Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Joj sarajlije, haj hodzica niste pustili da igra protiv vas, al sto i pavlovica. Pa mi drugog golmana isto da i nemamo. Ako nas ne posaljete po peticu djaba vam sve.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1 gol je dovoljan i prijatan put kućiredbull93 je napisao/la:Joj sarajlije, haj hodzica niste pustili da igra protiv vas, al sto i pavlovica. Pa mi drugog golmana isto da i nemamo. Ako nas ne posaljete po peticu djaba vam sve.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta je sa Fincem onim? I on je valjda neki golman koji je obecavao kad je dolazioredbull93 je napisao/la:Joj sarajlije, haj hodzica niste pustili da igra protiv vas, al sto i pavlovica. Pa mi drugog golmana isto da i nemamo. Ako nas ne posaljete po peticu djaba vam sve.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa ne može i bobe i igračeredbull93 je napisao/la:Joj sarajlije, haj hodzica niste pustili da igra protiv vas, al sto i pavlovica. Pa mi drugog golmana isto da i nemamo. Ako nas ne posaljete po peticu djaba vam sve.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
špalir trenirajte, dvostruki po svim prilikama, znači red prve 11ke pa red rezervi, tako s obje strane...dvokorak je napisao/la: Ja bih najvise volio da se ovo takmicenje raspadne i ugasiA takodjer bi mi godra zbog CapajeBa bilo <3
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa i ja bi volio da se raspade takmičenje da moj klub u 100 godina ne osvoji ništaDenchi je napisao/la:špalir trenirajte, dvostruki po svim prilikama, znači red prve 11ke pa red rezervi, tako s obje strane...dvokorak je napisao/la: Ja bih najvise volio da se ovo takmicenje raspadne i ugasiA takodjer bi mi godra zbog CapajeBa bilo <3
![]()
Sve ispod 3:0 je dobra volja Sarajeva,to je realno.Al budimo dobri pa nek bude to manje od 3 razlike i sve ce biti okej.Bez povreda i bez glupih kartona.Jer nama je sljedeca Zrinjski. 
!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la:Pa i ja bi volio da se raspade takmičenje da moj klub u 100 godina ne osvoji ništaDenchi je napisao/la:špalir trenirajte, dvostruki po svim prilikama, znači red prve 11ke pa red rezervi, tako s obje strane...dvokorak je napisao/la: Ja bih najvise volio da se ovo takmicenje raspadne i ugasiA takodjer bi mi godra zbog CapajeBa bilo <3
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da niste odigrali ovako protiv slabijih klubova sad bi vi već bili u ELbambus je napisao/la:Sve ispod 3:0 je dobra volja Sarajeva,to je realno.Al budimo dobri pa nek bude to manje od 3 razlike i sve ce biti okej.Bez povreda i bez glupih kartona.Jer nama je sljedeca Zrinjski.
Nemamo mi kvalitet,nemamo pobjednicki mentalitet.Pripreme nismo odradili,odmarali u Turskoj,iz tekme u tekmu sve vise povrijedjenih igraca.Nisu spremni.Vise srece drugi put,jbg.MortemHz je napisao/la: Da niste odigrali ovako protiv slabijih klubova sad bi vi već bili u EL
!
Sretno šampionima u Evropi i da u sto boljem svjetlu predstave ovu ligu 
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- Evolve
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Pametno zboris decko! Jos kad hadzija turi u dzep svakom vasem igracu po milju KM, da se protiv lažnih bacaju na glavu ako trebabambus je napisao/la:Sve ispod 3:0 je dobra volja Sarajeva,to je realno.Al budimo dobri pa nek bude to manje od 3 razlike i sve ce biti okej.Bez povreda i bez glupih kartona.Jer nama je sljedeca Zrinjski.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kako je prejak Ćelik u omladinskim kategorijama 
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
ćeliku je uspjeh ako uopšte odigraju utakmicu.Penaltiky je napisao/la:Kako je prejak Ćelik u omladinskim kategorijama
? ? <3
Haha ja kompleksa jbt, svaki dan samo Čelik Čelik, vise ga spominju od slobodanke. 
Momci samo hrabro, sljedecu sezonu vas ocekujem u Čelikovim dresovima.
Momci samo hrabro, sljedecu sezonu vas ocekujem u Čelikovim dresovima.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Kako da ne
Kad ste ono svaki dan baljezgali da nas gurate u 2. ligu?
Yarakspor velikan 90ih <3
Kad ste ono svaki dan baljezgali da nas gurate u 2. ligu?
Yarakspor velikan 90ih <3
? ? <3
invincible1921 je napisao/la:Sarajevo je prvak jer najmanjeo ocajno. Koliko se samo nude Zrinskom, al ovi ne mogu da iskoriste to.
Donja pipadvokorak je napisao/la:Ja bih najvise volio da se ovo takmicenje raspadne i ugasiredbull93 je napisao/la:Ja bi najvise volio da vi budete 4. a mi 5ti i da mi idemo u el.dvokorak je napisao/la:Nemojte zenićani, nemojte molim vas![]()
Nek vas yebe licenca.
A takodjer bi mi godra zbog CapajeBa bilo <3
Vidim eto, velika bio i ostao 
Sta reci za huawei slobodu, vise ni u svojoj carsiji nije velikan.
Sta reci za huawei slobodu, vise ni u svojoj carsiji nije velikan.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.