa 20-ak metara iako nikad gola nogom neće dati, us.ranom Ramseyu koji treba potpisati za Cardiff i debilu Xhaki koji se ne zna kontrolisati pa sad imamo 1,5 veznog igrača.
Idiotima yebem sve živo i mrtvo, posebno retardiranom Gabrielu koji puca sa 20-ak metara iako nikad gola nogom neće dati, us.ranom Ramseyu koji treba potpisati za Cardiff i debilu Xhaki koji se ne zna kontrolisati pa sad imamo 1,5 veznog igrača.
Glavu gore, dobijemo Chelsea i eto nas na 6 bodova od titule 
Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Sta mu fali nije 8Harika je napisao/la:Mjenjaj nick molim teRamsey16 je napisao/la:Ma cim kisa pada mi gubimo
Dok je bio 16 i nekako je igrao
Morao ga je povuci u sredinu kada je izvadio Coquelina pa su ovi mogli da sisaju u kontru kako su htjeli. Ozil nista zivo napravio nije ali dzaba sve kada je Arsenu standardna izmjena svaki puta kada juri rezultat da vadi Coquelina i ubacuje ofanzivca... Yebem ga predvidkjiva...Artetitis je napisao/la:Najgluplji potez u ovoj kalendarskoj godini je bilo vraćanje Iwobija u sredinu nakon što je 20-ak minuta jeo njihovu odbranu i zabio gol. Kakav retardirani kreten moraš biti da to uradiš, Arsene, yebem ti slušalicu materinu!
@VGS i da pobjede Chelsea vec bi oni nasli priliku da kiksaju protiv Sunderlanda ako zatreba! Mentalne luzercine!
Ljudi shvatite vise da navijate za pogresan tim u utakmicama Arsenala, pravi fanovi ce navijati protiv i tako prizeljkivati brzi odlazak kancera ekipe, uvazenog profesora 
Mislis Paja i Seaman?VGS je napisao/la:Ljudi shvatite vise da navijate za pogresan tim u utakmicama Arsenala, pravi fanovi ce navijati protiv i tako prizeljkivati brzi odlazak kancera ekipe, uvazenog profesora
? са GT-I9300 уз - &
Tako nekako samo sto je ovaj prvi poremecen, nerealan i pretjeruje a drugi ima 8 godina maksimalno.Gunner4 je napisao/la:Mislis Paja i Seaman?VGS je napisao/la:Ljudi shvatite vise da navijate za pogresan tim u utakmicama Arsenala, pravi fanovi ce navijati protiv i tako prizeljkivati brzi odlazak kancera ekipe, uvazenog profesora
? са GT-I9300 уз - &
Ako nista ulazimo rasterecenije u mec sa Celzijem i bolje cemo odigrati nego sto bi odigrali da smo danas pobjedili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.