Taman Ćirjak da upadne u tandem sa Vrancicem.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fino sam kloca ostavio na klupi
Puno bolja opcija je Cirjak od Renana, al ostavis ga u rotaciji
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ocekujemo sredinu Vrancic - Cirjak gdje ce Mario imati defanzivniji zadatak, ne vidim neko drugo rjesenje + Sloga je na drugoj strani pa trebalo bi da moze proci to
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Renan odradi dosta prljavog posla ja bi rekao da je on tip igraca giroud u reprezentaciji Francuske,po meni on i Hamza u paru odlican tandem i treba forsirati ovu igru a dva napadača.
Može li ko snimak cijeli postaviti da pogledam rahat.
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Posalji link imenjace, vrijedi ovo ponovo pogledat.ZutiFKS je napisao/la: ↑02 apr 2023, 20:14Mogu ja večeras uploadovat negdje pa da skineš.
Obojica su. Balta zbog prigovora.ZipSarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2023, 20:13Sto je on dobio zuti, martinovic dobi a potpis bio za Baltu...

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ova pobjeda ce dobiti na znacaju samo ako dobijemo slogu, jos ako je utakmica u petak, dobiti i onda lagano se okrenuti vikendu i navijati za igman i tuzlu
Mirza je trazio dobar teren, dobio ga je, igraci su ispostovali maksimalno, vidjelo se od 20-sete minute da smo kilometar ispred slobode. Svaka cast za Horde Zla!!

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Cigance
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To da nam ne pokvare vikend

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Poseremo se u usta i tebi i njoj.Kimun je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:55Prijatno iznenadjenje za ogru danas. Odbranu treba popravit. Ovo je prvih 11 od danas.
P.S Horde nisu trebale dizati onu parolu, jer ce im se Ajlah na kraju bas popisat u facu. Siguran sam da ce na kraju ona objaviti onu sliku. Ubjedjen sam u Evropu jer smo najjaca ekipa u ligi
Daj nemoj zafrkavati da je u petak utakmica? Pa jesu li normalni u savezu, pa gori su od Šmita. Fašisti, četnički!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
a); 5 Jelić Balta Ivan Borna (43 - Nesportsko ponašanje; prigovor na odluku glavnog suca)ZipSarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2023, 20:13Sto je on dobio zuti, martinovic dobi a potpis bio za Baltu...
Edit : pise u cometu petak 15.00
Dobio je i Balta karton, zajedno sa MartinovićemZukanovic je napisao/la: ↑02 apr 2023, 20:53a); 5 Jelić Balta Ivan Borna (43 - Nesportsko ponašanje; prigovor na odluku glavnog suca)ZipSarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2023, 20:13Sto je on dobio zuti, martinovic dobi a potpis bio za Baltu...
Edit : pise u cometu petak 15.00