Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Vedo strogo ne ide na kondicione treninge
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ma ovaj kad kaze 'dodjite igrat cemo lopte' to ti znaci da ce biti kondicioni u prevodu.
Nemam kopa,dao jaranu a lika nema tu,jbg.
- Marsal
- Kontakt:
Vedade sine trebaš sa mnom i mojim lavovima iz mahale poigrat fudbala. :ugeek:
Ma yebo ove tigrove za nas kako se mi mlavimo.

Svima fudbalski uzor ili Materazzi (ovi mladji) ili Vinnie Jones (stariji)
Ma yebo ove tigrove za nas kako se mi mlavimo.
Svima fudbalski uzor ili Materazzi (ovi mladji) ili Vinnie Jones (stariji)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Što hoš da ti maksuz dođem u Zenicu ocm da ti kroz noge probacim. 
@marsal cujem da je slobodno mjesto u Unitedu?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zato ti i kazem hahahahMarsal je napisao/la:Lopta bi možda i prošla ali ti.Richard je napisao/la:Što hoš da ti maksuz dođem u Zenicu ocm da ti kroz noge probacim.
treb'o ti je nick biti Cantona a ne Maršal
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... 30627035#7" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbo mater ludu kakvih sve bogalja u mozak ima to nije humano, pogledaj ovog, bolje da je te pare dao da izgleda ko Seo rušilac, to ja planiram uraditi npr.filip13 je napisao/la:http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... 30627035#7
Ne zna se ko je gori, on sto to zeli ili doktori koji su mu to omogucili. *ebo ovaj svijet kad se sve vrti oko para. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
To treba odmah zaklati.
http://radios.arajevo.ba/novost/117098/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
#ŠtoVjerujeteKlixu
#ŠtoVjerujeteKlixu
Ma nije on ba zato i idem . Nece on danas bit' ,Smajke je danas .Znaci igramo 99,9%Richard je napisao/la:Ma ovaj kad kaze 'dodjite igrat cemo lopte' to ti znaci da ce biti kondicioni u prevodu.![]()
Nemam ni ja igrat cu u tenama ,ma ovo ko termin **** trening .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Pri stvaranju fotografija korišćena je silikonska ljudska glava i prava njuška psa koji je eutanaziran u jednom azilu za napuštene životinje jer, nažalost, niko nije hteo da ga usvoji.

Ali opet zali Boze psa.
Ali opet zali Boze psa.
LANET OLSUN!
#MoglaSeGlavušaSkuhati
'I da smo na vrhu liste po odlivu mozaka' 
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
LANET OLSUN!
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
#JazzBa 
- legenda reala
- Kontakt:
#MaEvoGledamTuSlikuIznadISmijemSeSteph je napisao/la:#JazzBa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kako mali ubija,a naš naravno
odličan
[youtube][/youtube]
odličan
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: ASD, bavariapivo, Goalgetter i 2 gosta.