Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
United je taj Englez koji standardno dobro prolazi u ždrijebu 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Burberry46
- Kontakt:
Prvi put u zadnjih 20 godina mi je svejedno koga cemo dobiti u grupi. Daj grupu smrti daj sve,da dmah vidimo gdjr smo da se dzaba ne nerviramo do marta pa ispadnemo od bayerna u 1/4 finalu.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja bi volio United jer nismo na Old Traffordu igrali još otkad sam počeo navijati. Može i Liverpool jer nismo baš dugo s njima igrali. Ajax, Valencia, Hoffe može isto, samo ne nešto prelako i dosadno ili neko s kim smo već skoro igrali.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nek bude sto laksa grupa da se lagano moze praviti i razlika u ligi kako bi se komotnije igralo u februaru, martu i dalje...
Jos uvijek mi je u sjećanju ona grupa sa man cityem, sevillom i gladbachom iz zadnjeg sesira... vjerojatno i najjaca grupa ikad u LP...
Mislim u biti juventus je toliko jak da ko god dodje mora glat ici dalje, ali opet sto se patiti i trositi Ronalda bezveze...
Dakle samo jedna velika zelja mi je Zvezda zbog odlaska na tekmu... i eto ako bas moram volio bi jednu holandsku ekipu tj ajax zbog onih mladica da se mali de light odmah kaparise poslije tekme...
Jos uvijek mi je u sjećanju ona grupa sa man cityem, sevillom i gladbachom iz zadnjeg sesira... vjerojatno i najjaca grupa ikad u LP...
Mislim u biti juventus je toliko jak da ko god dodje mora glat ici dalje, ali opet sto se patiti i trositi Ronalda bezveze...
Dakle samo jedna velika zelja mi je Zvezda zbog odlaska na tekmu... i eto ako bas moram volio bi jednu holandsku ekipu tj ajax zbog onih mladica da se mali de light odmah kaparise poslije tekme...
Ne moze dosadnije od Uniteda. Tacno bi povratio od tog nogometa. Al dobili bi ih sigurno,oni su rasulo od ekipe.IlCapitano je napisao/la:Ja bi volio United jer nismo na Old Traffordu igrali još otkad sam počeo navijati. Može i Liverpool jer nismo baš dugo s njima igrali. Ajax, Valencia, Hoffe može isto, samo ne nešto prelako i dosadno ili neko s kim smo već skoro igrali.
Cekaj? Ti nisi gledao kad su nas okrenuli 2:0/2:3 u Torinu nakom 1:1 u mancesteru?IlCapitano je napisao/la:Ja bi volio United jer nismo na Old Traffordu igrali još otkad sam počeo navijati. Može i Liverpool jer nismo baš dugo s njima igrali. Ajax, Valencia, Hoffe može isto, samo ne nešto prelako i dosadno ili neko s kim smo već skoro igrali.
Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne. 
Počeo sam navijati kad smo razvalili Real u Torinu 2003.

Počeo sam navijati kad smo razvalili Real u Torinu 2003.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Auu capitano prospustio zlatnu eru 
Ps. Mandragora psovo Boga i dobio kaznu jednu utakmicu

Ps. Mandragora psovo Boga i dobio kaznu jednu utakmicu

- IlCapitano
- Kontakt:
Budite zadovoljni s 2 mjestom
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Hocemo Abd. Monaco se odigrati grupu perfektno. Nadam se da cete vi izboriti trece mjesto. Zvezdi je dovoljno da ucestvuje, tu je vasa prednost nad njima.Policeman je napisao/la:Budite zadovoljni s 2 mjestom

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Juve osvaja 

ramiral je napisao/la:Juve
ManUtd
Valencia
AEK

2 od 3 zasad
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Grupa ko po imenima jaka ali ne znaju odigrati 2 pasa. Trebali bi ovdje biti prvi lagano..
Zanimljiva grupa
United nije kao sto je bio,ali nikad ih ne treba otpisat
Povratak cr7 na traford i pogbe na alianz
Valencia ....hm hm ne treba ih podcijeniti
Youg boys
nek se spreme 
United nije kao sto je bio,ali nikad ih ne treba otpisat
Povratak cr7 na traford i pogbe na alianz

Valencia ....hm hm ne treba ih podcijeniti
Youg boys

"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.