FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 25 avg 2020, 08:55

¥ $ $ " " $ % ? $ $, а пуно $ ".
$ се "$", а пораз " нас прогањао $..

' /:

slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 avg 2020, 11:30

Ko prenosi u BiH??
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 avg 2020, 11:36

avenija je napisao/la:
25 avg 2020, 11:30
Ko prenosi u BiH??
Arenasport 1.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 avg 2020, 15:59

mediji vidim da najavljuju Tomanea od početka.
Možda to i nije loša ideja, imam dobar predosjećaj za njega večeras :cool:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 25 avg 2020, 18:58

Ben je lakse povredjen i Tomane igra najverovatnije.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 avg 2020, 19:46

- Izostanak Bena i Rodića
+ Nikolić prije ivanića :thumbup:

Gazi lomi Zvezdi!!!

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 25 avg 2020, 20:54

& прво ?. & & ово % ? $.
" " $.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 avg 2020, 21:53

Igru brisi prolaz pisi.

Ne pamtim kad sam se ovako napatio.

Sramotna igra,ali sramotna. Ne zna se ko je bio losiji od igraca.

Stankoviću, dobro se zapitaj sta i kako ti ekipa igra!!!

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 25 avg 2020, 21:55

' ? ' је $ " " $ ?. & " ?.
Ово ¥ је $ ? на ?... " $ & ".
" " $.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2020, 22:10

Pretanko je ovo za nešto više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 avg 2020, 00:38

Virtu4l je napisao/la:
25 avg 2020, 22:10
Nije Zvezda ni pod Milojevićem igrala nešto atraktivno. Uvijek su se mučili s slabijim. Nisu to bila nikalva trpanja. Ali takvo što im je donosilo rezultat u konačnici. 3 sezone, 12 protivnika i 12 prolazaka.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 avg 2020, 08:24

Mokes je napisao/la:
26 avg 2020, 00:38
Virtu4l je napisao/la:
25 avg 2020, 22:10
Nije Zvezda ni pod Milojevićem igrala nešto atraktivno. Uvijek su se mučili s slabijim. Nisu to bila nikalva trpanja. Ali takvo što im je donosilo rezultat u konačnici. 3 sezone, 12 protivnika i 12 prolazaka.
Na stranu katastrofalna igra, ali u pravu si!

U evro kvalifikacijama (1 LE i 3 CL) za sada smo zaredom izbacili 14 ekipa, ali ama bas nikoga u gostima nismo izrutinirali, naprotiv, jako smo se mucili. Dobili smo samo Suduvu i Spartu Prag. Trnavu smo rijesili tek u produzetku.

Remizirali smo sa Florianom, Irtyshom, Spartaks Jurmalom, Salzburgom, Suduvom (jos jednom igrali), Copenhagenom i Young Boysima. 

Izgubili od Krasnodara i Helsinkija.

Za pohvalu je sto smo izbacivali prvake:

- Austrije
- Češke
- Danske
- Švajcarske
- Finske
- Albanije
- Letonije
- Litvanije

+ respektabilne klubove kao sto su Sparta Prag i Krasnodar.

Nije ti nimalo lako, naprotiv ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2020, 09:10

Drugačije je ovo. Nisam bio neki fan Milojevića, kritikovao sam ga redovno, ali ipak je ekipa uglavnom znala šta radi, ovo je mnogo drugačije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 26 avg 2020, 10:16

Pod Milojem sam u svakom duelu bio siguran da cemo makar namuciti protivnika, jer smo bili strasno organizovani i disciplinovani.

Kod Dekija sada duvaju strasni vjetrovi u zadnjoj liniji, a u napadu (protiv iole jacih ekipa) nije uopste tecno koliko bi trebalo biti tecno kada imas onakve igrace.

Ali sve u svemu nije lose, rezultat i dalje imamo. Nadam se sto slabijem protivniku u narednom kolu. Idealno bi bilo Sarajevo/Brest.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 avg 2020, 07:49

Potencijalni protivnici za 3. pretkolo:

Molde, Midtjylland, Omonia, Ferencvaros, Dynamo Brest.

Svakako da su Bjelorusi najpozeljniji.
Sinoc sam gledao prvo poluvrijeme i pitari su ih nadigrali, a evo vidim da ih je sudija ostetio za cist gol.
Ekipa u rangu Tirane...

Za izbjeći Midtjylland (izlomi tastatutu dok napisem :D ).

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 avg 2020, 15:24

Za 4 godine smo sa 209. mjesta na Uefinoj listi skocili na 55. poziciju.
Te 2016. smo imali koeficijent od samo 7.175, a sada smo na 25.000 sa tendencijom velikog rasta, jer nam se sledece godine brise sezona 2015/2016 i mizernih 0.250 bodova.

slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 avg 2020, 02:13

najbitnije od svega je da smo prošli, sve drugo... manje više
nisam očekivao da ćemo torpedovati ili nešto ubjedljivo poraziti Tiranu, ali nisam ni očekivao da ću strepiti do zadnjeg minuta. Nije bilo dobro uopšte, ali nije bilo ni baš toliko loše. Prije svega veliki protisak na Stankoviću i igračima, gostujući teren, jedna utakmica, ne igra Ben, protivnik igra jako zatvoreno... sve je to imalo nekog uticaja na igru. Ne pravdam nikoga, samo pokušavam da razumijem. Na kraju krajeva, i prethodnih godina pod Milojevićem uvijek na početku evrosezone, po nepisanom pravilu smo izgledali loše.
Stanković ima rezultate, maksimalan učinak i u prvenstvu i u Evropi, bar sad zasad, međutim meni Stanković sa nekom svojom vizijom tima i igre niti smrdi niti miriše, a tu je više od pola godine. Od kako je došao imao je dva derbija, dva jedina prava testa u kojima smo bili jako loši, u Tirani treći ozbiljan test, mi opet loši.
Mene živo zanima šta je čovjek htio sa onakvim našim "bekovima" u Tirani. Stavio sam namjerno pod navodnike jer ni jedan a ni drugi nisu izvorno bekovi nego su tu silom prilika. Ajd Gobeljić igra beka već duže vrijeme, igra na obje strane pa je svejedno gdje god ga staviš, ali Degenek na lijevoj strani? On je kod nas u prvom mandatu igrao beka par puta koliko se sjećam, al je bio desno Pa ako već ima nekog iskustva igranja na desnom beku, onda ga i stavi desno a ne lijevo, pobogu. Ovako ni jedan ni drugi nisu ništa korisno napravili za svo vrijeme koliko su bili u igri, a on im je izgleda baš bio namijenio ozbiljne uloge u napadu jer su oba naša krila ulazila u sredinu i bekovima ostavljali prostor po krilu, al slaba vajda. U tom ulasku u sredinu Spiridonović se skroz izgubio, momak bio bukvalno nevidljiv čitavo poluvrijeme. Na drugoj strani Katai pokušavao puno, solirao, forsirao, ali iz igre slabo šta je uradio. Imao je prodor onaj na početku i da nije bio sebičan, sa pravovremenom loptom u sredinu gdje je bio Spidi, mogli smo opasno da ih ugrozimo.
Tomane :salut: :salut: :tokralju: svaka čast za partiju, baš lavovski dio posla je odradio, dobio je i dobre batine ali je dao gol zlata vrijedan. Sanogo je baš životinja, vidi se to, ali ne može sam, treba mu pomoć. Kanga griješio ko blesav :wtf: :wtf:, more pogrešnih pasova i prodatih lopti... Nikolić ništa posebno, sivilo kao i većina ekipe. Ivanić je bio dobar kad je ušao, povezao nas je... Pankov :wtf: taj momak u prvo prelaznom roku treba da ide. Hvala za penale protiv Kopenhagena, ali... Borjan mačka :salut:
Sve u svemu, ništa novo od Zvezde, ništa neočekivano, ovakvi smo svake sezone na početku evrotakmičenja, al je pravo pitanje hoće li Stanković znati skontati gdje škripi i kako to ispraviti. Dobro će mu doći ova pauza, a i igračima posebno.

u trećem kolu idealan scenario bi bio Brest ili Omonija na Rajku, a najgori žrijeb po meni je Ferencvaroš, užasno su zaguljeni, dobra ekipa, dobar trener, fin skup igrača, a bilo bi fino izbjeći i one Dance.
Treće kolo je možda i najozbiljniji dosadašnji ispit za Stankovića.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 avg 2020, 08:13

Juce najefikasnija pobjeda ove sezone. TSC petardiran uz veoma dobru igru.
Ruku na srce, nije ovo sigurno realan odnos snaga, jer smo imali 3 dana vise odmora u odnosu na vojvođane.

Nekako se ne mogu oteti utisku da trenutno bolje i brze igramo bez Kange. Nekako nam je on poremetio sistem svojim dolaskom, jer Nikolić-Ivanić (ma koliko nas sve nervira svojom mlitavoscu) - Katai sasvim lijepo funkcionisu.

Dalje, sinoc je Gavrić jos jednom pokazao svu besmisao nase politike. Ti jednog takvog skolovanog i fudbalski pismenog SVOG igraca/klinca drzis na klupi zarad nekog Spiridonovića, koji za sada nije nista pokazao vise od igraca koji je dostojan da bude samo igrac rotacije.

Isto tako, imas 5-0 i uvodis istog tog Spiridonovića ili Vukanovića, a malom Raduloviću (koji je po meni jos talentovaniji od Gavrića) ne das ni minut... :puke:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 avg 2020, 12:15

Omonia na Kipru, dobro smo prosli :thumbup:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 avg 2020, 22:47

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.