Naravno da nece. Ovi da postave sliku velike nuzde, javio bi im se bar jedan pijacar sa

Naravno da nece. Ovi da postave sliku velike nuzde, javio bi im se bar jedan pijacar sa
Bar ste osudiliNirton je napisao/la: ↑20 avg 2023, 13:35Osuđujemo mi tebe redovno, ali i dalje pišeš.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 13:32Niko nece osuditi sto se postavlja bolesni navijac.. ma vama samo sestre i majq treba yebavat, al samo u anus, a vi mozete snimati dok se taslaci obrezanim
Najveća ironija je što lik koji je pisao o svršavanju na glavu rahmetli Campi i ismijavao rahmetli Kuku, naša dva navijača, traži neku osudu. Dovoljno pogledati njegove postove, nema posta bez psovanja majke, sestre i slično. Očigledno je nezadovoljan sobom pa liječi frustracije psovkama svima koji mu idu u kontruKONTRASVIH je napisao/la: ↑20 avg 2023, 13:55Naravno da nece. Ovi da postave sliku velike nuzde, javio bi im se bar jedan pijacar sa.
Mjerilo kakav si radnik u našoj ligi ovisi o tome šta misle Stefo i Husara. Njih dvojica ako nekog kritikuju, onda znaš da je neko ako ništa pošten u svom poslu.
Pa kako on? Zar on prenosi? Nista, gledati na mute ako budem gledao. Nema sanse da se umorio lik, imam osjecaj da je tip osobe koja ne zatvara usta 24/7. Vjerovatno i u snu prica.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:26Ovi sto ce veceras gledat utakmicu na TV, molite Boga da se Ploco umorio dok je repku komentarisao![]()
On voli magicne brojke, pa mozda bude komentarisao dva razlicita dogadjaja u danuAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:40Pa kako on? Zar on prenosi? Nista, gledati na mute ako budem gledao. Nema sanse da se umorio lik, imam osjecaj da je tip osobe koja ne zatvara usta 24/7. Vjerovatno i u snu prica.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:26Ovi sto ce veceras gledat utakmicu na TV, molite Boga da se Ploco umorio dok je repku komentarisao![]()
Je li realno da si toliko glup
Nevjerovatno jos pitari ismijavaju. Steta za pitice otupili ste sa pijacarima nekad ste imali smisao za humor sad ste samo maloumni.
Evo mu još jedne tužbe.Balorda je napisao/la: ↑20 avg 2023, 00:09Smeće od čovjeka. Izrazito glup, nepismen, neobrazovan i onda još i bezobrazan (makar na internetu). Glumi frajera, a totalno bez pokrića.
Ma ubio se za degeneka svaki dan, preventivnog.
Što se tiče igrača, kako ni oni nisu najpametniji, ne čudi me da ih ima koji mu daju karijeru u ruke.
Nema tu ništa smiješno, ovakve teba tjerati od klubova i sporta uopšte i svi im se trebamo najebati mamice, nebitno ko za koji klub navija. Kipranima su poslali falsifikovan dokument, napravili problem Santosu, još nije zaigrao.
Udarit ga gdje najvise boli po novcanikuVirtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2023, 17:25Evo mu još jedne tužbe.Balorda je napisao/la: ↑20 avg 2023, 00:09Smeće od čovjeka. Izrazito glup, nepismen, neobrazovan i onda još i bezobrazan (makar na internetu). Glumi frajera, a totalno bez pokrića.
Ma ubio se za degeneka svaki dan, preventivnog.
Što se tiče igrača, kako ni oni nisu najpametniji, ne čudi me da ih ima koji mu daju karijeru u ruke.
Izbrisao je ono što je sinoć napisao.