najbitnije od svega je da smo prošli, sve drugo... manje više
nisam očekivao da ćemo torpedovati ili nešto ubjedljivo poraziti Tiranu, ali nisam ni očekivao da ću strepiti do zadnjeg minuta. Nije bilo dobro uopšte, ali nije bilo ni baš toliko loše. Prije svega veliki protisak na Stankoviću i igračima, gostujući teren, jedna utakmica, ne igra Ben, protivnik igra jako zatvoreno... sve je to imalo nekog uticaja na igru. Ne pravdam nikoga, samo pokušavam da razumijem. Na kraju krajeva, i prethodnih godina pod Milojevićem uvijek na početku evrosezone, po nepisanom pravilu smo izgledali loše.
Stanković ima rezultate, maksimalan učinak i u prvenstvu i u Evropi, bar sad zasad, međutim meni Stanković sa nekom svojom vizijom tima i igre niti smrdi niti miriše, a tu je više od pola godine. Od kako je došao imao je dva derbija, dva jedina prava testa u kojima smo bili jako loši, u Tirani treći ozbiljan test, mi opet loši.
Mene živo zanima šta je čovjek htio sa onakvim našim "bekovima" u Tirani. Stavio sam namjerno pod navodnike jer ni jedan a ni drugi nisu izvorno bekovi nego su tu silom prilika. Ajd Gobeljić igra beka već duže vrijeme, igra na obje strane pa je svejedno gdje god ga staviš, ali Degenek na lijevoj strani? On je kod nas u prvom mandatu igrao beka par puta koliko se sjećam, al je bio desno Pa ako već ima nekog iskustva igranja na desnom beku, onda ga i stavi desno a ne lijevo, pobogu. Ovako ni jedan ni drugi nisu ništa korisno napravili za svo vrijeme koliko su bili u igri, a on im je izgleda baš bio namijenio ozbiljne uloge u napadu jer su oba naša krila ulazila u sredinu i bekovima ostavljali prostor po krilu, al slaba vajda. U tom ulasku u sredinu Spiridonović se skroz izgubio, momak bio bukvalno nevidljiv čitavo poluvrijeme. Na drugoj strani Katai pokušavao puno, solirao, forsirao, ali iz igre slabo šta je uradio. Imao je prodor onaj na početku i da nije bio sebičan, sa pravovremenom loptom u sredinu gdje je bio Spidi, mogli smo opasno da ih ugrozimo.
Tomane

svaka čast za partiju, baš lavovski dio posla je odradio, dobio je i dobre batine ali je dao gol zlata vrijedan. Sanogo je baš životinja, vidi se to, ali ne može sam, treba mu pomoć. Kanga griješio ko blesav

, more pogrešnih pasova i prodatih lopti... Nikolić ništa posebno, sivilo kao i većina ekipe. Ivanić je bio dobar kad je ušao, povezao nas je... Pankov

taj momak u prvo prelaznom roku treba da ide. Hvala za penale protiv Kopenhagena, ali... Borjan mačka
Sve u svemu, ništa novo od Zvezde, ništa neočekivano, ovakvi smo svake sezone na početku evrotakmičenja, al je pravo pitanje hoće li Stanković znati skontati gdje škripi i kako to ispraviti. Dobro će mu doći ova pauza, a i igračima posebno.
u trećem kolu idealan scenario bi bio Brest ili Omonija na Rajku, a najgori žrijeb po meni je Ferencvaroš, užasno su zaguljeni, dobra ekipa, dobar trener, fin skup igrača, a bilo bi fino izbjeći i one Dance.
Treće kolo je možda i najozbiljniji dosadašnji ispit za Stankovića.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović