La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Ovaj Wiliams je zanimljiv igrač. Ima 7 golova u Primeri, nije puno, ali pored Aduriza koji dominira je okej. Ali s onakvom klauzulom nikad neće otić iz Baskije.
Samo nek trpaju šugavi Getafe.
Samo nek trpaju šugavi Getafe.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa Atletico je za klasu bolja ekipa od vaserambo16 je napisao/la:Ne. Sveukupni rezultat će biti 12:0,kako to ima običaj reći prekaljeni stručnjak Romario
Naravno,uz još 10ak čistih šansi koje će Čeh skinuti
27.10.2020
Aaa šta je Juanpi promašio aa ne vjerujem

I Santa Cruz ko u najboljim danima
I Santa Cruz ko u najboljim danima
Gledal ko Villareal? Kakvo je stanje?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Bolja momčad, samo je pitanje kad će zabitGarfield je napisao/la:Gledal ko Villareal? Kakvo je stanje?
Evo penal, šta sam rek'o
Žuta podmornica pritišće, ali nema gola zasadGarfield je napisao/la:Gledal ko Villareal? Kakvo je stanje?
uh evo skide golman Granade Bakabmuov šut....a evo i penal za Villareal
to kazes po statistici s rezultataLillard je napisao/la:Bolja momčad, samo je pitanje kad će zabitGarfield je napisao/la:Gledal ko Villareal? Kakvo je stanje?
Evo penal, šta sam rek'o
realno ovo niko ne gleda
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ne znam bgmi pravila za izvođenje penala, ali ovako kako ga je izveo Soriano ne bi trebalo bit dopušteno.
Ali kako god, eto ih bodovno izjednačeni s Rejalom
Ali kako god, eto ih bodovno izjednačeni s Rejalom
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
E jbg sad, ko je smatrao da oni mogu do titule pored ovakve Barce, jedina šansa za trofej ove sezone im je bio kup, ali eto kiksali su tu i izgubili je, polufinale LP je nekako realan domet, tu ih vidim, i ovo 2-3 mjesto u Primeri. Napad im šteka, nikako da Cholo posloži taj dio, odbrana je vrhunska, ali prema naprijed fali nešto, Griezmann ih izvlači, ali ne prolazi to uvijek. Premalo golova od ostalih, Jackson je zasad flop, Carrasco je dobar, on i Correa bi trebali biti pridruženi Griezmannu u vrhu, jer su puno opasniji kad tako igraju. Doduše i sredini fali kreativnosti, sve su to više defanzivno nego ofanzivno orijentisani veznjaci, osim Kokea.messilla je napisao/la:Nekako zadnjih 7 dana fale postovi o šampionskom Atleticu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne da je flop, nego flop na kvadrat....ako se ne dozove podhitno i ne da neki svoj doprinos, Cholo ce ga prodati vec na ljetorio_Ferdy88 je napisao/la:E jbg sad, ko je smatrao da oni mogu do titule pored ovakve Barce, jedina šansa za trofej ove sezone im je bio kup, ali eto kiksali su tu i izgubili je, polufinale LP je nekako realan domet, tu ih vidim, i ovo 2-3 mjesto u Primeri. Napad im šteka, nikako da Cholo posloži taj dio, odbrana je vrhunska, ali prema naprijed fali nešto, Griezmann ih izvlači, ali ne prolazi to uvijek. Premalo golova od ostalih, Jackson je zasad flop, Carrasco je dobar, on i Correa bi trebali biti pridruženi Griezmannu u vrhu, jer su puno opasniji kad tako igraju. Doduše i sredini fali kreativnosti, sve su to više defanzivno nego ofanzivno orijentisani veznjaci, osim Kokea.messilla je napisao/la:Nekako zadnjih 7 dana fale postovi o šampionskom Atleticu
Što je najluđe, uzima mjesto i minute mladom Viettu
Griezmann i Koke su ove sezone samo potvrdili status svjetske klase
Aha. I kakve veze ima Atletico sa dvomečom Arsenala i Barcelone te očiglednih 12-0 koji slijede?leorey je napisao/la:Pa Atletico je za klasu bolja ekipa od vaserambo16 je napisao/la:Ne. Sveukupni rezultat će biti 12:0,kako to ima običaj reći prekaljeni stručnjak Romario
Naravno,uz još 10ak čistih šansi koje će Čeh skinutiProsli bi vas u 9 od 10.
A.F.C. Bournemouth!
-
Harisharis
- Kontakt:
Jok eto,dace Arsenal go.rambo16 je napisao/la:Aha. I kakve veze ima Atletico sa dvomečom Arsenala i Barcelone te očiglednih 12-0 koji slijede?leorey je napisao/la:Pa Atletico je za klasu bolja ekipa od vaserambo16 je napisao/la:Ne. Sveukupni rezultat će biti 12:0,kako to ima običaj reći prekaljeni stručnjak Romario
Arsenal je najgluplja ekipa na svijetu i ja mislim da ko god prati fudbal makar godinu dana,u to se i uvjerio.Poslije dinama,taj klub se trebao ugasiti,jer svejedno nikad nista nece osvojiiti.
Pa spomenu ti Atletico koja je paklena ekipa i vengerovu prciju. Nekakve nade se navirurambo16 je napisao/la:Aha. I kakve veze ima Atletico sa dvomečom Arsenala i Barcelone te očiglednih 12-0 koji slijede?leorey je napisao/la:Pa Atletico je za klasu bolja ekipa od vaserambo16 je napisao/la:Ne. Sveukupni rezultat će biti 12:0,kako to ima običaj reći prekaljeni stručnjak Romario
27.10.2020
Normalno. Suarez to gasi već do 30te mintue. I to više puta
Slažem seHarisharis je napisao/la: Jok eto,dace Arsenal go.
Arsenal je najgluplja ekipa na svijetu i ja mislim da ko god prati fudbal makar godinu dana,u to se i uvjerio.Poslije dinama,taj klub se trebao ugasiti,jer svejedno nikad nista nece osvojiiti.
A.F.C. Bournemouth!
Vengerova nejach se nada nechemu,nit ce barca odigrati protiv te prchije engleske rezervisano ko protiv jorgandziha,niti se arsenal moze porediti sa daleko jacom i ozbiljnijom ekipom jorgandzijaleorey je napisao/la:Pa Atletico je za klasu bolja ekipa od vaserambo16 je napisao/la:Ne. Sveukupni rezultat će biti 12:0,kako to ima običaj reći prekaljeni stručnjak Romario
Dobit cete prilichan broj komada, to je neminovnost
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Gary nastavlja dominira.
Ali neka, Sporting mora ostat u Primeri.
Ali neka, Sporting mora ostat u Primeri.
Ibogami ovo su lagani, ali sigurni koraci u Segundu.
Ali hajde da sačekamo kraj pa da onda krenemo sa pljuvanjem britanskog Štimca. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
E moj gary ufati se ti teorisanja i analiza , nisi ti za trenera
Zar taj idiot od predsjednika nije imo nekog manje hendikepiranog jarana da vodi Valenciu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.